kojak.prv 28.02.05, 12:02 Widziałem dziś półciężki sprzęt (spychacz, wywrotka) jeżdżący po "tym" terenie na wysokości ul. Raciborskiej. Pocieszcie mnie, że to nie..... k :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowu_ja Re: coś jeździ po ugorze 28.02.05, 12:08 A jesteś pewien, że to "ten" teren - na wysokości Raciborskiej jest jeszce pas terenu prywatnego... Odpowiedz Link Zgłoś
kojak.prv Re: coś jeździ po ugorze 28.02.05, 13:37 Nie jestm pewien ale na mapce, która znajduje się na stronie protestu, ten rejon zaznaczony jest czerwonym krzyżykiem. W tej sprawie było tyle niejasności, że wolę zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Re: coś jeździ po ugorze 28.02.05, 14:36 tak na 70% pas terenu na przeciw Raciborskiej jest prywatny. Odpowiedz Link Zgłoś
prosci Re: coś jeździ po ugorze 28.02.05, 20:11 to na ugorze najprawdopodobniej "garażuje" od jakiejś budowy w pobliżu, może tej na początku torfowej za stację neste. Pierwszy etap, ten który teoretycznie ma szanse powstać, jest przy magnolii, a to znacznie dalej w stronę miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Re: coś jeździ po ugorze 28.02.05, 23:32 tam buduje chyba hartb.ex, czy jak im tam, na pewno mają tam inwestycje i chyba sie za nią wzięli Odpowiedz Link Zgłoś