Gość: mtq IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:34 Kto mi to wytłumaczy? Wszystkich z Majowki gdzieś już kiedyś widziałem, czy to normalne? Może ktoś mnie też już gdzieś widział? Zdesperowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 15:36 Gość portalu: mtq napisał(a): > Kto mi to wytłumaczy? Wszystkich z Majowki gdzieś już > kiedyś widziałem, czy to normalne? Może ktoś mnie też > już gdzieś widział? > Zdesperowany mnie się też w pewnym momencie wydawało, że parę osób już widziałem...ale to chyba niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 15:40 mnie mogłeś widzieć na Wawrzyńca przy okazji "ogóra" ale w gajerze, to mogłem być średniopodobny a Zbigniew wygląda jak sklonowany z mojego kolegi, przez chwilę musiałem dobrze podostrzyć obraz Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 15:42 Wiesz, precież zawsze mogłeś kogoś widzieć w sklepie, w autobusie, na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 15:44 mnie widzialeś w anatewce a co do reszty - klasyczne deja vu ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:45 deja vu? to bym Was znał z Majowki forumowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 15:56 Nie przejmuj się, ja też to nieraz mam, choć nie w tym wypadku. Spotkaliśmy się zapewne w poprzednim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:04 Wierzysz w takie cyrki? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 16:11 Może nie do końca w reinkarnację ale czym dłużej żyję, tym częściej bywam w sytuacjach, kiedy to wydaje mi się, że już coś widziałem, już kiedyś tu byłem. Czyli jak twierdzi Peteen - deja vu ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 16:11 to jest błąd w Matriksie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:21 Też miewam to uczucie, ale to nie to! W takim wypadku znałbym Was z Majówki, a znam z zupełnie innych sytuacji...niestety nie pamiętam, jakich. Ale na 100% nie z Majowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 16:27 no, mnie znasz z telewizji... :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 16:30 też byłem nie tak dawno :(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:33 a co tam robiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 01:02 niestety nie wygrywałem kaski... :((( czasami mi się zdarza wystepowąc w tv i opowiadać o różnych projektach jeśli zadarza Ci sie ogladać TV Kraków, to mogło Ci sie obić o oko :))) m.in BEZ KROPKI NA KOŃCU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 18:52 qrde faktycznie, mogło się obić. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 18:08 Jest na to wytlumaczenie, ale go nie znam :-) Psycholog raczej nie powinien miec z tym problemu. Znales mniej wiecej punkt widzenia kazdego z forumowiczow, raz sie z nim zgadzales raz nie, a gdy sie spotkaliscie posegregowales to co juz wiedziales do odpowiednich osob :) Teraz jak przypominasz sobie twarz jakiegos forumowicza "wmawiasz" sobie, ze dana twarz pasuje jak ulal do tego co juz tam kiedys bylo w Twoim zyciu, a tym samym wydaje Ci sie, ze musiales juz gdzies spotkac ta osobe :) Ten zawily sposob tlumaczenia zrozumiem pewnie tylko ja, ale chcialem dobrze =) Oczywiscie nie neguje, ze mogles naprawde kogos wczesniej spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:22 To były znajome twarze. Chodzi mi nie o sposób mówienia czy poglądy, ale o wygląd. Zaraz się okaże, że jakiś znajomy rodziców to wiking1 albo ktoś jeszcze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.net / 192.168.1.* 27.05.02, 20:30 Właśnie Tomcrac napisał, dlaczego może Ci się wydawać, że to znajome twarze. W każdym razie ja nie jestem znajomym Twoich rodziców :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:34 A skąd wiesz, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 20:38 Qrcze, w sumie to nie wiem. Nigdy nic nie wiadomo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:43 Nie martw się, akurat nie wyglądasz na nikogo takiego, ale może ja o czymś nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 28.05.02, 09:18 Ja wiem, że na 100% widziałem...Dorinka:-) W poniedziałek wsiadając do trójskładu w NB wpadłem na niego, a później wpadłem na niego w szkole... wtedy sobie przypomniałem gdzie go napewno widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: 149.156.58.* 28.05.02, 09:43 yogy napisał(a): > Ja wiem, że na 100% widziałem...Dorinka:-) A któż to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 09:57 syn dory, pan-dora... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nappa Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 28.05.02, 11:04 Czesc Yogy! okazuje sie że swiat mały. Tez zdawało mi się że Cie znam.Potrzeba bylo majówki aby przekonac sie ze chodzimy tymi samymi sciezkami pozdrówko nappa to mój pierwszy wpis na forum Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Chrzest bojowy :) 28.05.02, 11:11 Zaproponujcie jakies zadanie dla 'nowego' ;) ja teraz sie glowie nad zadaniami z matmy.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 11:12 he he moze znajdz pierwszy post na forum krakowskim, podaj date, godzine i zacytuj go =) to chyba nie powinno byc trudne.. Odpowiedz Link Zgłoś
nappa Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 11:23 Cześć tomcrac! Net mi chodzi do "tyłu", to by bardzo długo trwało, a muszę iść do szkoły. Zadania z matmy się nie obawiam. Pozdrawiam nappa Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 11:27 x^3 - (3+m)x^2 + 3x - 1 = 0 wyznacz ilosc rozwiazan w zaleznosci od parametru m, gdzie ^ oznacza do potegi Powodzenia =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Chrzest bojowy :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 12:03 czy cię bóg opuścił, nic nie zrozumiałem... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 12:59 he, he , przepisał na kartke i pognał do szkoły.. pozdr. Dora Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 15:03 tomcrac napisał(a): > a takie proste ;))) > hmm... pieprzylem sie z tym przez godzine. ze wzorow vieta wpakowalem sie w takie rachunki, ze mi sie odechcialo. probowalem na chama przez wykres, ale w koncu pomoglem sobie kompem :) wg mnie dla m > -6,75 jest jedno rozwiazanie dla m = -6,75 sa dwa rozwiazania dla m < -6,75 sa trzy rozwiazania tak? Odpowiedz Link Zgłoś
