Dodaj do ulubionych

Najbardziej krakowski

IP: *.sp / 192.168.5.* 03.06.02, 09:33
Który wątek jest najbardziej krakowski?
Nie w tytule ale w charakterze?
Czy ten o Kazimierzu? A może ten w którym najwięcej waśni i sporu?
A kto jest najbardziej krakowskim forumowiczem? Też nie w nicku ale w
charakterze.
tekla
Obserwuj wątek
    • Gość: peteen Re: Najbardziej krakowski IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 13:35
      no, tekla, przy 500 postach kaźmierskich, czy jest w ogóle o czym mówić ?...
      a najbardziej krakowskim (ale, niestety ślepo bałwochwalczo ) forumowiczem
      jest andr z częstochowy, a zaraz za nim przyjaciele magazyn i prokocim
      pzdr
      • muzaaa Re: Najbardziej krakowski 03.06.02, 15:56
        Tekla, ja po prostu tego nie wiem...
      • Gość: andr Re: Najbardziej krakowski IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 21:44
        Czymze zasluzylem sobie na taka opinie ????
        • Gość: skks Re: Najbardziej krakowski IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.06.02, 21:54
          A nasz Peteen wstał był dziś "lewom nogom":) i mu źle:)- musi komuś dokuczyć -
          bo nie będzie mógł zasnąć:)
          :-))) skks
          • Gość: andr Re: Najbardziej krakowski IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 22:42
            Jezeli swoimi wypowiedziami o miescie Krakowie kogos urazielem a konkretnie
            Peteena, to przepraszam, ale stalo sie to naprawde nieswiadomie, choc z mojej
            winy.
            • mikolaj7 Re: Najbardziej krakowski 03.06.02, 23:03
              Gość portalu: andr napisał(a):

> Jezeli swoimi wypowiedziami o miescie Krakowie kogos urazielem a konkretnie
              > Peteena, to przepraszam, ale stalo sie to naprawde nieswiadomie, choc z mojej
              > winy.

no co Ty! my tu jestemy przyjazni, po prostu Twoja
              fascynacja Krakowem urzekla Peteena, on to powiedzial
              bez zlosliwosci (a jesli bylo inaczej to... ale nie wierze :-) i
              ja sie z nim zgadzam :-)))
      • Gość: PROKOCIM Re: Najbardziej krakowski IP: *.client.attbi.com 03.06.02, 21:57
        Ale sie ciesze, sam wodzu o mnie wspomnial.
    • Gość: peteen Re: Najbardziej krakowski IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 19:06
      ja napisałem najszczerszą prawdę, a skks się dowalił, no, pogadam z nim jutro...
      :)))
      PS. dzięki mikołaj7, że choć ty mnie rozumiesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka