gph 28.02.05, 11:36 toć trafił swój na swojego.. co prawda sercem tylko obecny był, ale zawsze to coś. głosujcie na Ziobrę drodzy słuchacze. a jeżeli chodzi o taki zestaw niekoniecznie na tłuszczu spod ziobra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckystrike Re: Ziobro w objęciach Rydzyka 28.02.05, 11:54 Czyżby Ojciec dyrektor wyciągnął Ziobro z PiSu i coś z niego stworzyć zamierzał? Odpowiedz Link Zgłoś
gph tja. najpewniej kobietę :DD nt 28.02.05, 11:59 luckystrike napisał: > Czyżby Ojciec dyrektor wyciągnął Ziobro z PiSu i coś z niego stworzyć zamierzał > ? > Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Ale Lepper pobłogosławiony, 28.02.05, 12:44 a zero słów o Giertychu, Kotlinowskim i Wrzodaku. Już sie połapać nie mogę. To są ci demokraci.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 demokraci to swobodny wybór 28.02.05, 12:49 nie wiem tylko czy idzie o zazdrość ze ten derektor taki pieszczoch czy odwaliło jak na psychola przystało temu...a zresztą co mnie to obchodzi... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: demokraci to swobodny wybór 28.02.05, 12:52 A gdzie się zapisze henio pięćdziesiąty szósty? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Henio jest samodzielny 28.02.05, 12:55 samorządny i odrębnych przekonań. Henio nie zapisze sie nigdzie, bo jest też oszczędny i nie będzie wywalał szmalu na składki. A ponadto nie wiem czy Henio jest pięcdziesiąty szósty czy Heniów jest piecdziesieciu sześciu. trudny A wogóle wole Henia spotykac jako henia, a nie członka. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Henio jest samodzielny 28.02.05, 12:57 A w tych spotkaniach też padacie sobie w objęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ze niby w objęcia 28.02.05, 17:23 z Heniem? No nie przesadzaj... trudny Odpowiedz Link Zgłoś