Gość: antY IP: *.legnica.dialog.net.pl 02.09.01, 04:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek_B Re: WISLA SKISLA...................................................... IP: *.chello.pl 02.09.01, 09:22 Wywalaj na forum sprtowe z takimi tekstami, pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antY Re: WISLA SKISLA...................................................... IP: *.legnica.dialog.net.pl 02.09.01, 17:49 Gość portalu: Jarek_B napisał(a): > Wywalaj na forum sprtowe z takimi tekstami, pajacu! Drogi jarku pajac to wyemanowany przez srodowisko,dla ktorego pierwsza rzecza musi byc egotyzm.Tekst twoj odzwierciedla Twoje zapotrzebowanie na pewien jamicki komfort.Oby tak dalej.I przy okazji najszczersze kondolencje dla Twoich rodzicow.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_B Re: WISLA SKISLA...................................................... IP: *.chello.pl 02.09.01, 19:03 Wzruszyłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antY Re: WISLA SKISLA...................................................... IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.09.01, 19:20 wzruszyles sie swoim egotyzmem? no naprawde pokrzepujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_B Re: WISLA SKISLA...................................................... IP: *.chello.pl 02.09.01, 20:37 Pokrzepujące? A co to za nowe słowo? Wzruszyłem się twoją troską o moich rodziców. Niepotrzebnie się martwisz. A jak będę potrzebował porady psychologa, to sam sobie znajdę odpowiedniego. Żegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antY Re: WISLA SKISLA...................................................... IP: *.legnica.dialog.net.pl 02.09.01, 22:51 potrzebujesz psychologa? moze psychoanalityka? a to przepraszam , gdybym wiedzial ze............potrzebujesz takowej pomocy to......... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volny TO CZYSTA PROWOKACJA......................................... IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 03.09.01, 07:37 Gość portalu: Jarek_B napisał(a): > Wywalaj na forum sprtowe z takimi tekstami, pajacu! Jarku nie znam Cie, dlatego nie wiem czy jestes wybuchowy czy nie. Ale Twoja prosta riposta byla moze jak by naturalna. Dalo sie od razu zauwazyc ze orinaly posting byl po prostu czysta PROWOKACJA. PISANIE TEMATU BEZ TRESCI TO JAK PODANIE OBIADU W POSTACI SAMYCH TALERZY A GDZIE TERESC NIMA. kucharz jest nie douczony, albo cos takiego wpadlem tu bo dawno temu mieszkalem w Krakowie nie daleko Kina Mikro - czy jeszcze istnieje, bo wiem ze kino Wolnosc zniko Pozdrawiam Witold Wolkowski email Witold@volny.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_B Re: TO CZYSTA PROWOKACJA......................................... IP: *.chello.pl 03.09.01, 09:34 Zgadza się, to była prowokacja. Właściwie nie wiadomo, co gorsze: odpowiadać czy ignorować. Tak źle i tak niedobrze... ;-) Co do mojego temperamentu - jestem raczej mało wybuchowy, ale wkurza mnie chamstwo w każdej postaci. A kino Mikro istnieje i chyba ma się dobrze. Nie jestem kinomaniakiem, więc nie bywam w takich miejscach i nie jestem specjalnie dobrze zorientowany, ale na pewno wiem że kino działa. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volny odp tylko do Jarka IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 03.09.01, 11:12 Gość portalu: Jarek_B napisał(a): > Zgadza się, to była prowokacja. Właściwie nie wiadomo, co gorsze: odpowiadać > czy ignorować. Tak źle i tak niedobrze... ;-) > Co do mojego temperamentu - jestem raczej mało wybuchowy, ale wkurza mnie > chamstwo w każdej postaci. > A kino Mikro istnieje i chyba ma się dobrze. Nie jestem kinomaniakiem, więc nie > > bywam w takich miejscach i nie jestem specjalnie dobrze zorientowany, ale na > pewno wiem że kino działa. Pozdr. Czesc Jarek Tak mam to samo uczucie, jak odpowiesz ostro i zrobisz to drugi raz to wtedy taki prowakator - osiol usiluje wywrocic wszystko do gory nogami ze to ty go atakujesz i ze nie dajesz mu sie wypowiedziec. Mialem tu jedna taka fanatyczke a moze fanatyka bo to sie przeciez boi i ukrywa sie. Orginalne pytanie bylo skierowane do forum czy znaja dobra wrozke. A ten fanatyk zaczol wyliczac jaka ta osoba jest nie normalna i powinna sie udac do psychologa. ( nadmienie ze ja nigdy nie bylem u wrozki ) Wtracilem sie ze czemu obraza ta osobe okreslac jej stan umyslu nadajacy sie na wizyte u psychologa. I tak dajej i dalej. I wyszlo ba to ze ja jej nie daje sie wypowiedziec jak ona czy on ma inne zdanie. Bo tak samo jak Ty nie lubie dzikiego chamstwa. Tak wiec czasami powinnismy sie wtrac. Ale to nie jest moim celem na tym bordzie tak sobie czytam PO NOWYCH smieciach, bo jak wyjerzdzalem z Krakowa to internetu w zadzie nie bylo na pewno na taka skale ( byl tylko na duzych uczelniach w USA ) a IBM przygotowywal sie do produkcji pierszego PC. Pozdrawiam z Los Angeles Witold Wolkowski email Witold@volny.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antY tylko do volnego ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.09.01, 19:58 Gość portalu: volny napisał(a): > Gość portalu: Jarek_B napisał(a): > > > Wywalaj na forum sprtowe z takimi tekstami, pajacu! > > Jarku nie znam Cie, dlatego nie wiem czy jestes wybuchowy czy nie. Ale Twoja pr > osta riposta byla moze > jak by naturalna. Dalo sie od razu zauwazyc ze orinaly posting byl po prostu cz > ysta PROWOKACJA. > PISANIE TEMATU BEZ TRESCI TO JAK PODANIE OBIADU W POSTACI SAMYCH TALERZY > A GDZIE TERESC NIMA. kucharz jest nie douczony, albo cos takiego > wpadlem tu bo dawno temu mieszkalem w Krakowie nie daleko Kina Mikro - czy jesz > cze istnieje, > bo wiem ze kino Wolnosc zniko > Pozdrawiam > > Witold Wolkowski > email Witold@volny.com > Witek calkowita racja! Wypowiedz nieemanowana bez ogracznikow to to samo. Jak tam w LA? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b14 Re: TO CZYSTA PROWOKACJA......................................... IP: *.libre.retevision.es 03.09.01, 23:55 WISLA PANY!!! reszta to kwasiory Odpowiedz Link Zgłoś