angel24-0 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.02.10, 16:43 Dziwczyny! Polecam wam salonf ryzjerski galaxy na ulicy piastowsiej!! Fryzjerki są strasznie miłe, panuja tam światna atmosfera!Jestem strasznie zadowolona z obcięcia i balejagu!!Polecam w 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lawendulla Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 15.02.10, 14:08 polecam pana Andrzeja z Trendow na Karmelickiej - dobiera fryzure do twarzy, doradza, poswieca klientom duzo czasu; bylam kilka razy i wyszlam bardzo zadowolona, a wlosy wygladaly swiezo i ciekawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adia877 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 23.02.10, 21:48 ja tez chodze do pana Andrzeja do salonu Trendy. gosc jest swietny. zawsze bardzo skupiony na pracy, a i swietnie tez pogadac z nim. robie u niego balejage i ciecie i zawsze jest idealnie. i ostatnio dowiedzialam sie ze dla klientow prowadzi bloga,, kruczekhairconcept.com/ wizyta u niego to sama przyjemnosc (chociaz osobiscie to nie lubie Trendow) Odpowiedz Link Zgłoś
sisigma Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 09.06.10, 15:18 Wybrałam się do pana Andrzeja zachęcona tym forum i jego stroną. Podejście do klienta - super. Cała filozofia włosa - byłam zachwycona. Ale cóż, minęły trzy tygodnie i układanie moich włosów można porównać z pielęgnowaniem żywopłotu po uderzeniu pioruna. Przez pierwsze dni myślałam że się ułożą, przez kolejny tydzień szukałam nowego fryzjera, teraz znalazłam i idę. Może uda się zrobić jakąś fryzurę na moich włosach? Bo tak jak teraz - fatalnie - dawno nie byłam obcięta. Szkoda trochę, bo facet naprawdę przemiły i widać że się stara. Nie wiem o co chodzi, czy przekombinował, czy mu nie wyszło, czy tylko wrażenie takie dobre sprawia? W każdym razie w moim przypadku - totalny niewypał. Odpowiedz Link Zgłoś
black.marika Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 30.10.10, 22:32 ja również zdecydowanie odradzam Andrzeja Kruczka z Trendów na Karmelickiej, bardzo wolno pracuje, gdy mnie ścinał inne fryzjerki przyjęły po 2 klientki, dodam że bardzo fajnie obcięte i zadowolone, a ja mam bardzo mocno przerzedzone włosy, kompletnie się nie układają, przede mną ścinał starszą panią z krótkimi włosami, podobno wcześniej ścinał tylko mężczyzn więc może krótkim włosom daje radę, nie dajcie się nabrać na bajer w stylu: ma pani piekne włosy i kolor Odpowiedz Link Zgłoś
nie_szara_mysz Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 01.04.10, 14:11 Ja uwielbiam Darka z Nefretete nad Sudołem zawsze potrafi zrobić niesamowitą i oryginalną fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-krakowianka Norbert z Hair by norbi 01.04.10, 18:01 Byłam i jestem oczarowana:) Mam truuuudne włosy i ciągle wychodze od fryzjera jak bym mnie ktos ze mnie zrobił chatke puchatka. Pan Norbert nie tylko obciął moje włosy on się nimi zajął każdym z nich. Wychodząc nie tyle wyszłam co wyfrunęłam. Co 5 min dotykałam swoich włosów i nie wiem ale po prostu mój dzień był piękniejszy:):):):) Myślę że wreszcie udało mi się znaleźć tego jedynego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
looptroop.r Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 20.04.10, 11:01 Freestyle na świętej Agnieszki (Stradom), bardzo fajne laski. Byłam raz u Gosi, raz u Agi (jest stylistką). Nie wiem ile kosztuje farbowanie, ale cięcie 7 dych. Jestem zadowolona, chociaż zdecydowałam się obciąć za dużo, ale to nie wina fryzjerki że nie mogę się przyzwyczaić;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_winetu Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 20.04.10, 17:56 Przejdź się do pasażu 13. Tam na ostatnim piętrze swoją siedzibę ma schwartzkopf professional. Jak sama nazwa wskazuje są professional. Organizuja czasem szkolenie, do których potrzebują modeli, modelek, pójdź zapytaj, może się załapiesz na fryzurę za friko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 26.04.10, 13:58 Dziewczyny, a może małe podsumowanie? Lista z samymi nazwiskami najczęściej wymienianych fryzjerów, bo wątek już nieczytelny jest od dłuższego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
andersgood Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 27.04.10, 10:11 hej chce wszystkich przeestrezc przed "salonem" Moloko na Bogusławskiego. Szczegolnie przed Sylwia, jest to nieprzyjemna i niegrzeczna oosba, w tym zakladzie chodzi wylacznie o to zeby od klienotw wyciagnac kase, Sylwia nie ma pojecia o scinaniu ani farbowaniu wlosow, a ceny sa o nieeebo za wysokie do oferowanych tam uslog. Ten zaklad to fabryka sztywnych hełmów na głowach klientek, jezeli liczycie na porade, ladne i modne sciecie to omijajcie Moloko szerokim łukiem a zwlaszcza Sylwie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mentirka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 01.12.10, 12:01 Nie moge sie zgodzić! Moloko to profrsjonalne studio. Chodze tam od kilku lat i za każdym razerem jeste zadowolona. Ceny jak na Kraków wcale nie wysokie a dziewczyny zaja sie na tym co robią! Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_anna47 Maniewski fryzjer 19.12.10, 21:49 Bylam kilka razy w salonie Maniewski i za kazdym razem bylam bardzo zadowolona. 2 pierwsze razy bylam u Macka na golebiej ale nie Macka Maniewskiego szefa tylko drugiego obcinalam wlosy i bylam zadowolona , ale gdy doszlo do farbowania okazalo sie ze niewiele o nim widzial i chyba ze 3 razy wolal swoja kolezanke Sylwie, ktora odrywala sie od swojej klientki zeby wybrac moj kolor . Kolor wyszedl swietnie , skonczylam z obrzydliwymi pasemkami i mam ladny blond ktorego nigdy nie mialam , strzyzenie u sylwii rowniez bomba . Takze polecam salon maniewski bo jest super atmosfera , swietne kosmetyki ktore sobie tez kupilam oraz Sylwie Gaczorek swetna w kolorze i obcinaniu. Nie mialam lepszego fryzjera! A no i kawe maja pyszna. Polecam . Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaa2 Re: Maniewski fryzjer 08.11.11, 07:59 Chodzę do Maćka Maniewskiego regularnie. Nie znam lepszego fryzjera! Rewelacja! Za każdym razem wychodzę od niego odmieniona i mega zadowolona! To jedyny fryzjer, który potrafi zrobić na mojej głowie dokładnie to, co sobie wymarzyłam! Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy_kasia Re: Maniewski fryzjer 11.08.15, 15:31 Nie zgodze sie z ta opinia w zadnym przypadku. Skusila mnie wielka reklama telewizyjna Pana Maniewskiego w programie TVN......Moja metamorfoza jest dramatem. Nikt ale to nikt nie jest w stanie znalezc nic pozytywnego w tej fryzurze. Wielokrotnie zaznaczalam czego nie chce i dostalam dokladnie to czego nie chcialam. W tej chwili pozostalo mi tylko czekac az odrosna wlosy, a w miedzyczasie jedynym ratunkiem jest doczepienie wlosow do czego i tak musze przejsc nastepne strzyzenie bo obecne jest tak fatalne...... DROGIE PANIE, NIE POLECAM. CENA JEST ZUPELNIE Z KOSMOSU W POROWNIANIU DO JAKOSCI. SZKODA PIENIEDZY A tak wlasciwie to powinnam pewnie sie zastanowic ze do takiego wspanialego fryzjera mozna sie umowic z dnia na dzien! Cos nie tak....... Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Maniewski fryzjer 29.01.18, 15:01 teddy_kasia napisał(a): > Nie zgodze sie z ta opinia w zadnym przypadku. Skusila mnie wielka reklama tel > ewizyjna Pana Maniewskiego w programie TVN......Moja metamorfoza jest dramatem. > Nikt ale to nikt nie jest w stanie znalezc nic pozytywnego w tej fryzurze. W > ielokrotnie zaznaczalam czego nie chce i dostalam dokladnie to czego nie chcial > am. W tej chwili pozostalo mi tylko czekac az odrosna wlosy, a w miedzyczasie > jedynym ratunkiem jest doczepienie wlosow do czego i tak musze przejsc nastepne > strzyzenie bo obecne jest tak fatalne...... > DROGIE PANIE, NIE POLECAM. CENA JEST ZUPELNIE Z KOSMOSU W POROWNIANIU DO JAKOS > CI. SZKODA PIENIEDZY > A tak wlasciwie to powinnam pewnie sie zastanowic ze do takiego wspanialego fry > zjera mozna sie umowic z dnia na dzien! Cos nie tak....... Zgadzam się.Ja również nie polecam salonu p.Maniewskiego.Byłam u niego w stolicy 3 razy.Za każdym razem wychodziłam nie tylko niezadowolona,bo to najłagodniejsze określenie.Ale mega wkurzona,zła i przybita.Na pierwszej wizycie fryzjerka miała zrobić mi tylko odrost (ciepły,słoneczny blond)zrobiła kolor na całych włosach i to chłodny sino-szaro bury brudny blond.Masakra.Na kolejnej wizyci,już u innej pani w tym salonie poprosiłam o rozjaśnienie tych odrostów,ocieplenie koloru.Dostałam to czego nie chciałam.Znowu zimny,siny szary kolor,który w każdym świetle wygląda inaczej.Masakra.A w dodatku niżej 500 zł za to nie płaciłam.Już nigdy więcej tam nie pójdę.Kompletnie nie słuchają klienta.Na siłę realizują swoje wizje.Wszyscy generalnie wyniośli i zarozumiali i przekonani o swym geniuszu (bezpodstawnie). Ja zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloma 1960 Re: Maniewski fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.20, 15:00 tak mogę potwierdzić firma Maniewski jest przereklamowana, po tygodniu oczekiwania na wizytę i uzgodnieniu w recepcji co będę chciała robić top stylista nie podjął sie wykonania umówionej usługi. Dziwne bo skoro Pan Maciek opowiada, że zatrudnia wybitnych specjalistów to tak owy nie powinien mieć problemu ze strzyżeniem i zaproponowaniem czegoś, ten przynajmniej był uczciwy i nie odwalił fuchy za kupe kasy, ale podważa to mit o fachowości i genialności pracowników firmy, Wyszłam rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
munkaaaaaaa Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 08.06.10, 14:35 ja chodze do super fryzjerki, tez jestem wymagajaca a ona zawsze sprosta zadaniu, pani Ewa pracuje na ul.Grzegorzeckiej 7 a salon nazywa sie Twoj Image, pani Ewa zawsze swietnie mi doradzi bo jest tez stylistka. po farbowaniu u niej nigdy nie mialam suchych wlosow a kolor swietnie sie trzyma, strzyzenie zawsze jest dopracowane i za kazdym razem tak samo wykazuje zainteresowanie i sie stara.ceny ma dostepne bo za moje dlugie wlosy za farbe plus strzyzenie place 95 zl.chodzi juz do niej cala moja rodzina i kazdy jest zadowolony niezaleznie od wieku. Jesli chodzi o to czy lubi to co robi? wystarczy na nia spojrzec:) na prawde Odpowiedz Link Zgłoś
tomeknht Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 08.06.10, 18:44 www.youtube.com/watch?v=TU-HcSlHif0 bardzo dobre fryzury nowohuckich fryzjerów Odpowiedz Link Zgłoś
proxed Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 09.06.10, 15:32 Trochę inny niż wszyscy, mistrz w swojej klasie: Ma Pracownię/studio gdzieś przy ul. Wielopole w Krakowie. Może go znacie: dziendobrytvn.plejada.pl/24,34306,news,,1,zielone_drzwi_historia_tomasza_karcza,aktualnosci_detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
nikaaaaaaa Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.07.10, 23:46 a ja polecam Colette na Starowislnej robiłam tam ostatnio fryzurę ślubna i makijaż i jestem zachwycona:) a salon przepiękny:) Odpowiedz Link Zgłoś
agarsztka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? topfryzjer.pl? 29.07.10, 22:37 może warto spojrzec na opinie topfryzjer.pl/?a=szukaj&szukaj=simple&salon=&miasto=Krak%C3%B3w&x=42&y=12 Odpowiedz Link Zgłoś
mimka26 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.08.10, 20:48 Dziewczyny odradzam Wam Panią Monikę Jakielarz. Bylam umówiona na próbną fryzurę ślubną i te wlasciwą i zadzwonilam potwierdzic próbną i wtedy tez sie dowiedzialam laskawie, ze Pani Monika w dniu mojego ślubu ma szkolenie....Nie uczesze mnie oczywiscie. Gdyby nie moj telefon do Pani dowiedzialabym sie chyba w dniu slubu ze nie mam fryzjera. Jest to co najmniej niepowazne. Zostalam na lodzie i bez fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 13.08.10, 07:48 a ja znalazlam dobrą fryzjerkę w dawnym kinie Świt na Hucie .. strzyżenie krótkich włosów 17 zlotych :) w pracy twierdzą ze zmieniła mi twarz:) ( nie znam imienia ruda z burzą loków) Odpowiedz Link Zgłoś
koftek Szukam P. Piotra pracował w Modern Style, Żabiniec 21.09.10, 12:33 Witam, chciałam znaleźć P. Piotra jak w tytule. Wkońcu ktoś obciął mi włosy tak jak należało ale przestał tam pracować. Proszę o kontakt do niego jeśli ktoś tylko ma taką możliwość i kojarzy P. Piotra. Z góry dziekuję Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
olcia215 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 21.10.10, 10:52 Ja polecam klub fryzjerski Macka Maniewskiego. Na prawde fajna atmosfera i fryzjerzy,ktorzy maja cala mase kreatywnych pomyslow.potrafia znalezc fryzure i kolor dla kazdego,zawsze usmiechnieci i doradzaj jak sobie potem wlosy ukladac. Sa dwa salony-na golebiej i na rakowickiej,oba fajne,tyle ze na golebiej jest bardziej stylowo,a na rakowickiej mlodziezowo. Tak czy inaczej polecam,ja wlasnie 3dni temu robilam sobie kolor i mala metamorfoze fryzury:) Odpowiedz Link Zgłoś
trumka polecam atelier bernady 01.11.10, 15:11 moje nieokiełzane włosy oddałam w ręce atelier bernady wiele słyszałam dobrego o pani Basi i do niej udało mi się trafić byłam trochę wkurzona bo musiałam czekać ponad dwa tygodnie ale warto było. Miałam dość moich wielo kolorowych włosów,fryzjerzy w kilku salonach stwierdzili że npo pół roku kolory sie wyrównają a tu niespodzianka pani Basia wyczarowała piękny kolor i bardzo ładnie układającą się fryzurkę wreszcie mogę powiedzieć że moimi włosami zajął się ktoś profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dxar Re: polecam atelier bernady 26.04.11, 20:42 bardzo dziękuję za polecenie tego salonu czy tam atelier,moimi włosami zajęła się pani Basia jestem bardzo wymagająca i nie spodziewałam się że spotkam w końcu fryzjera który wie co potrzeba moim włosom.uwierzcie mi mam bardzo ładnie dopasowany kolor do mojej karnacji a jeszcze ładnie ostrzyżone włoski.z czystym sumieniem POLECAM atelier bernady. Odpowiedz Link Zgłoś
elfusia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 27.12.10, 16:50 Ja polecam Creative Studio przy al. 29 Listopada. Są tam trzy babki i wszystkie fajnie strzygą. Ja chodze najczęściej do Pani Lucynki, ale Pani Ania tez jest OK. Ceny nawet nawet. Ja płacę za strzyżenie 35 zł. Farba to nie wiem, bo ja nie farbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
igusia2011 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 10.03.11, 11:16 ja przez cale zycie mialam dlugie wlosy, ktore ciagle spinalam. nienawidzilam gdy opadaly ma na twarz. az pewnego dnia stwierdzilam, ze najwyzszy czas pozbyc sie tej nijakiej fryzury. znalazlam swietny salon na obrzezach krakowa. polecila mi go znajoma, ktora mieszka niedaleko. scielam wlosy i to byla najlepsza decyzja w moim zyciu. masz racje, ze w przypadku krotkich wlosow- dobre ciecie to podstawa. musze przyznac ze w tym salonie fryzjerki naprawde znaja sie na zeczy. poza tym, nie chodzi o to, zeby super wygladac zarz po wyjsciu od fryzjera. potem okazuje sie ze wstajesz rano i nie potrafisz sobie poradzic z wlosami, nie umiesz ich uczesac, a zeby w miare dobrze wygladac musisz spedzic przed lustrem kilka godzin. polecam studio urody gusto na felińskiego. rewelacja. uzywaja loreala a ceny sa naprawde konkurencyjne. maja swoja strone: studio-gusto.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nulisia Re: Poszukuje Pani Gosi z salonu Freestyle 10.08.11, 12:32 ja tez poszukuje pani Gosi z salony Freestyle, czy znalazła ją pani? Odpowiedz Link Zgłoś
kisielek-kisielek Re: Poszukuje Pani Gosi z salonu Freestyle 26.08.11, 13:30 Uff uratowałyście mi życie! Bardzo dziękuję za namiary na Andrzeja Kruczka. Fajnie, że otwiera coś swojego :) Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu Waszych ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
bellaza Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 26.08.11, 15:44 Ja jestem bardzo zadowolona z Pure Diamond na Krowoderskich Zuchów, ceny OK, ładny wystrój, efekt taki jak chcesz osiągnąć, bardzo profesjonalne podejście! Odpowiedz Link Zgłoś
nu_sencha Salon fryzjerski Dawida Patera - gdzie teraz? 14.09.11, 21:30 Przy Urzędniczej był świetny salon Dawida Patera - wątpię, żeby został zamknięty, bo na samo strzyżenie czekałam nieraz tydzień. Czy ktoś wie, co się stało z salonem? Odpowiedz Link Zgłoś
ola11030 Re: Salon fryzjerski Dawida Patera - gdzie teraz? 10.10.11, 23:41 Dawid przeniósł sie do swojego drugiego salonu przy ul. Kurniki zaraz obok galerii Krakowskiej, naprawde polecam ten salon !!! A na Urzedniczej zamiast dawida jest teraz jakis inny fryzjer... Odpowiedz Link Zgłoś
noka28 Re: Dobry fryzjer w Krakowie na Krowodrzy 17.11.11, 21:10 Dobrym salonem fryzjerskim dzielnicy Krowodrza jest Pure Diamond. Fryzjer świetnie doradził mi fryzurkę i zabieg regeneracyjny, moje zniszczone farbowaniem włosy wyglądały tragicznie. A teraz nie dość, że odżyły to wyglądają fanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dejwidw Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 04.01.12, 23:06 Chciałbym polecić zakład fryzjerski na ulicy Lea "Styl Agaty". Miła obsługa która potrafi doradzić kapitalną fryzurę, jestem mega zadowolony. Polecam wszystkim którzy chcą zmienić swój wygląd, w tym salonie nie muszą obawiać się o efekt końcowy. Cena też przystępna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
motylkowa07 M1 06.01.12, 13:37 Kiedys przez przypadek trafilam do fryzjera do M-1. Moja fryzjerka sie pochorowala, a ja mialam wieczorem impreze firmowa i potrzebowalam jako tako wygladac. Kolezanka byla umowiona w M-1 do p.Asi, do ktorej podobno chodzi juz dlugo, a mnie umowila do p.Joli. Bardzo miła Pani , na szczeście zrozumiała jak ma mnie uczesac, bo wiadomo jak to jest z fryzjerkami.I musze Wam powiedziec, ze wyszlo super! Duzo lepiej niz wczesniej robila to moja fryzjerka. Dlatego mogę polecic ten salon. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ww Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 13.02.12, 15:01 A ja poszukuje dobrego męskiego fryzjera. Najbardziej to zalezy mi na facecie, który bedzie w stanie zrozumieć drugiego faceta. czasami jest z tym problem, bo jestem bardzo wymagający, ale wolałbym znalezc juz swojego, osobistego fryzjera, któremu nie musiałbym tłumaczyć od początku co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
edyta-nowak Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 15.02.12, 21:42 Spróbuj Pure Diamond - salon fryzjerski na Krowoderskich Zuchów (Krowodrza), wejście tak od tyłu budynku. Mój mąż chodzi i sobie chwali, choć strzyże go kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ww Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 21.02.12, 11:40 A możesz mi jeszcze napisac ile płaci Twój mąz za męskie strzyżenie ? nie chce też płacic jak w niektórych salonach 80 zł za objechanie maszynką. Odpowiedz Link Zgłoś
marmus888 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 21.02.12, 12:41 Ja polecam salon fryzjerski na os. Niepodległości przy Lewiatanie. Mój mąż i syn chodzą od dawna do p. Magdy, cena strzyzenia meskiego jak sie nie myle 20zl:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmini3 dobrego fryzjera znalazłam w atelier Bernady 26.02.12, 17:34 nawet mogę powiedzieć że b.DOBREGO fryzjera w Krakowie mogę polecić w atelier Bernady są tuż obok Galerii Kazimierz, żądna zmiany fryzury całkiem przypadkiem wpadłam na nich ale takich fryzjerów warto polecAĆ dawno nie czułam się tak dobrze po wizycie,i co ważne mój mąż wreszcie stwierdził że mam fryzurę w której wyglądam olśniewająco. Odpowiedz Link Zgłoś
moni-ka84 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 16.03.12, 09:23 Witam,chciałam polecić salon Summaprada na Kurdwanowie,również jeśli chodzi o męskie strzyżenia,chodzimy tan razem z mężem i jesteśmy bardzo zadowoleni,cena strzyżenia 35zł a przy tym Panie które tam pracują robią rewelacyjny masaż głowy,zarówno Panom jak i Panią polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
cabernet13 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 21.03.12, 12:05 Pani ELA, niegdyś z salonu SOHO, Grodzka, Kraków - jeżeli ktokolwiek wie, gdzie obecnie pracuje, bardzo proszę o informację w tym wątku. To najlepsza fryzjerka-stylistka z wszystkich, które dotychczas obcinały moje włosy. Z góry dziękuję za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_b_ Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 22.03.12, 17:37 A ja polecam salon fryzjersko kosmetyczny B&G. Pełen profesjonalizm za rozsądną cenę. Ja za strzyżenie płacę 20 zł. Salon znajduje się na Krowoderskich Zuchów obok Skoku Stefczyka. Ja mieszkam w bloku z z 5 minut od pętli na Krowodrzy i spokojnie w 10 minut obszedł bym a z chyba 8 salonów fryzjerskich. Tak dużo ich teraz jest i tak blisko. Mimo tak ogromnej konkurencji do salonu B&G wciąż przychodzi dużo osób. Naprawdę polecam ten salon nawet dla wymagających klientów. Odpowiedz Link Zgłoś