mikolaj7 26.05.02, 11:25 mieskzam po drugiej stronie wisly, wzgledem zakzrwoak i widze co sie dziejej - leje jak cholera!!! umowmy sie w jakiejs knajpie! np. pod blacha! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: leje cholernie... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 11:32 mikolaj7 napisał(a): > mieskzam po drugiej stronie wisly, wzgledem zakzrwoak i > widze co sie dziejej - leje jak cholera!!! > > umowmy sie w jakiejs knajpie! > > np. pod blacha! Taki młody a taki marudny:))) Co chwila nowy wątek o tym że pada. Deszczu się boisz? Zmiana miejsca odpada jak dasz znać wszystkim? Nie wszyscy maja z rana włączony komputer (Kathy38 piecze ciastka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: leje cholernie... 26.05.02, 11:33 Słusznie Zbigniew mówisz :))) Pamiętasz Mikołaj, co pisałeś jeszcze wczoraj? Kto nie chce przyjść, jego strata, będzie potem żałował. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: leje cholernie... 26.05.02, 11:36 pamietam, ale hasanie po deszczu nie nalezy do przyjemnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: leje cholernie... 26.05.02, 11:34 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > mieskzam po drugiej stronie wisly, wzgledem zakzrwoak i > > widze co sie dziejej - leje jak cholera!!! > > > > umowmy sie w jakiejs knajpie! > > > > np. pod blacha! > > Taki młody a taki marudny:))) > Co chwila nowy wątek o tym że pada. Deszczu się boisz? Zmiana miejsca odpada ja > k > dasz znać wszystkim? Nie wszyscy maja z rana włączony komputer (Kathy38 piecze > ciastka:)) rodzice nie puszcza....... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: leje cholernie... 26.05.02, 11:36 taki duży a nie wie jak rodzicom "wytłumczyć" :)))) dzeszcz pada, deszcz pada cieszą się dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: leje cholernie... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.05.02, 11:36 Przypominam, że wszystko przygotowane i to nie jest takie proste: zmienić i już. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: leje cholernie... 26.05.02, 11:37 Aaaa tam, nie puszczą. Wyskocz na chwilkę do kwiaciarni, kup coś ładnego na dzień matki, i puszczą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: leje cholernie... 26.05.02, 11:38 kuba203 napisał(a): > Aaaa tam, nie puszczą. Wyskocz na chwilkę do kwiaciarni, kup coś ładnego na > dzień matki, i puszczą... :) moze, moze, ale najpierw musi ta nawalnica przejsc, bo teraz naprawde ostro daje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: leje cholernie... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 26.05.02, 11:41 Znow dzwonił Wicek T. i mówi,że leje jak cholera. Jest namiot ale przy takim deszczu to cholera wie.... Byle przestało lac bardzo, moze tylo troszkę:)) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: leje cholernie... 26.05.02, 11:45 Gość portalu: skks napisał(a): > Znow dzwonił Wicek T. i mówi,że leje jak cholera. > Jest namiot ale przy takim deszczu to cholera wie.... > Byle przestało lac bardzo, moze tylo troszkę:)) > :-))) skks troche watpie... mieszkam na poddaszu i mowie Ci - leje jak sk... najgorsze, ze to nie wyglada na taka letnia burze, ale moze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: leje cholernie... 26.05.02, 11:45 U mnie się trochę jakby jaśniej zrobiło za oknem... Nie traćmy nadziei! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychut Re: leje cholernie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 11:50 Przejaśnia się, zresztą deszcz przy takiej temperaturze to przyjemność. Nie traćcie ducha. Struny w gitarze zmieniłem na stalowe, nierdzewne. Do zobaczenia na Zakrzówku. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: leje cholernie... 26.05.02, 11:51 Wiecie co, fajnie że pada, ja mam alergię na trawy, nie będę kichał! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: leje cholernie... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.05.02, 11:52 Trąbka znów dzwonił i mówił, że si ę przejaśnia, bedzie namiot a jakby co to sie przeniesiemy do Lokalu. :-))) skks PS. na kurdwanowie swieci słońce Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: leje cholernie... 26.05.02, 11:58 Gość portalu: skks napisał(a): > PS. na kurdwanowie swieci słońce W Bieżanowie też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: leje cholernie... 26.05.02, 12:06 u mnie tez sie cos przejasnia. lecem po kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś