Gość: GTH IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.06.02, 22:50 gdzie w Krakowie najmilej oglada sie mecze (nawet tak niemile jak dzisiejszy) ? ktory pub jest najlepszy? ja osobiscie bylem w CK i bylo calkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? 04.06.02, 22:52 Tylko NON IRON na ul. św. Marka.... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? 04.06.02, 22:54 faciu napisał(a): > Tylko NON IRON na ul. św. Marka.... a scisk byl? pewnie tak... pytanie retoryczne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? 04.06.02, 22:53 Gość portalu: GTH napisał(a): > gdzie w Krakowie najmilej oglada sie mecze (nawet tak niemile jak dzisiejszy) ? > > ktory pub jest najlepszy? > > ja osobiscie bylem w CK i bylo calkiem niezle rany... to byl horror :-) prawie godizna szukania, zero miejsca albo od 21 lat, nie chcielismy juz nawet sie klocic z nikim jak iwdzielsimy takie tabliczki :-( w koncu wbilismy sie do pubu na mikolajskiej, przy malym rynku, ale scisk, tlok, wrzaski i pelno ludu (w tym jakis porypanych gowniarzy). po pierwszje polowie pojechalem do domu. na portugalie trzeba bedzie znalezc cos lepszego. albo wczesniej... czy gdzies bylo miejsce, gdzie szedl mecz i nie bylo scisku, wrzaskow, dziadostwa? Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? 04.06.02, 23:00 Akurat ten mecz obejrzalem w domowym zaciszu. Darlem sie jak opetany, sasiedzie pewnie mysleli ze zwariowalem :) Ale Non Iron rzeczywiscie polecam, wczesniej tam bywalem i bardzo sobie chwale atmosfere. Ponoc i Na meczu z Korea bylo iscie szampansko, szkoda, ze pilkarze nie dostosowali sie, tak bywa... A scisk, pewnie byl, bo kazdy kto tam raz byl kazdy kolejny mecz bedzie chcial ogladac wlasnie w Non Ironie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? 04.06.02, 23:06 hihi, to jak wszedzie takie tlumy to trzeba bedzie chyba siedziec od otwarcia :-) ps. a w non ironie jest tabliczka 'od 21 lat'? Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? 04.06.02, 23:13 mikolaj7 napisał(a): > ps. a w non ironie jest tabliczka 'od 21 lat'? nie, zadnej tabliczki niet Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? 04.06.02, 23:14 Żadnej tabliczki takowej nie ma....ścisk i krzyki to część kibicowania (sporo klakierów zagrzewających ale niegroźnych - zero chamstwa). Knajpa wystrojona...etc. no i jest to knajpa wiślacka ! Można robić zakłady jeżeli ktoś lubi hazard... no i warto przyjść wcześniej albo zarezerwować sobie miejsce. Ale są jeszcze schody, a ci co stali też byli zadowoleni (przynajmniej do pierwszej bramki - :(( ) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? 04.06.02, 23:16 faciu napisał(a): > Żadnej tabliczki takowej nie ma....ścisk i krzyki to część kibicowania (sporo > klakierów zagrzewających ale niegroźnych - zero chamstwa). Knajpa > wystrojona...etc. no i jest to knajpa wiślacka ! > Można robić zakłady jeżeli ktoś lubi hazard... no i warto przyjść wcześniej > albo zarezerwować sobie miejsce. Ale są jeszcze schody, a ci co stali też byli > zadowoleni (przynajmniej do pierwszej bramki - :(( ) ladnie mi to przedstawiliscie. co do krzykow i sciskow to ja mialem takie typowo stadionowe. nie wiem, kto tych gnojkow wpuscil do lokalu... w kazdym razie non iron prezentuje sie ciekawie, ale wlasciwie najwazniejsze to wejsc do dwolnej knajpy jak jeszcze beda wolne miejsca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? 04.06.02, 23:27 Z krzyków dominowało: "Kto wygra mecz !!... Polska !!... Kto !!!.. Polska itd." Ale następny mecz to już w NON Ironie nie zobaczę, no chyba że to będzie 1/8 finału !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gth Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.06.02, 23:44 w CK byl cholerny scisk bylo chyba ze 150 ludzi, przez te pierwsze 25 min. bylo swietnie, piesni i doping non stop, ale pozniej jak sedzia zaczal pokaz plus nasi zaczeli dawac dupy to agresja tlumu przerzucila sie na sedziego, a w 70. minucie gry nagle nie bylo sygnalu to te 100-200 gardel zaczelo sie domagac darmowego piwa i wlasciciele sie troche napocili ale bylo niezle tylko trzeba miec zajete miejsce inaczej stoi sie w scisku Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Gdzie ogladaliscie meczyk? 05.06.02, 10:36 faciu napisał(a): no i jest to knajpa wiślacka ! właśnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thinka Mecz w szkole :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 05.06.02, 08:12 Ja oglądałam w szkolnym barze :) Zostaliśmy zwolnieni z 2 lekcji i udostępniono nam wszystkie szkolne telewizory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Na dworcu i w pociągu... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 08:26 dobrze, że w warsie podawali pyfo, a obraz w maleńkim tv raz po raz zanikał... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mecz w szkole :) 05.06.02, 08:29 Gość portalu: Thinka napisał(a): > Ja oglądałam w szkolnym barze :) Zostaliśmy zwolnieni z 2 lekcji i udostępniono > > nam wszystkie szkolne telewizory! > to niezle... u nas nie bylo takich akcji, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś