Dodaj do ulubionych

Poszukuje wrozki w Krakowie

IP: *.stanet.pl / 81.21.203.* 08.02.05, 23:10
Zna kto moze jakas dobra wrozke w Krakowie?Jesli tak,prosze o jakies namiary
i z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: dobra rada Re: Poszukuje wrozki w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:28
      Dobra wrozka jest ponoc na Pawiej(na rogu) na przeciwko jakiegos kosciola. Ale
      nie wierz w takie bzdury, bo za pierwszym rozlozeniem kart wyjdzie cos innego,
      a za 2,3 jeszcze cos innego.
      • Gość: tairisha Re: Poszukuje wrozki w Krakowie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.02.05, 12:50
        ja chodze do wróżki na rozrywki (nie pamietam dokładnego adresu, ale nazywa się
        Tarnowska albo Nawrocka) jest w książce tel (pod nazwiskiem jako zwykły abonent
        a nie wróżka) Moim zdaniem jaet bardzo dobra, i..... zawsze mi się sprawdzało :)
        • Gość: ewa Re: Poszukuje wrozki w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:57
          petrykowska 35 zł bierze, na staffa, rewelacyjna, tel w ksiazce tel
          • Gość: BIBI Re: Poszukuje wrozki w Krakowie IP: *.autocom.pl 09.02.05, 19:33
            Najlepsza wrózka u jakiejkiedykolwiek byłam jest na os. Strusia nazywa sie
            Betlej jej tel to 648-94-92, ale jest droga. Jednak rewelacyjna. Zaznacze ze
            sprawdziłam juz chyba wszystkie w Krakowie. Natomiast Pani Tarnowska na
            Rozrywki jest beznadziejna gada głupoty które sie nigdy niesprawdzają.
            Pozdrawiam
            • Gość: Kasia Re: Poszukuje wrozki w Krakowie IP: *.stanet.pl / 81.21.203.* 09.02.05, 20:38
              Dzieki za namiary.Ja tez nie bardzo wierze w takie rzeczy,ale czasem nie wiem
              co zrobic ze soba i tak jakos mnie napadlo.
              • anisua Re: Poszukuje wrozki w Krakowie 10.02.05, 13:50
                ja jestem ciekawa tej,co w sukiennicach przesiaduje..
                koleżance pare lat temu powiedziała takie rzeczy z przeszłości,
                o których wiedziała tylko ona
                i nie można się ich było domyślić...
                ale nie wiem czy bym poszła
                niby się nie wierzy,ale w podświadomości zostaje...
                pozdrawiam
                i napisz jak się wybierzesz do ktorejś:)
                ciekawa jestem wrazeń
              • Gość: martucha Re: Poszukuje wrozki w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:42
                Hej!
                Dzięki za adres wróżki z os. Strusia. Byłam u niej 5 lat temu i... zgubiłam
                namiary. Faktycznie jest droga, ale... u mnie się sprawdziło i to baaardzo.
                Czasami warto iść dla poprawienia sobie samopoczucia!
            • Gość: jowanka Re: Poszukuje wrozki w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:18
              byłam w zeszłym na Strusia u Betlejowej, koleżanka mi bardzo polecała.
              Dziewczyny, mnie się nic nie sprawdziło (może poza jedną rzeczą). Poza nią
              byłam jeszcze u Alicji Nowak, okolice Kalwaryjskiej nie pamiętam dokładnie - ta
              przepowiedziała mi wiele rzeczy, które się sprawdziły
              • Gość: Michał Re: Poszukuje wrozki w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:14
                Wniosek z tego taki, że jeśli odwiedzi się odpowiednio dużo ilość wróżek i
                każada powie co innego, to przpowiednie którejś z nich się sprawdzą.
                • Gość: jowanka Re: Poszukuje wrozki w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:02
                  Michał, chyba po części masz rację, ale nie do końca. Ta wróżka ze Strusia
                  wyciągała ze mnie informacje na siłę, a w końcu to ja przyszłam do niej żeby
                  pytać. Ta druga Alicja Nowak cały czas mówiła, ja miałam tylko słuchać. Nie
                  należę do osób które ślepo wierzą we wszystko co powie wróżka, podchodzę do
                  tego z lekkim dystansem :-)
            • Gość: KAsia Re: Poszukuje wrozki w Krakowie IP: *.stanet.pl / 81.21.203.* 13.02.05, 00:03
              No to jak to jest z nimi,ta na Strusia zla czy dobra? Chyba kazdy ma inna
              opinie,pewnie zalezy co komu przepowiedziala.
          • Gość: niedowiarek zastanów się IP: *.crowley.pl 13.02.05, 12:25
            zanim pójdziesz dobrze się zastanów. Gdy się traktuje wróżby zbyt poważnie,
            można się od nich uzależnić. to jest b. niebezpieczne, wiem z doświadczenia.
            • Gość: kaja Re: IP: *.chello.pl 13.02.05, 14:05
              najlepiej iść do dwóch, trzech wróżek -moze coś sie pokryje :) a i wcześniej
              przygotować sobie pytania bo mozna o czymś zapomnieć -ja jeszcze nie byłam ale
              się zastanawiam. Podobno ta na Strusia jest dobra i jeszcze gdzieś w oklicach
              Karmelickiej ale nie pamietam gdzie dokładnie Powodzonka
      • Gość: znam jedna sprawdzona wrozka IP: *.byu.edu 13.02.05, 20:49
        polecam Ci wizyte w sklepie z narzedzimi. kup sobie jakis tani mlotek i....pie..ij sie w ta glupia
        lepetyne
    • Gość: młoda jedna, której na pewno nie polecę IP: 195.136.30.* 10.02.05, 11:20
      nie znam adresu, wiem tylko, że w okolicy dworca PKP, po schodkach w dół,
      jakieś ciemne pomieszczenie, kobita w pierwszym inkasuje 50 zł a w drugim
      siedzi jakaś Rosjanka gadająca niezrozumiale coś sobie pod nosem. Niby do 10
      min. możesz się wycofać i odzyskać kasę ale w rzeczywistości brak takiej
      możliwości. Wszystko cokolwiek mówiła "wróżka" z mojej przeszłości i
      przyszłości kompletnie się nie sprawdziło.
      Pomogłą mi, bo dzięki niej przestałam wydawać kasę na pierdoły (czyt. wróżki)
      • Gość: renka Re: jedna, której na pewno nie polecę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 20:04
        Chcę się podzielić swoim doświadczeniem z wróżbitą. 20 lat temu byłam w Odessie
        ( rejs po Morzu Czarnym z koleżanką). Na statku poznałyśmy jedną dziewczynę. Ta
        nawiązała kontakt z Rosjaninem, mieszkańcem Odessy , oficerem marynarki
        dalekomorskiej ,który wracał do domu po rejsie . Ten zaprosił nas do siebie do
        domu podczs postoju w Odessie. Żona jego przygotowała małe przyjecie. I ona
        właśnie w pewnym momencie zaproponowała, że jej mąż nam powrózy z fusów kawy.
        Nas to troche rozśmieszyło, ale po naleganiach gospodyni , zgodziłyśmy się.
        Bardziej z grzeczności niż wiary w to co naprawdę powie. Najpierw wrózył
        dziewczynie poznanej przez nas na statku. Nie znałyśmy się na tyle , żeby
        wiedzieć czy on mówi jej prawdę z przeszlości, a przyszłośc jej nie bardzo mnie
        interesowała. Następnie podszedł do mojej filiżanki i zaczął mówić. Niestety ,
        byłam tak pod wrażeniem tego co mi powiedział z przeszłości ( wiele się działo
        w mojej przeszlości) , że mózg mi przestał pracować na początkach przyszłośći i
        niestety nie pamiętam kompletnie co mi potem mówił. Zaś moja zaś koleżanka,
        kóra oczywiście znała mnie na tyle, słysząc jak mi wrózył , była tak
        zaskoczona ,że nie pozwoliła sobie nic powiedzieć . Nie chciała. Myśle, że jest
        wielu naciągaczy. Przypuszczam , że nawet bardzo dużo, ale są osoby co mają
        dar. I ja taką spotkałam.
    • m_q Polecam prezy Piwnej... 10.02.05, 11:56
      Andrzej Sikorowski
      Felieton śpiewany (XXXVII)

"Kraków, Piwna 7"

Byłem u wróżki - Piwna 7
      wysokie kręte schody
      ile mi jeszcze chciałem wiedzieć
      upłynie w Wiśle wody

jaka mnie kiedyś czeka bieda
      lub jakie urodzaje
      Czy mi gitarę przyjdzie sprzedać