Dodaj do ulubionych

Do przyjaciol i kolegow tomCraca!

31.05.02, 23:24
Panie i Panowie! Czytacze i Pisacze, wszyscy Forumowicze! Jestescie moja ostatnia deska ratunku.. no moze przedostatnia, bo ostatnia to moja glowa ;) Niedlugo tj. w poniedzialek moja kochana szkolka zaprosila mnie do udzialu w "Milionerach" =) Z ta roznica, ze odpowiadam tylko na 3 pytania, ale niestety wszystkie kola ratunkowe sa zatapiane. Bardzo przyda mi sie Wasza MOC, ktora juz raz byla zbawienna w skutkach (patrz 64tys bez podatku ;) Program bedzie nagrywany od 8 do 14. Gdybym nie doszedl do 100zl oznaczac to bedzie, ze tylko moje bzzzzzykanie mialo moc ^_^
PS. Mam nadzieje, ze nie bedzie mnie na forum TYLKO do wtorku =)

Obserwuj wątek
    • mikolaj7 Re: Do przyjaciol i kolegow tomCraca! 31.05.02, 23:27
      no to 'may the force be with you' :)))

ale czemu tylko 3 pytania? to sa prawdziwi milionerzy?
      bedziesz gadal z hubertem, czy tylko takie udawanie?

• Gość: jur Re: Do przyjaciol i kolegow tomCraca! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 31.05.02, 23:30
      ma-tura ? :D
      • mikolaj7 Re: Do przyjaciol i kolegow tomCraca! 31.05.02, 23:34
        Gość portalu: jur napisał(a):

> ma-tura ? :D

rany, ale ja jestem niemyslacy...

olejcie moj poprzedni wpis :)
    • Gość: Jur Re: Do przyjaciol i kolegow tomCraca! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 31.05.02, 23:41
      apropos, czy znasz moze sklad komisji?
      bo prawdopodobnie bede mial zastepstwo :),
      pzdr
      • tomcrac Re: Do przyjaciol i kolegow tomCraca! 31.05.02, 23:50
        Prosze o szczegoly :)
        • Gość: jur Re: Do przyjaciol i kolegow tomCraca! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 31.05.02, 23:54
          no wiesz ;) nie bede mial polskiego we wtorek (bo pani profesor L. bedzie
          egzaminowac Tobie podobnych :D),
          pozdrawiam
    • Gość: peteen Re: Do przyjaciol i kolegow tomCraca! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 23:43
      napewno będziemy z tobą, juz możesz czuć się zwycięzcą !!!
      :)))
    • dora5 Trzymamy mocno kciuki!!! 01.06.02, 08:33
      Tomcrac!Twoja deska czyli głowa jest OK! my zas trzymamy kciuki!i z całych sił
      bedziemy z Toba!!!!
      Dora
      • kuba203 Re: Trzymamy mocno kciuki!!! 01.06.02, 15:38
        dora5 napisał(a):

> Tomcrac!Twoja deska czyli głowa jest OK! my zas trzymamy kciuki!i z całych sił
        > bedziemy z Toba!!!!

jw :)))
    • tomcrac Zdaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeem!!!!!!!!! 03.06.02, 18:35
      Jestem dumny z mojego sredniego pelnego! :) Dziekuje wszystkim za MOC! chociaz musze przyznac, ze zadzialala dopiero przy wybieraniu zestawu pytan.. wczesniej bylem tak 'rozstrzepany' jak chyba nigdy w zyciu. Aha dostalem 4 =) dla tych ktorzy sa zawiedzieni powiem tylko, ze byla jedna 5, dwie 4 i inne :)))
      • mikolaj7 gratulacje! 03.06.02, 18:40
        tomcrac napisał(a):

> Jestem dumny z mojego sredniego pelnego! :) Dziekuje wszystkim za MOC! chociaz
        > musze przyznac, ze zadzialala dopiero przy wybieraniu zestawu pytan.. wczesniej
        > bylem tak 'rozstrzepany' jak chyba nigdy w zyciu. Aha dostalem 4 =) dla tych k
        > torzy sa zawiedzieni powiem tylko, ze byla jedna 5, dwie 4 i inne :)))

brawo! teraz tylko sie dostan na wymarzone studia :-)))
        • tomcrac Re: gratulacje! 03.06.02, 18:48
          Przygotowania rozpoczne za 2 dni, bo teraz nie bardzo mam checi :) Ludzie nawet nie wiecie co to za ulga miec juz pewne miejsce na uczelni podczas wyzu demograficznego! =)
          • m.in Re: gratulacje! 04.06.02, 12:05
            wiemy :) ja jestem też z wyżu (gomółkowskiego)
            serdeczne gratulacje, choć chyba nikt nie wątpił, ze będzie OK :)))
            • jottka Re: gratulacje! 04.06.02, 12:17
              No wyrazy uznania, ale ja nie rozumiem, o jakich Ty egzaminach mówisz. Pisałeś
              gdzieś, że już jesteś przyjęty na studia, to o co chodzi? Uczyć się lubisz za
              dużo? :))
              • tomcrac Re: gratulacje! 04.06.02, 12:30
                Chodzi o to, zeby bylo milo ;) Narazie jestem przyjety na PK, ale bardziej odpowiada mi AGH, wiec tam tez bede zdawal. Wazne jest to, ze widmo obozu przetrwania w jednostce Swinoujscie zniknelo ;)))

> Uczyć się lubisz za dużo?

Kocham sie uczyc! Bez uczenia zycie byloby nudne jak groch z fasola. Oczywiscie zakladajac ze uczenie sie to nie tylko szkola, ksiazki, zadania, ale tez picie piwa, nauka tanca, poznawanie Krakowa, wszystko jest nauka! :)

• jottka Re: gratulacje! 04.06.02, 12:39
                  A, rozumiem. A z czystej ciekawości to jakich tańców zamierzasz się uczyć na
                  agiehu? :))
                  • m.in Re: gratulacje! 04.06.02, 12:43
                    zdaje się, ze na agiehu jest jakiś zespół pieśni i tańca :)))
                  • tomcrac Re: gratulacje! 04.06.02, 18:13
                    Slaskich ;)

• kuba203 Re: gratulacje! 04.06.02, 13:56
                  tomcrac napisał(a):

> Chodzi o to, zeby bylo milo ;) Narazie jestem przyjety na PK, ale bardziej odpo
                  > wiada mi AGH, wiec tam tez bede zdawal.

Z jakiej okazji jesteś przyjęty? Z łączonej maturki?
                  • tomcrac Re: gratulacje! 04.06.02, 18:16
                    > Z łączonej maturki?

Tak :)
              • Gość: mtq Re: gratulacje! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:59
                Ja też gratuluję, cieszę się Twoim szczęściem :-)
      • dora5 WSPANIALE!!!!!!! 04.06.02, 21:45
        To wspaniale!!!! GRATULACJE!!!! ( choć nie jest to dla nas zaskoczeniem - masz
        głowę nie od parady a i my mocno trzymalismy kciuki)
        A teraz dobre studia, takie o jakich marzysz!
        pozdrawiam
        Dora
    • Gość: peteen Re: Do przyjaciol i kolegow tomCraca! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:22
      gratuluję szczerze, a do gratulacji dołączam rachunek za valium, boś nas
      przestraszył...
      :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka