arasha 03.03.11, 18:50 zastanawiam sie kociaki ile z was czyta lub wiezy w swoje horoskopy? ja osobiscie wieze, poniewaz wszystko co pisza o Koziorozcu sie zgadza doslownie wszystko! a jak tam u was? pozdro arasha jak bylo to klik maly czerwony i smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koloorowa. Re: Horoskopy 03.03.11, 19:02 Ja czytam z ciekawości, ale jakoś zbytnio w to nie wierze, że sie spełni i nie przykówam na tym większej uwagi. ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Horoskopy 03.03.11, 19:33 Ja czytam i większośc rzeczy, które piszą o moim znaku pasują do mnie, są moim cechami xdd Odpowiedz Link Zgłoś
amfetaminee Re: Horoskopy 03.03.11, 22:03 też czytam i wierzę ;d hahah ostatnio mi się nie sprawdziło, bo pisało, że będę z moim obecnym kolesiem do ukończenia szkoły, a zerwaliśmy na następny dzień ;/ no ale cóż ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 / 03.03.11, 22:06 czytałam, ale siostra z religii powiedziała, że to grzech wierzyć w coś takiego ;d mimo to nadal czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Horoskopy 04.03.11, 15:11 czytam, lubię to ; D kiedyś w to nie wierzyłam. ale wszystko co piszą zaczęło mi się sprawdzać więc teraz wierzę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulqa Re: Horoskopy 06.03.11, 19:26 Czytam z ciekawości. Czasem jest tak, ze się wszystko zgadza, a czasem nic. Ja wierzę tylko jak pisze coś pozytywnego xDD Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: Horoskopy 26.03.11, 10:11 Czytam raczej z ciekawości, czasami takie bezsensowne rzeczy tam wypisują że ze śmiechu nie mogę. Nie wierze w nie i tak nigdy się nie sprawdzają np. wszystkie horoskopy mówiły że moi rodzice na pewno do siebie nie pasują i nie wytrzymają ze sobą nawet roku a tu już są ze sobą 17 lat . Czasami jak się czyta opisu charakterów danego znaku to niektóre cechy się zgadzają a inne zupełnie nie . Jeśli niektórzy czytają i w nie naprawdę wierzą to sami dążą do tego żeby spełnić tą przepowiednie np. kogoś poznać bo tak piszę w horoskopie . Odpowiedz Link Zgłoś