nappa Re: Chrzest bojowy :) 29.05.02, 19:42 mikolaj7 napisał(a): > tomcrac napisał(a): > > > a takie proste ;))) > > > > hmm... pieprzylem sie z tym przez godzine. > > ze wzorow vieta wpakowalem sie w takie rachunki, ze mi > sie odechcialo. > > probowalem na chama przez wykres, ale w koncu pomoglem > sobie kompem :) > > wg mnie > > dla m > -6,75 jest jedno rozwiazanie > dla m = -6,75 sa dwa rozwiazania > dla m < -6,75 sa trzy rozwiazania > > tak? Dzięki za pomoc, zastanawiałem się nad tym i nic zamądrego i lepszego nie wymyśliłem. Zostawiam sobie temat zadania otwarty. Wcześnie nie mogłem pisać bo net lubi się zacinać. Pozdrawiam nappa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Chrzest bojowy :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 20:23 Jestes modemowy czy stały? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Chrzest bojowy :) 29.05.02, 20:50 Musze przyznac, ze jak na 2-klasiste? to zdales celujaco :) o ile komp nie wykonal za Ciebie calej roboty.. Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 28.05.02, 20:43 nappa napisał(a): > Czesc Yogy! okazuje sie że swiat mały. Tez zdawało mi się że Cie znam.Potrzeba > bylo majówki aby przekonac sie ze chodzimy tymi samymi sciezkami > pozdrówko > nappa > to mój pierwszy wpis na forum Ty też zamieszkujesz okolice NB? Odpowiedz Link Zgłoś
nappa Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 19:46 yogy napisał(a): > Ty też zamieszkujesz okolice NB? Yes, z balkonu widać jak się buduje straż pożarna. nappa Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 12:31 przemyślałem sprawę: nie dość, że Zbigniew jest klonem, to jeszcze na mur gdzieś spotkałem jego żonę :))) aha, tata małopolanina też jest klonem! chyba musze się przespać... m.in BEZ KROPKI NA KOŃCU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 12:37 m.in napisał(a): > przemyślałem sprawę: nie dość, że Zbigniew jest klonem, to jeszcze na mur > gdzieś spotkałem jego żonę :))) > aha, tata małopolanina też jest klonem! > chyba musze się przespać... > m.in BEZ KROPKI NA KOŃCU Ja tam żadnym klonem nie jestem i żona też nie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 12:45 nie.. no... żona nie jest, żone po prostu gdzieś spotkałem :) a Ty jesteś albo klonem, albo z Ciebie sklonowano mojego kolege. podobny aż strach. dla porządku i spokoju duszy umówmy się, że fryzjer po postrzyżynach przekazał Twoje włosy do kliniki klonów i tam dokonano tej operacji :) m.in Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 12:52 m.in napisał(a): > nie.. no... > żona nie jest, żone po prostu gdzieś spotkałem :) > a Ty jesteś albo klonem, albo z Ciebie sklonowano mojego kolege. podobny aż > strach. dla porządku i spokoju duszy umówmy się, że fryzjer po postrzyżynach > przekazał Twoje włosy do kliniki klonów i tam dokonano tej operacji :) > m.in I powstała rmia klonów...ekhm...Zbigniewów:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:10 yogy napisał(a): > m.in napisał(a): > > > nie.. no... > > żona nie jest, żone po prostu gdzieś spotkałem :) > > a Ty jesteś albo klonem, albo z Ciebie sklonowano mojego kolege. podobny a > ż > > strach. dla porządku i spokoju duszy umówmy się, że fryzjer po postrzyżyna > ch > > przekazał Twoje włosy do kliniki klonów i tam dokonano tej operacji :) > > m.in > > I powstała rmia klonów...ekhm...Zbigniewów:-)))))) Ponieważ miałem kiedyś włosy o sporej długości (do połowy pleców), więc pewnie po świecie chodzi cała armia moich klonów:)))) W końcu zostawiłem włosy u fryzjera, który pewnie się dorobił majątku na nich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 18:54 siostre Malopolanina widziałem w telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.radio / 10.2.2.* 29.05.02, 19:16 A ja widzialem mtq w Radiu Krakow :) Gral na benbenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 19:18 Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > A ja widzialem mtq w Radiu Krakow :) > Gral na benbenie :) Mikolaj, jakie Ty już jesteś zaawansowany technicznie! Powiadasz, że widzałeś go w radiu...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.radio / 10.2.2.* 29.05.02, 19:22 Siedzi tu obok i gra... na antenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.v1.pl / 192.168.2.* 29.05.02, 19:36 Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > Siedzi tu obok i gra... na antenie :) teraz to już nic nie rozumiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 19:58 hihi, nie ma to jak precyzja wypowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 20:00 Gość portalu: mtq napisał(a): > hihi, nie ma to jak precyzja wypowiedzi!!! M7 specjalnie tak namiszał. To tajny agent radia w, którym widać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 20:04 moze Mikolaj widzi radio przez napisy w RDS :-) albo ru(ch)szające się słupki na wyświetlaczu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 20:48 Podajcie mi jakieś namiary na to zaawansowane technologicznie radio, żebym się też mógł nacieszyć :))) Tylko, czym go należy odbierać? Telewizorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 20:56 Ja tam jeszcze nie slyszalem o tego typu sprzecie, Sony pracuje intensywniea Panasonic ma już pierwszy projekt. NIedługo bedzie można zobaczyc to nasze Krakowskie Radio! Odpowiedz Link Zgłoś