Dodaj do ulubionych

Co się dzieje?

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 20:58
Co się tutaj dzieje?
Jakieś debile jeżdżą po Mikołaju7 i go wyzywają, Tomcrac
wali pełno postów bo go dubluje, Collie robi spamy,
Trudny ją broni i chce masować ryje... NIE MA CZEGO
CZYTAĆ! Nie mówiąc o odpisywaniu!
Obserwuj wątek
    • kriss.forum Re: Co się dzieje? 08.06.02, 21:14
      Gość portalu: mtq napisał(a):

> Co się tutaj dzieje?
      > Jakieś debile jeżdżą po Mikołaju7 i go wyzywają, Tomcrac
      > wali pełno postów bo go dubluje, Collie robi spamy,
      > Trudny ją broni i chce masować ryje... NIE MA CZEGO
      > CZYTAĆ! Nie mówiąc o odpisywaniu!

No i właśnie dlatego niedawno (mam nadzieje że na niedługo) opuściłem To Forum.
      Tylko od czasu do czasu czytam co ciekawsze posty, ale niespecjalnie się
      udzielam. Trudny - w miarę mądrze pisze, ale jego chęć "zaistnienia" na forum
      była żałosna ("masję ryje") i wogóle "niskolotna". Tomcac - fajny gość i mądrze
      prawi, ale to On stoi za "dublowaniem" :))) Co innego wina przeglądarki (kilka,
      kilkanaście postów w jednej, max. 2-óch minutach), a co innego posty wklepywane w
      odstępach 5 - 20 minut. Sama przeglądarka przecie nie będzie wysyłała postów,
      nie? Collie olać, mi się rok temu zgubiła śliczna 3 - miesięczna kotka (spadła z
      balkonu z 8 piętra i miała tylko łapkę złamaną), ale się znalazła po 2 - 3
      dniach. A nie robiłem nigdzie takiego rabanu i burdelu jak Collie.
      PS jak ktoś chce to chętnie wyślę zdjęcia Bestii - jest PRZEUROCZA!!!

Pozdrawiam,
      Kriss.
      • Gość: czytacz Re: Co się dzieje? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.06.02, 21:21
        TOLERANCJA
        TOLERANCJA [łac.], socjol. postawa zgody na wyznawanie i głoszenie poglądów, z
        którymi się nie zgadzamy, oraz na praktykowanie sposobu życia, którego
        zdecydowanie nie aprobujemy, a więc zgody na to, aby zbiorowość, której
        jesteśmy członkami, była wewn. zróżnicowana pod istotnymi dla nas względami.
        Chodzi zwł. o zgodę świadomą, nie jest bowiem t. faktyczne przyzwolenie dla
        różnic poglądów i sposobów życia, wynikające z niewiedzy lub braku
        zainteresowania. T. oznacza rezygnację z dyskryminowania kogokolwiek z powodu
        jego inności oraz z wpływania na myślenie i postępowanie ludzi za pomocą
        środków innych aniżeli perswazja i własny przykład, a w szczególności —
        rezygnację ze stosowania bezpośredniego przymusu w celu wyeliminowania lub
        zmniejszenia różnic.
      • Gość: mtq Re: Co się dzieje? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 21:24
        kriss.forum napisał(a):

> No i właśnie dlatego niedawno (mam nadzieje że na niedługo) opuściłem To Forum.

Też mam taką nadzieję.

> Tylko od czasu do czasu czytam co ciekawsze posty, ale niespecjalnie się
        > udzielam.

Ja też już czytam tylko wybrane wątki - jeden na 15
        (ostatnio)

> Trudny - w miarę mądrze pisze, ale jego chęć "zaistnienia" na forum
        > była żałosna ("masję ryje") i wogóle "niskolotna".

Trudny mnie o tyle wkurza, ze to ta sama osoba co
        starykon, Piter, rebus, Smok i wielu innych - gość ma
        chyba roz@#$%anie jaźni!!!

> Tomcac - fajny gość i mądrze
        >
        > prawi, ale to On stoi za "dublowaniem" :))) Co innego wina przeglądarki (kilka,
        >
        > kilkanaście postów w jednej, max. 2-óch minutach), a co innego posty wklepywane
        > w
        > odstępach 5 - 20 minut. Sama przeglądarka przecie nie będzie wysyłała postów,

To wszystko jakieś niejasne.

> nie? Collie olać, mi się rok temu zgubiła śliczna 3 - miesięczna kotka (spadła
        > z
        > balkonu z 8 piętra i miała tylko łapkę złamaną), ale się znalazła po 2 - 3
        > dniach. A nie robiłem nigdzie takiego rabanu i burdelu jak Collie.

Ale chyba nikomu nie zginął pies, tylko chodzi o nabijanie
        postow!!!
        • Gość: czytacz Re: Co się dzieje? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.06.02, 21:33
          A może Mtqu chodzi o coś więcej niż zaginiony pies, czy nabijanie postów.
          Może uświadomimy sobie naszą nietolerancję, nasze zacietrzewienie, nasz brak
          zgody na inność.
          Bo nawet nabijanie licznika /choć głupie/ to nikomu nie szkodzi.
          A chamskie odzywki Mikołaja i Kuby jednak szkodzą.
          A przecież Mikołaj ma być naszym Adminem - musi wiedzieć co to jest tolerancja.
          • Gość: tow_Mao Re: Co się dzieje? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 21:43
            Gość portalu: czytacz napisał(a):

> A przecież Mikołaj ma być naszym Adminem

??? Mam nadzieje, ze to zart... Niewiele jest osob tak przekonanych o swojej
            nieomylnosci i jednoczesnie tepiacych tych, ktorzy osmiela sie miec inne zdanie.
            • Gość: czytacz Re: Co się dzieje? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.06.02, 21:53
              Mikołaj może być dobrym Adminem tylko musi pamiętać, że inni też coś chcę
              powiedzieć, nawet poprzez wielokrotne powtarzanie tych samych postów.
              I trzeba to zrozumieć, zrozumieć idee a nie tylko zaliczać wszystko do spamu!!
              A już porównywanie Separków i JEDNEGO wątku o psie jest grubym nadużyciem!!!!
              • Gość: tow_Mao Re: Co się dzieje? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 21:57

> Mikołaj może być dobrym Adminem tylko musi pamiętać,

Mikolaj to nawet na Marsa moze poleciec, tyle, ze musi sie jeszcze sporo nauczyc
                i kontrolowac emocje.
          • Gość: mtq Re: Co się dzieje? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 21:47
            A Ty tolerujesz śmieci na ulicy? Chyba nie, podobnie jak
            ja nie toleruję śmieci na forum.
          • kriss.forum Re: Co się dzieje? 08.06.02, 21:51
            Jezu, już separy były lepsze od czytacza. Szkoda że starykon się zmienił w
            trudnego. Starykon miał anielską cierpliwość i był inteligentny - całkowite
            przeciwieństwo trudnego.

Pozdrawiam,
            Kriss.
            • Gość: czytacz Re: Co się dzieje? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.06.02, 21:57
              kriss.forum napisał(a):

> Jezu, już separy były lepsze od czytacza. Szkoda że starykon się zmienił w
              > trudnego. Starykon miał anielską cierpliwość i był inteligentny - całkowite
              > przeciwieństwo trudnego.
              >
              > Pozdrawiam,
              > Kriss.

Taaaaaa?
              Mają wrócić?

• kuba203 Re: Co się dzieje? 09.06.02, 09:23

> Bo nawet nabijanie licznika /choć głupie/ to nikomu nie szkodzi.
            > A chamskie odzywki Mikołaja i Kuby jednak szkodzą.

Jeeezuuu!!! Przecież już wiele razy ci tłumaczyłem, w czym mi przeszkadza
            nabijanie postów. Nie będę się powtarzał, tym bardziej, że z tego co widzę, mam
            poparcie. Eot.
          • mikolaj7 Re: Co się dzieje? 10.06.02, 02:02

> A może Mtqu chodzi o coś więcej niż zaginiony pies, czy nabijanie postów.
            > Może uświadomimy sobie naszą nietolerancję, nasze zacietrzewienie, nasz brak
            > zgody na inność.
            > Bo nawet nabijanie licznika /choć głupie/ to nikomu nie szkodzi.
            > A chamskie odzywki Mikołaja i Kuby jednak szkodzą.

hola, hola. ja mialem kiedys slbasze dni, ale kuba? a zreszta
            jakes tu nowy co sie tak strzepisz, ze zapytam wprost?

> A przecież Mikołaj ma być naszym Adminem - musi wiedzieć co to jest tolerancja.

• Gość: Zbigniew Kriss IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 21:56
        A czemu to nas nie odwiedziłeś na majówce?

A wracając do forum to parę miesięcy temu też źle się działo, ale się poprawiło
        jak niektórym osobnikom się znudziło.

A tematu ignorowania już mi się nie chce poruszać :(((
        Kiedyś tyle na ten temat nie trzeba było pisać a wszyscy wiedzieli o co chodzi.

Pozdrawiam
        • kriss.forum Re: Kriss 09.06.02, 18:47
          Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> A czemu to nas nie odwiedziłeś na majówce?

gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=61&wid=2018754&aid=2024283
          gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=61&wid=2018754&aid=2024408

Pozdrawiam,
          Kriss.
      • Gość: tomcrac Re: Co się dzieje? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 23:04
        > Tomcac - fajny gość i mądrze
        > prawi, ale to On stoi za "dublowaniem" :))) Co innego wina przeglądarki (kilka,
        > kilkanaście postów w jednej, max. 2-óch minutach), a co innego posty wklepywane
        > w odstępach 5 - 20 minut. Sama przeglądarka przecie nie będzie wysyłała postów,
        > nie?

Jak juz wczesniej napisalem jestem skromnym chlopcem, nie rozumie mnie moje otoczenie, nie mam dziewczyny, nikt mnie nie lubi, a forumowicze opierniczaja mnie co chwila i nie odpowiadaja na moje posty. Tak wiec postanowilem sie zemscic i wklepywac z nudow co 2 minuty nowe posty o tej samej tresci i tym samym temacie. Super zajecie nie ma co! Musicie sprobowac ;)
        PS. Chyba poprzez moja dzialalnosc znajde swoja druga polowke w postaci Oli, ktora pod przykrywka naciskania przycisku "powrot" w IE rowniez dublowala posty.. moze i ona jest nie rozumiana przez innych i chciala zaistniec?
        • faciu Re: Co się dzieje? 09.06.02, 10:38
          .."Nity mnie nie kocha nikt mnie nie lubi... " - może jesteś odpadem atomowym ??
          :))
        • Gość: tow_Mao Re: Co się dzieje? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 10:55
          Gość portalu: tomcrac napisał(a):

> nie mam dziewczyny,

Ty sie nie smuc, Ty sie ciesz! Docenisz wolnosc kiedy ja stracisz...
          • Gość: tomCrac Ola powiedz im cuś, bo mnie panowie irytuja.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 11:55
            .. a na wojenke narazie nie mam ochoty. :)))
    • Gość: tow_Mao Re: Co się dzieje? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 22:05
      Gość portalu: mtq napisał(a):

> NIE MA CZEGO CZYTAĆ! Nie mówiąc o odpisywaniu!

Jesli zachowales paragon bedziesz mogl zglosic reklamacje w dni powszednie, w
      godzinach 8-16. Krakow, ul. sw. Sebastiana 5/3a (prosic Pania Kasie)

• yhwh Ale o co chodzi? 09.06.02, 13:08
        Ale o co chodzi????????????
        • yogy Re: Ale o co chodzi? 09.06.02, 13:12
          yhwh napisał(a):

> Ale o co chodzi????????????

no właśnie!
          • Gość: czytacz Re: Ale o co chodzi? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 09.06.02, 15:48
            Też nie wiem.????
            • Gość: tow_Mao Re: Ale o co chodzi? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 15:55

> Też nie wiem.????

Chodzi o to, ze - jak slusznie zauwazyl mtq - obsluga tego serwisu nie dziala tak
              jak powinna, tu RZECZYWISCIE nie ma co czytac! ;)
              • Gość: czytacz Re: Ale o co chodzi? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 09.06.02, 16:05
                To i może tak jest , ale co jest na Sebastiana?
                • Gość: mtq Re: Ale o co chodzi? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 16:06
                  To był żart.
                  • Gość: czytacz Re: Ale o co chodzi? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 09.06.02, 16:09
                    no cóż nie rozumiem tego zartu:(
                    Ale to może tak ma być:)
    • kriss.forum Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! 09.06.02, 18:50
      Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> A czemu to nas nie odwiedziłeś na majówce?

gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=61&wid=2018754&aid=2024283
      gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=61&wid=2018754&aid=2024408

Pozdrawiam,
      Kriss.
      • czytacz4 Re: Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysi 03.09.02, 21:36
        o!! nic na forum sie nie zmienilo
        • gatsby_ck Re: Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysi 03.09.02, 21:45
          no fajnie, to teraz zobaczę wszystkie wątki, w których coś naskrobałeś?
          • czytacz4 Re: Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysi 03.09.02, 21:49
            prosze poczytaj i wyciagnij wnioski o tolerancji forumowej,prokocimiu,
            peteenie, mikolaju kubie, krissie ich pogladach i argumentacji
            • kuba203 Re: Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysiu!!! Zbysi 04.09.02, 15:10
              czytacz4 napisał(a):

> prosze poczytaj i wyciagnij wnioski o tolerancji forumowej,prokocimiu,
              > peteenie, mikolaju kubie, krissie ich pogladach i argumentacji

Swego czasu (jakieś 3 miesiące temu) napisałem do ciebie maila z wyjaśnieniem,
              i liczyłem na jakąś odpowiedź. Niestety, najwyraźniej się przeliczyłem, skoro
              nie odpisałeś, to sprawa jest zamknięta, i bądź łaskaw nie wyciągać teraz
              starych brudów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka