margala 11.02.05, 13:27 przyjezdzam do Krakowa w nastepny weekend. co można ciekwaego zobaczyc, zrobic? spacery na trasie barbakan - wawel juz zaliczylem. pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luckestrike Re: 2 dni w Krakowie - co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:49 najlepiej się urżnąć ! i tak piździ na polu, jest ślisko, ohydna pogoda, znajdź se fajną knajpke i się urżnik ! Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: 2 dni w Krakowie - co robić? 11.02.05, 14:10 Gość portalu: Luckestrike napisał(a): > najlepiej się urżnąć ! > i tak piździ na polu, jest ślisko, ohydna pogoda, > > znajdź se fajną knajpke i się urżnik ! to samo moge zrobić u siebie w Warszawie. no może w Krakowie będzie taniej się urżnąć. to plus. jakieś inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek21 Re: 2 dni w Krakowie - co robić? IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 11.02.05, 20:02 Wpadnij do mnie na frytki:) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: 2 dni w Krakowie - co robić? 11.02.05, 20:12 Idź na Śmietanę i Kennedy'ego, a jak nie to idź na Nocny autobus...do Starego. A jak nie to...jedź do Wieliczki albo Zakopanego A zreszta niekoniecznie, bo jeszcze galerie, muzea...knajpy (Alchemia np...) ...eeee ja tam nie mam kłopotu co robić, a raczej kłopot kiedy zdążyć wszystko... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: 2 dni w Krakowie - co robić? 12.02.05, 12:22 troodny2002, jaka smietane polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: 2 dni w Krakowie - co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:02 Przegladnij informaror turystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: 2 dni w Krakowie - co robić? 12.02.05, 15:34 Przejdź się w sobotę po knajpach na Kazimierzu. W niedzielę już nie bedziesz w stanie nic robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: 2 dni w Krakowie - co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:00 Hej mrug,do tych knajp to do pettena? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: 2 dni w Krakowie - co robić? IP: 62.121.129.* 12.02.05, 17:29 No, wbrew pozorom na Kazimierzu jest parę innych atrakcji krajoznawczo - turystycznych. Poza tym nie ma czym się ekscytować - przecież on tak naprawdę nie istnieje. To mitologiczna bestia - hybryda wyrosła na wątłej pożywce złych emocji KF. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: 2 dni w Krakowie - co robić? 12.02.05, 18:04 Widzę, że Peteen jak Lenin. Ciągle żywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: 2 dni w Krakowie - co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:50 A jak ze ma byc inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: 2 dni w Krakowie - co robić? 15.02.05, 08:51 ta rozmowa przybrała dla mnie dość hermetyczny charakter. możecie jaśniej? możecie konkretniej? Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: 2 dni w Krakowie - co robić? 15.02.05, 08:55 Łodzianie byli bardziej pomocni: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=18396028 Odpowiedz Link Zgłoś
ksylolit Re: 2 dni w Krakowie - co robić? 15.02.05, 09:02 primo: do Łodzi rzadko sie przyjeżdża zwiedzać, bo nie bardzo jest co secundo: co drugi dzień pojawia się tu identycznie brzmiący wątek, nie chce się nam juz tego samego wypisywać, tak jak i wam nie chce sie szukać wątków krajoznawczych w archiwum forum kup no sobie przewodnik, poczytaj, sam ustal marszrutę, twoja narzeczona będzie z ciebie dumna, a ty się czegos przy okazji nauczysz powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: 2 dni w Krakowie - co robić? 15.02.05, 11:31 > primo: do Łodzi rzadko sie przyjeżdża zwiedzać, bo nie bardzo jest co co Ty wiesz o Łodzi..... > kup no sobie przewodnik, poczytaj, sam ustal marszrutę, twoja narzeczona będzie > > z ciebie dumna, a ty się czegos przy okazji nauczysz > ale ja przecież własnie po to założyłem ten wątek aby poznac od Was cos czego nie znajdę w przewodniku. pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś
ksylolit Re: 2 dni w Krakowie - co robić? 15.02.05, 17:32 Coś tam o Łodzi wiem, byłem w niej ostatnio. Myślisz, że dysponujemy jakąś nadludzką wiedzą, iżby wiedzieć więcej, niż spisano na kilometrach papieru i setkach megabajtów netu? No dobrze, to zaglądnij tu: www.kazimierz.com i poszperaj w dziale przewodniki, może tam coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 margala 15.02.05, 11:38 zdazyłam załozyc watek a potem twój zobaczyłam cos czuje ze odpowiedzi beda podobne :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: margala IP: 81.21.197.* 15.02.05, 20:29 Kopalnia soli w Wieliczce. Odpowiedz Link Zgłoś