Dodaj do ulubionych

Z czym wam kojarzy się miasto Zamość???

IP: *.autocom.pl 01.03.05, 10:56
Chciałbym poznać waszą opinię o tym miście w którym grupa młodych ludzi chce
aktywnie promować i dbać o wizerunek tego renesansowego miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: art Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:43
      starówka i ZOO
    • Gość: hubert Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:09
      studencie - już to hasło rzuciłem 2 dni temu
      pozdrawiam
      • Gość: H56 Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? IP: *.comnet.krakow.pl 01.03.05, 12:28
        z moją mamą, bo to dziecko Zamojszczyzny i z piękną bibliotekarką Antoniną M.
        lata 70 u.w. w miasteczku na zachodniej granicy gdzie mieszkała wraz z siostrą
        Małgosią u swojej ciotki. Za młody byłem na tę miłość.
    • pan.kazio Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? 01.03.05, 13:06
      Gość portalu: student_kr napisał(a):

> Chciałbym poznać waszą opinię o tym miście w którym grupa młodych ludzi chce
      > aktywnie promować i dbać o wizerunek tego renesansowego miasta.
      wybacz........... ale z "zadupiem totalnym"
    • gwendal Z Markiem Grechutą (n/t) 01.03.05, 15:15
    • Gość: Dorota Zamość - Grechuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:42
      Podobnie jak komuś powyżej, Zamość kojarzy mi się z Markiem Grechutą (w końcu to
      jego rodzinne miasto). Ponadto z renesansem i hetmanem Zamoyskim.
    • Gość: Kibic Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? IP: 81.210.32.* 01.03.05, 15:54
      Kojarzy mi sie z grupa debili,ktorzy byli na Pucharze Swiata w Zakopanem i
      szukali tylko zadymy!!!!Noclegowali w Bialym Dunajcu w ktorym to doprowadzili
      pewien pensjonat do stanu rozkladu!!!!Co za imbecyle!!!
    • viking73 Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? 01.03.05, 16:02
      A to pyta student czy Rzecznik Prezydenta Miasta? Miasta Zamościa rzecz jasna;-)
    • Gość: jnowakowski Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? IP: *.crowley.pl 01.03.05, 17:54
      Z dziecinstwem i mlodoscia tam spedzona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka