Gość: krzysiek IP: 217.97.165.* 04.06.02, 09:25 Witam!! Mam pytanie gdzie w Krakowie miesci sie główny oddział TPSA, tzn. gdzie jest administracja, kadry itp, Czy na ulicy Rakowickiej czy na Grochowskiej ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: Mam pytanko - TPSA w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 12:34 Gość portalu: krzysiek napisał(a): > Witam!! Mam pytanie gdzie w Krakowie miesci sie główny oddział TPSA, tzn. gdzie > > jest administracja, kadry itp, Czy na ulicy Rakowickiej czy na > Grochowskiej ?? A to zależy gdzie mieszkasz (znaczy masz telefon) i co ewentualnie chcesz załątwić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mam pytanko - TPSA w Krakowie IP: 217.97.165.* 04.06.02, 12:41 > > jest administracja, kadry itp, Czy na ulicy Rakowickiej czy na > > Grochowskiej ?? > > A to zależy gdzie mieszkasz (znaczy masz telefon) i co ewentualnie chcesz > załątwić? Hmmm.. szukam pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Mam pytanko - TPSA w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 12:52 Gość portalu: krzysiek napisał(a): > > > jest administracja, kadry itp, Czy na ulicy Rakowickiej czy na > > > Grochowskiej ?? > > > > A to zależy gdzie mieszkasz (znaczy masz telefon) i co ewentualnie chcesz > > załątwić? > Hmmm.. szukam pracy :) > Jakby Ci to powiedzieć, w tym roku TP S.A. zwolni ponad 10 tys. ludzi:(( A co tam chciałbyś robić? Pytam bo jest wiele spółek wydzielonych z TPS.A. świądczących dla niej usługi (chociaż nie tylko dla niej). W Krakowie jest nawet centralajednej takiej spółki (dosyć ważnej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mam pytanko - TPSA w Krakowie IP: 217.97.165.* 04.06.02, 13:13 > Jakby Ci to powiedzieć, w tym roku TP S.A. zwolni ponad 10 tys. ludzi:(( > A co tam chciałbyś robić? > Pytam bo jest wiele spółek wydzielonych z TPS.A. świądczących dla niej usługi > (chociaż nie tylko dla niej). > W Krakowie jest nawet centralajednej takiej spółki (dosyć ważnej). Dobrze wiem o tym!! Ale np. znajomy pracuje od paru miesiecy - systemy bilingowe itp. Slyszalem ze wlasnie tego typu specjalistow - pogranicze ekonomii/informatyki poszukują. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Mam pytanko - TPSA w Krakowie 04.06.02, 14:12 Gość portalu: krzysiek napisał(a): > Witam!! Mam pytanie gdzie w Krakowie miesci sie główny oddział TPSA, tzn. gdzie > > jest administracja, kadry itp, Czy na ulicy Rakowickiej czy na > Grochowskiej ?? Na rogu Rakowickiej i Grochowskiej :))) z tego co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś