Dodaj do ulubionych

TANI NOTARIUSZ W KRAKOWIE

01.12.05, 17:22
Czy ktoś może mi polecić taniego notariusza w Krakowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: TANI NOTARIUSZ W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:36
      W Krakowie nie ma tanich notaruszy.Do wszystkich czynnosci maja ogolnie
      obowiazujacy cennik
      • peteen Re: TANI NOTARIUSZ W KRAKOWIE 02.12.05, 10:41
        tani notariusz to oksymoron...
        • Gość: miernikos Re: TANI NOTARIUSZ W KRAKOWIE IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 02.12.05, 17:32
          Jest tani
          na Szafera
          Kupowałem garaż i poprosiłem o zniżkę
          da się dogadać
          Pozdrawiam
          • bbbb10 Re: TANI NOTARIUSZ W KRAKOWIE 02.12.05, 19:19
            Pani Aleksandra Marszałek-Dziuban z ulicy Szewskiej. Stawki i owszem notariusze
            mają określone ostawowo, ale tam są ceny maksymalne, natomiast każdy notariusz
            może cenę obniżyć jeśli chce. Pani, którą polecam potraktowała mnie bardzo
            przyzwoicie, poza tym jest bardzo dokładna.

Bożena
      • janmiel Re: Tani notariusz w Krakowie 09.07.14, 13:34
        Rzeczywiście każdego notariusza obowiązuje taksa notarialna, ale tam są tylko określone maksymalne stawki za poszczególne czynności notarialne. Zawsze można porozmawiać z notariuszem o możliwej obniżce. Ja w Krakowie polecam panią notariusz Małgorzatę Hędrzak-Słotę z Rynku Dębnickiego, fachowa osoba, która potrafi doradzić najlepsze rozwiązania prawne w każdej sprawie.
    • Gość: emiee Re: TANI NOTARIUSZ W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:44
      Pan Krzysztof Maj- kancelaria przy ulicy Grabowskiego. Bardzo profesjonalny i sympatyczny, chociaz powazny- jak kazdy prawnik:)
      • zeev Re: TANI NOTARIUSZ W KRAKOWIE 03.12.05, 15:24
        czy jest jakiś niepoważny? byłoby miło
        • vivamachine Re: tani noratariusz w krakowie 29.04.13, 22:07
          Zauważyłem ciekawą zależność - im bliżej rynku tym drożej.
          Ja byłem zadowolony z spokoju oraz rzeczowego podejścia w kancelarii przy ul. Ogrodowej w Krakowie
          • julkakot1985 Re: tani noratariusz w krakowie 09.05.18, 20:20
            vivamachine naprawdę zauważyłeś taką zależność? Jakbyś potrzebował, polecam Annę Zegadłowicz. Bardzo dobry notariusz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka