Gość: Zbigniew IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 16:29 Że kilku forumowiczom znudziło się być kim są i robią zamieszanie:)) Ale może się mylę, przyznawać mi się ale już. Ps. Kilku zamilkło a zawsze pisali:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peteen Re: Podejrzewam :))) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 16:31 jeszcze niczego nie czytałem, ale melduję swój powrót z bielska ( tym razem autentycznie ! ), gdzie spędzałem weekend w celach alkoholowych teraz sobie poczytam, bo coś mi się wydaje, że będzie ciekawie... aha, a skks siedzi na wsi ( namawiał mnie nawet na wyjazd ) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Podejrzewam :))) 09.06.02, 16:33 Tzn, że już wróciłeś? A dalej masz Bielsko w ip :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Podejrzewam :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 16:35 Właśnie chyba nie siedzi na wsi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Podejrzewam :))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 09.06.02, 16:34 Pewnie o mnie myślisz:). Niestety jestem kilkumiesięcznym fanem forum, niestety b. niesmiałym. Dopiero dogmatyzm Kuby i Mikołaja zdołały moją nieśmiałość przełamac. Za co im dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Podejrzewam :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 16:39 Gość portalu: czytacz napisał(a): > Pewnie o mnie myślisz:). > Niestety jestem kilkumiesięcznym fanem forum, niestety b. niesmiałym. > Dopiero dogmatyzm Kuby i Mikołaja zdołały moją nieśmiałość przełamac. > Za co im dziękuję:) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Podejrzewam :))) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 09.06.02, 16:41 Uczciwie dziekuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Podejrzewam :))) 09.06.02, 18:16 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Że kilku forumowiczom znudziło się być kim są i robią zamieszanie:)) > Ale może się mylę, przyznawać mi się ale już. > > Ps. Kilku zamilkło a zawsze pisali:)) To nie ja, ja mam adres *.ceti.pl Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Podejrzewam :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 18:20 A np Skks ma chello.pl ................. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Podejrzewam :))) 09.06.02, 18:34 Mtq'u z chello kożysta 25000 ludzi w cracowie:)) Ale miło, że o mnie pamiętacie!!! - nawet jezeli w taki sposób:) Zara zabieram się za czytanie:) Byłem w Niedzicy, Łapszach a tam internet to muszą koniem zawozić:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Podejrzewam :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 19:23 pisałem o tym wyżej, ale stanowczo zbyt wielu ludzi wierzy w spiskową teorię dziejów... ( btw, szkoda, że nie pojechałem z tobą, u mnie było syfiasto ) :))) Odpowiedz Link Zgłoś