Gość: blask IP: 62.148.83.* 28.06.01, 15:17 Czy są na tym forum osoby chętne do wspólnego opalania się nago na plaży, chętnie nawiążę z nimi kontakt, w celu wspólnego spędzenia czasu. Czekam na kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zizi Re: Nago na plaży ! IP: *.sap-ag.de 28.06.01, 15:26 Gość portalu: blask napisał(a): > Czy są na tym forum osoby chętne do wspólnego opalania się nago na plaży, > chętnie nawiążę z nimi kontakt, w celu wspólnego spędzenia czasu. Czekam na > kontakt. a musza byc atrakcyjne, a moze kobiece? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nago na plaży ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 16:20 i na trzy-cztery wszyscy położymy się na monitorach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigda Re: Nago na plaży ! IP: 212.160.117.* 28.06.01, 20:54 Od dawna o tym mysle i planuje ale jeszcze nic mi z tego nie wyslo. Jezeli nie preszkadza ci zejestm facetem to moemy sprobowac raem bigda@poczta.gaeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Nago na plaży ! IP: *.nuph.us.edu.pl 29.06.01, 14:07 A musza miec figure modelki??? Ja mam troche kraglosci ktore moznaby od czasu do czasu wystawic na dzialanie Slonca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blask Re: Nago na plaży ! IP: 62.148.83.* 03.07.01, 12:47 Sorry za opóźnienie, ale rozumiecie podróże służbowe itp. Myślę, że każdy może , byle nie była to przygniatająca przewaga mężczyzn, ale tak naprawdę to myślałam, że będzie więcej chętnych, może znacie osoby które byłyby chętne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Nago na plaży ! IP: *.calixo.net 03.07.01, 15:16 mozesz mi powiedziec kim jestes z zawodu i jaka prace wykonujesz? moze jeszcze wiek i miejsce zamieszkania- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Nago na plaży ! IP: *.unregistered.formus.pl 04.07.01, 18:09 Gość portalu: blask napisał(a): > Myślę, że każdy może , byle nie była to przygniatająca przewaga mężczyzn...... Już myślałem, że nie jest to oferta "poławiacza towarów"... Życzę miłego opalania, tylko niech Panie nie czują się jak w haremie ;-) pozdro kolo Odpowiedz Link Zgłoś