Gość: orka IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 16:57 Orek! W piątek Orka urodziłą mała oreczkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudny Re: Przybyło nam w Krakowie ..... IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 16:59 Ja jestem tylko dziś trudny. A GRATULACJE dla szczęsliwej mamy, dla tatay i wszystkich Wam bliskich, którzy się pewnie okrutnie cieszą! GRATULACJE!!! I dla dziecka i mamy dużo zdrowia! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Gratulacje !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 17:11 a wychowaj ją na dobrą krakowiankę !!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Gratulacje !!! 06.06.02, 17:15 hurra hurra! tylko nie pokazuj jej Villa Verde na Woli, bo jej sie gust spaczy. a orki powinny miec dobry gust! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Gratulacje!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:40 A gdzie urodziłaś?, też mnie to czeka w najbliższym czasie:))) Będzie kawaler dla Twojej córki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: Przybyło nam w Krakowie ..... IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 18:40 W klinice Spes na Kr. Jadwigi. Oczywiście, ze obiecuje wychowac ją na dobrą Krakowiankę. Może Drodzy Forumowicze zasugerujecie, co to jest DOBRE KRAKOWSKIE WYCHOWANIE. Zaznaczam, ze jest to mój debiut w roli rodzica, więc wszelkie rady ( a już szczególnie te wazne regionalnie) mile widziane. Dzięki za życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Przybyło nam w Krakowie ..... 06.06.02, 20:18 Och Orka:) gratulacje! To jest takie rozczulajace, nawet jak sie nie chce miec malego dzidziusia osobiscie. Wychowanie to chyba po prostu pokazac siebie samego (tego dobrego). Inne historie jak sie opiekowac malenstwem to moglaby Cie zadziwic pewna osoba, ktora znam, a ktorej pierwsza pociecha ma rok a druga jest w brzuchu od miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Przybyło nam w Krakowie ..... 06.06.02, 22:24 Gość portalu: orka napisał(a): > Może Drodzy > Forumowicze zasugerujecie, co to jest DOBRE KRAKOWSKIE WYCHOWANIE. Zaznaczam, > ze jest to mój debiut w roli rodzica, więc wszelkie rady ( a już szczególnie te > > wazne regionalnie) mile widziane. Dzięki za życzenia. Przy okazji ważnych uroczystości ubieraj malutką w strój krakowski, wiesz - serdak, biała bluzka, korale, na głowie wianuszek. Zauważyłam, że zanika ta tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Przybyło nam w Krakowie ..... 06.06.02, 21:39 gratulacje, gratulacje, najpierw syn X-Raya, teraz corka (orka ;), forum sie rozrasta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: Przybyło nam w Krakowie ..... IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 08:58 Dzieki wszytkim za dobre słowa. strój krakowski zakupię i będę ubierać na wszytkie okazje. czekam na dalsze rady! pozdrawiam wszytkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKUS Re: Przybyło nam w Krakowie ..... IP: *.bci.net.pl 08.06.02, 10:49 Niech nam zyje 100 lat(tak jak jej rodzice), aha pamietaj, ze musi wychodzic na pole, a nie na dwor, wowczas bedzie prawdziwa krakowianka.To ja KRAKUS Ci to mowie. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: Przybyło nam w Krakowie ..... IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 17:30 No oczywiście, ze będzie wychodzić na pole! Teraz jest jeszcze trochę za malutka, wczoraj skończyła tydzień!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś