Gość: Ereel IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.06.02, 09:34 Sami przeczytajcie :) www.nowysacz.naszemiasto.pl/wydarzenia/177583.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcrac Re: Kolejna kompromitacja Limanowej 04.06.02, 11:06 Czy to jest forum ANTY-Limanowa? Nie wydaje mi sie, oczywiscie ze wzgledu na pewnego separka, mamy pewne uprzedzenia, ale czas juz chyba z tym skonczyc i zapomniec. Przeciez mielismy tez sprzymiezencow w 'walce' z samej Limanowy. POOOOLLLLSSSSKKKAAAAAA GOOOOOOOOLLLLLAAAAAA !!!!!!!!! ----> lekka dygresja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Kolejna kompromitacja Limanowej 04.06.02, 13:33 Cóż, bez komentarza, hehe... Tylko, że to by było zabawne, gdybyśmy nadal mieli na forum separów, bym się chętnie z nich pośmiał. A teraz, to chyba już nie ma co opluwać Limanowej, w Krakowie też się zdarzają takie żenujące sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Kolejna kompromitacja Limanowej 04.06.02, 18:59 nowysacz.naszemiasto.pl/wydarzenia/177583.html Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kolejna kompromitacja Limanowej 04.06.02, 21:19 zenada, no, ale wlasciwie nie ma sie co z limanowej wysmiewac, to nie wina ludzi, zreszta miasto jako takie nam nic nie zrobilo, a forumowicze z niego tutaj pisza i wcale nie sa pokroju separow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Kolejna kompromitacja Limanowej 04.06.02, 22:03 Dobrze że mnie tam nie było... Puchar w Zakopanym wystarczył mi w tym roku za "sportowe" emocje... zresztą dzisiaj i tak stypa po meczu...ehhh żizn.. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Kolejna kompromitacja Limanowej 04.06.02, 22:25 Przykro czytać takie rzeczy. Ale tego typu komporomitacje zdarzaja sie - niestety - w calej Polsce. To, ze akurat teraz jest to Limanowa, no coz, nie ma to najmniejszego znaczenia. Nie pamietacie Pucharu Skokow w Zakopanem??? Odpowiedz Link Zgłoś