Dodaj do ulubionych

Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!!

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:34
Kto mi to wytłumaczy? Wszystkich z Majowki gdzieś już
kiedyś widziałem, czy to normalne? Może ktoś mnie też
już gdzieś widział?
Zdesperowany
Obserwuj wątek
    • yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 15:36
      Gość portalu: mtq napisał(a):

> Kto mi to wytłumaczy? Wszystkich z Majowki gdzieś już
      > kiedyś widziałem, czy to normalne? Może ktoś mnie też
      > już gdzieś widział?
      > Zdesperowany

mnie się też w pewnym momencie wydawało, że parę osób już widziałem...ale to
      chyba niemożliwe...
      • m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 15:40
        mnie mogłeś widzieć na Wawrzyńca przy okazji "ogóra"
        ale w gajerze, to mogłem być średniopodobny
        a Zbigniew wygląda jak sklonowany z mojego kolegi, przez chwilę musiałem dobrze
        podostrzyć obraz
    • kuba203 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 15:42
      Wiesz, precież zawsze mogłeś kogoś widzieć w sklepie, w autobusie, na ulicy...
    • Gość: peteen Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 15:44
      mnie widzialeś w anatewce
      a co do reszty - klasyczne deja vu !
      :)))
      • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:45
        deja vu? to bym Was znał z Majowki forumowiczów!
        • krzychut Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 15:56
          Nie przejmuj się, ja też to nieraz mam, choć nie w tym wypadku. Spotkaliśmy się
          zapewne w poprzednim życiu.
          • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:04
            Wierzysz w takie cyrki?
            • krzychut Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 16:11
              Może nie do końca w reinkarnację ale czym dłużej żyję, tym częściej bywam w
              sytuacjach, kiedy to wydaje mi się, że już coś widziałem, już kiedyś tu byłem.
              Czyli jak twierdzi Peteen - deja vu !
              • m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 16:11
                to jest błąd w Matriksie! :)))
              • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:21
                Też miewam to uczucie, ale to nie to! W takim wypadku
                znałbym Was z Majówki, a znam z zupełnie innych
                sytuacji...niestety nie pamiętam, jakich. Ale na 100%
                nie z Majowki.
                • Gość: peteen Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 16:27
                  no, mnie znasz z telewizji...
                  :))))))))))))))))))))))))))))
                  • m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 16:30
                    też byłem nie tak dawno :((((((((((((
                    • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:33
                      a co tam robiłeś?
                      • Gość: m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 01:02
                        niestety nie wygrywałem kaski... :(((
                        czasami mi się zdarza wystepowąc w tv i opowiadać o różnych projektach
                        jeśli zadarza Ci sie ogladać TV Kraków, to mogło Ci sie obić o oko :)))
                        m.in BEZ KROPKI NA KOŃCU
                        • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 18:52
                          qrde faktycznie, mogło się obić.
    • tomcrac Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 18:08
      Jest na to wytlumaczenie, ale go nie znam :-) Psycholog raczej nie powinien miec z tym problemu. Znales mniej wiecej punkt widzenia kazdego z forumowiczow, raz sie z nim zgadzales raz nie, a gdy sie spotkaliscie posegregowales to co juz wiedziales do odpowiednich osob :) Teraz jak przypominasz sobie twarz jakiegos forumowicza "wmawiasz" sobie, ze dana twarz pasuje jak ulal do tego co juz tam kiedys bylo w Twoim zyciu, a tym samym wydaje Ci sie, ze musiales juz gdzies spotkac ta osobe :) Ten zawily sposob tlumaczenia zrozumiem pewnie tylko ja, ale chcialem dobrze =) Oczywiscie nie neguje, ze mogles naprawde kogos wczesniej spotkac.
      • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:22
        To były znajome twarze. Chodzi mi nie o sposób mówienia
        czy poglądy, ale o wygląd. Zaraz się okaże, że jakiś
        znajomy rodziców to wiking1 albo ktoś jeszcze :-)
        • Gość: kuba203 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.net / 192.168.1.* 27.05.02, 20:30
          Właśnie Tomcrac napisał, dlaczego może Ci się wydawać, że to znajome twarze.
          W każdym razie ja nie jestem znajomym Twoich rodziców :)))
          • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:34
            A skąd wiesz, hę?
            • kuba203 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 27.05.02, 20:38
              Qrcze, w sumie to nie wiem. Nigdy nic nie wiadomo :)))
              • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 20:43
                Nie martw się, akurat nie wyglądasz na nikogo takiego,
                ale może ja o czymś nie wiem.
                • yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 28.05.02, 09:18
                  Ja wiem, że na 100% widziałem...Dorinka:-) W poniedziałek wsiadając do
                  trójskładu w NB wpadłem na niego, a później wpadłem na niego w szkole... wtedy
                  sobie przypomniałem gdzie go napewno widziałem.
                  • Gość: kathy38 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: 149.156.58.* 28.05.02, 09:43
                    yogy napisał(a):

> Ja wiem, że na 100% widziałem...Dorinka:-)

A któż to?
                    • Gość: peteen Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 09:57
                      syn dory, pan-dora...
                      :)))
                  • nappa Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 28.05.02, 11:04
                    Czesc Yogy! okazuje sie że swiat mały. Tez zdawało mi się że Cie znam.Potrzeba
                    bylo majówki aby przekonac sie ze chodzimy tymi samymi sciezkami
                    pozdrówko
                    nappa
                    to mój pierwszy wpis na forum
                    • tomcrac Chrzest bojowy :) 28.05.02, 11:11
                      Zaproponujcie jakies zadanie dla 'nowego' ;) ja teraz sie glowie nad zadaniami z matmy.. :(

• tomcrac Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 11:12
                        he he moze znajdz pierwszy post na forum krakowskim, podaj date, godzine i zacytuj go =) to chyba nie powinno byc trudne..
                        • nappa Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 11:23
                          Cześć tomcrac! Net mi chodzi do "tyłu", to by bardzo długo trwało, a muszę iść
                          do szkoły.
                          Zadania z matmy się nie obawiam.
                          Pozdrawiam
                          nappa
                          • tomcrac Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 11:27
                            x^3 - (3+m)x^2 + 3x - 1 = 0

wyznacz ilosc rozwiazan w zaleznosci od parametru m, gdzie ^ oznacza do potegi
                            Powodzenia =)

• Gość: peteen Re: Chrzest bojowy :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 12:03
                              czy cię bóg opuścił, nic nie zrozumiałem...
                              ;)))
                              • tomcrac Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 12:14
                                a takie proste ;)))

• dora5 Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 12:59
                                  he, he , przepisał na kartke i pognał do szkoły..
                                  pozdr.
                                  Dora
                                • mikolaj7 Re: Chrzest bojowy :) 28.05.02, 15:03
                                  tomcrac napisał(a):

> a takie proste ;)))
                                  >

hmm... pieprzylem sie z tym przez godzine.

ze wzorow vieta wpakowalem sie w takie rachunki, ze mi
                                  sie odechcialo.

probowalem na chama przez wykres, ale w koncu pomoglem
                                  sobie kompem :)

wg mnie

dla m > -6,75 jest jedno rozwiazanie
                                  dla m = -6,75 sa dwa rozwiazania
                                  dla m < -6,75 sa trzy rozwiazania

tak?
                                  • nappa Re: Chrzest bojowy :) 29.05.02, 19:42
                                    mikolaj7 napisał(a):

> tomcrac napisał(a):
                                    >
                                    > > a takie proste ;)))
                                    > >
                                    >
                                    > hmm... pieprzylem sie z tym przez godzine.
                                    >
                                    > ze wzorow vieta wpakowalem sie w takie rachunki, ze mi
                                    > sie odechcialo.
                                    >
                                    > probowalem na chama przez wykres, ale w koncu pomoglem
                                    > sobie kompem :)
                                    >
                                    > wg mnie
                                    >
                                    > dla m > -6,75 jest jedno rozwiazanie
                                    > dla m = -6,75 sa dwa rozwiazania
                                    > dla m < -6,75 sa trzy rozwiazania
                                    >
                                    > tak?

Dzięki za pomoc, zastanawiałem się nad tym i nic zamądrego i lepszego nie
                                    wymyśliłem. Zostawiam sobie temat zadania otwarty.

Wcześnie nie mogłem pisać bo net lubi się zacinać.
                                    Pozdrawiam
                                    nappa
                                    • Gość: mtq Re: Chrzest bojowy :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 20:23
                                      Jestes modemowy czy stały?
                                  • tomcrac Re: Chrzest bojowy :) 29.05.02, 20:50
                                    Musze przyznac, ze jak na 2-klasiste? to zdales celujaco :) o ile komp nie wykonal za Ciebie calej roboty..
                    • yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 28.05.02, 20:43
                      nappa napisał(a):

> Czesc Yogy! okazuje sie że swiat mały. Tez zdawało mi się że Cie znam.Potrzeba
                      > bylo majówki aby przekonac sie ze chodzimy tymi samymi sciezkami
                      > pozdrówko
                      > nappa
                      > to mój pierwszy wpis na forum

Ty też zamieszkujesz okolice NB?
                      • nappa Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 19:46
                        yogy napisał(a):

> Ty też zamieszkujesz okolice NB?

Yes, z balkonu widać jak się buduje straż pożarna.
                        nappa

• m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 12:31
                  przemyślałem sprawę: nie dość, że Zbigniew jest klonem, to jeszcze na mur
                  gdzieś spotkałem jego żonę :)))
                  aha, tata małopolanina też jest klonem!
                  chyba musze się przespać...
                  m.in BEZ KROPKI NA KOŃCU
                  • Gość: Zbigniew Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 12:37
                    m.in napisał(a):

> przemyślałem sprawę: nie dość, że Zbigniew jest klonem, to jeszcze na mur
                    > gdzieś spotkałem jego żonę :)))
                    > aha, tata małopolanina też jest klonem!
                    > chyba musze się przespać...
                    > m.in BEZ KROPKI NA KOŃCU

Ja tam żadnym klonem nie jestem i żona też nie:)))
                    • m.in Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 12:45
                      nie.. no...
                      żona nie jest, żone po prostu gdzieś spotkałem :)
                      a Ty jesteś albo klonem, albo z Ciebie sklonowano mojego kolege. podobny aż
                      strach. dla porządku i spokoju duszy umówmy się, że fryzjer po postrzyżynach
                      przekazał Twoje włosy do kliniki klonów i tam dokonano tej operacji :)
                      m.in
                      • yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 12:52
                        m.in napisał(a):

> nie.. no...
                        > żona nie jest, żone po prostu gdzieś spotkałem :)
                        > a Ty jesteś albo klonem, albo z Ciebie sklonowano mojego kolege. podobny aż
                        > strach. dla porządku i spokoju duszy umówmy się, że fryzjer po postrzyżynach
                        > przekazał Twoje włosy do kliniki klonów i tam dokonano tej operacji :)
                        > m.in

I powstała rmia klonów...ekhm...Zbigniewów:-))))))
                        • Gość: Zbigniew Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:10
                          yogy napisał(a):

> m.in napisał(a):
                          >
                          > > nie.. no...
                          > > żona nie jest, żone po prostu gdzieś spotkałem :)
                          > > a Ty jesteś albo klonem, albo z Ciebie sklonowano mojego kolege. podobny a
                          > ż
                          > > strach. dla porządku i spokoju duszy umówmy się, że fryzjer po postrzyżyna
                          > ch
                          > > przekazał Twoje włosy do kliniki klonów i tam dokonano tej operacji :)
                          > > m.in
                          >
                          > I powstała rmia klonów...ekhm...Zbigniewów:-))))))

Ponieważ miałem kiedyś włosy o sporej długości (do połowy pleców), więc pewnie po
                          świecie chodzi cała armia moich klonów:))))
                          W końcu zostawiłem włosy u fryzjera, który pewnie się dorobił majątku na nich:)))
                  • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 18:54
                    siostre Malopolanina widziałem w telewizorze.
                    • Gość: mikolaj7 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.radio / 10.2.2.* 29.05.02, 19:16
                      A ja widzialem mtq w Radiu Krakow :)
                      Gral na benbenie :)
                      • yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 19:18
                        Gość portalu: mikolaj7 napisał(a):

> A ja widzialem mtq w Radiu Krakow :)
                        > Gral na benbenie :)

Mikolaj, jakie Ty już jesteś zaawansowany technicznie! Powiadasz, że widzałeś go
                        w radiu...:-))))
                        • Gość: mikolaj7 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.radio / 10.2.2.* 29.05.02, 19:22
                          Siedzi tu obok i gra... na antenie :)
                          • Gość: Yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.v1.pl / 192.168.2.* 29.05.02, 19:36
                            Gość portalu: mikolaj7 napisał(a):

> Siedzi tu obok i gra... na antenie :)

teraz to już nic nie rozumiem?!
                            • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 19:58
                              hihi, nie ma to jak precyzja wypowiedzi!!!
                              • yogy Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 20:00
                                Gość portalu: mtq napisał(a):

> hihi, nie ma to jak precyzja wypowiedzi!!!

M7 specjalnie tak namiszał. To tajny agent radia w, którym widać:-)
                                • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 20:04
                                  moze Mikolaj widzi radio przez napisy w RDS :-)
                                  albo ru(ch)szające się słupki na wyświetlaczu ;-)
                                  • kuba203 Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! 29.05.02, 20:48
                                    Podajcie mi jakieś namiary na to zaawansowane technologicznie radio, żebym się
                                    też mógł nacieszyć :)))
                                    Tylko, czym go należy odbierać? Telewizorem?
                                    • Gość: mtq Re: Ja Was wszystkich gdzieś widziałem!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 20:56
                                      Ja tam jeszcze nie slyszalem o tego typu sprzecie, Sony
                                      pracuje intensywniea Panasonic ma już pierwszy projekt.
                                      NIedługo bedzie można zobaczyc to nasze Krakowskie
                                      Radio!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka