Gość: ząb zupa zębowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:42 czy mogłby ktoś polecić stomatologa który możliwie niedrogo i skutecznie wybiela zęby w krakowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jowanka Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:27 korzystałam tylko z domowych sposobów. polecam Colgate do wybielania. małe opakowanie jak lakier do paznokci ok. 50 zł. na moje zęby podziałąło bardzo skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:49 w aptece kupowane? ile opakowań wystarcza na jedna kuracje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowanka Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 08:19 ten Colgate jest w aptece i w supermaketach. Trzeba smarować zęby 2-3 tygodnie i jedno opakowanie spokojnie starcza na ten okres Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: wybielanie zębów 28.02.05, 23:37 cif jest chyba najlepszy - nie rysuje szkliwia, ma mocny cytrynowy zapach no i cena jest dobra 0,5 litra za chyba - bo nie chcę skłamać - 3.50. Odpowiedz Link Zgłoś
asgardws Re: wybielanie zębów 05.05.05, 18:39 Witam, Najlepiej zapytac sie lekarza, on doradzi najlepszy i najskuteczniejszy sposob dostosowany na dodatek do tego co w kieszeni... Polecam: www.katalog.krakow.pl/stomatologia/ Odpowiedz Link Zgłoś