paryzanin1 21.02.05, 21:31 Witam, Czy ktoś może wie, jaki kolor katalogowy mają standardowe drzwi wewnętrzne w Paryżu? Czy to jest olcha, czy może grusza, albo coś innego?? pozdrawiam, z góry dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferla Re: PARYŻ - DRZWI - KOLOR 21.02.05, 22:00 podpinam się pod pytanie, bo sama jestem ciekawa :) napiszcie też czy ktoś wymieniał na jakiś inny model Porty, interesuje mnie ile trzeba mniej więcej doplacić do czegoś innego :)))) thx. Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Re: PARYŻ - DRZWI - KOLOR 22.02.05, 19:08 Watek juz był podejmowany. Niestety bez odzewu. Wiem na pewno, że nie ma przeszkód aby wymienić drzwi, wystarczy kontakt z inżynierem i z przedstawicielem Porty. Odpowiedz Link Zgłoś
guyb Re: PARYŻ - DRZWI - KOLOR 22.02.05, 22:39 a nie prościej zapytać się o to w NovoMarze??? Odpowiedz Link Zgłoś
ferla Re: PARYŻ - DRZWI - KOLOR 22.02.05, 22:52 Jasne, że prościej. Ale w końcu to forum służy m. in. wymianie informacji, więc czemu z tego nie korzystać? :> pozdrawiam, f Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Re: PARYŻ - DRZWI - KOLOR 24.02.05, 16:44 I juz wszystko wiem! :) Drzwi okleinowane CPL w kolorze "buk" są w Barcelonie i w Rzymie. Dwa wczesniejsze kwartały maja kolor "olcha" ale nie wiem jaki to model, chyba porta decor. Wymiana: idziemy do inzyniera i rezygnujemy z drzwi, nastepnie jedziemy na Rymanowicza 17 i tam wybieramy sobie jakie chcemy na hasło :"europejskie", NIE MUSI BYC PORTA! Montuje nam ta sama ekipa co na całym europejskim. Pozdrawiam i owocnego wybierania. P.S Wiadomości z dnia dzisejszego od inżyniera, ale polecam osobista wizyte, najlepiej jak juz sie zdecydujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
konkurs_pk do barcellony 24.02.05, 19:40 rozumiem ze kupilas mieszkanie w barcelonie. mam pytanie, na jakim jestes etapie? wprowadzasz jakies zmiany do mieszkania? wycenili ci juz twoje propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Re: do barcellony 24.02.05, 20:19 Owszem kupiłam, właśnie podpisaliśmy umowę przedwstepną. I wprowadzamy zmiany: przesunięcie działówki, zmiana odpływu pralki- czyli drobnostki. Minimalna cena za zmianę do 250 zł. Inzynier powiedział, że powinnismy sie załapać na ten pułap cenowy. Następny jest 350 i tak dalej. To zalezy od biura architektonicznego, wszystko musi przez nich przejść. Aha, od marca ceny w Barcelonie się zwiększają więc niezdecydowanym radzę sie szybko decydować:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
konkurs_pk Re: do barcellony 24.02.05, 20:31 bo ja ciagle slysze uspokajania ze strony NM, ze ciagle zajmuja sie rzymem. chce wyceny, bo zmiany sa duze. Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Re: do barcellony 24.02.05, 22:49 Hmmm, my bylismy dzisiaj u inzyniera i pokazał na sterte teczek ze zmianami Barcelony. Powiedział, że nie ma na co czekać, bo chetnych jest duzo a jescze trezba przez biuro pzepuścić. Mówił o cenach zmian i chyba zatrzymał sie na kwocie 800 zł, to jest chyba max. Ale ja radze przycisnąć i dopytać, no i ponaglać w razie czego! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
robsoon Re: PARYŻ - DRZWI - KOLOR 25.02.05, 10:03 Witajcie "ALL TOWNS IN EU" :))) Zgadza się... jak wspomniał użytkownik Barcelona, należy się udać do PORADOMu na Romanowicza 17 (drugi salon mają na Opolskiej) - naprawdę profesjonaliści, dobre ceny mają i dobrą obsługę, która dobrze Wam doradzi - www.poradom.com.pl . Możecie sobie każde drzwi zobaczyć, dotknąć :)), mają dużą ekspozycje.... ja jestem mieszkańcem LONDYNU i wszystkie drzwi od początku miałem wybrane prez siebie. Polecam wszystkim drzwi firmy LUBOSTAŃSKI... trochę droższe są, ale wykonanie super i wygląd mają rewelacyjny. Jeśli chodzi o konkretny model drzwi to w mieszkaniu mam: FLORENCJA SL-01 do pokoi, a do łazienki i kibelka FLORENCJA SL-03 - wszystko w kolorze ORZECH. Poza tym nie wszędzie montowałem drzwi....do kuchni i salonu jest sama zabudowa (jakby futryna bez drzwi) również tej samej firmy i oczywiście ten sam kolor - wg mnie wygląda to dużo lepiej niż drzwi w każdy pomieszczeniu. Pozdrawiam i życzę powodzenia ROBSON Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Re: PARYŻ - DRZWI - KOLOR 25.02.05, 11:00 A nie wiesz gdzie dokładnie jest ten drugi salon na opolskiej? Mieszkamy (jeszcze) w tej okolicy i chcemy już wybrać drzwi do sypialni i łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
robsoon Re: PARYŻ - DRZWI - KOLOR 25.02.05, 12:59 Jasne, że wiem.... na stronie www jest wszystko to jest OPOLSKA 12, tel. 636 77 35 to jest za wiaduktem na Azorach po lewej stronie jadąc od Macro... Pozdrawiam ROBSON Odpowiedz Link Zgłoś
balsamum_vigor Re: PARYŻ - DRZWI - KOLOR 09.03.05, 23:06 A nie chce ktoś może kupić drzwi ? Po wprowadzeniu się jedne zostały nam zbędne :) Odpowiedz Link Zgłoś