Gość: student_kr IP: *.autocom.pl 01.03.05, 10:56 Chciałbym poznać waszą opinię o tym miście w którym grupa młodych ludzi chce aktywnie promować i dbać o wizerunek tego renesansowego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: art Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:43 starówka i ZOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:09 studencie - już to hasło rzuciłem 2 dni temu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? IP: *.comnet.krakow.pl 01.03.05, 12:28 z moją mamą, bo to dziecko Zamojszczyzny i z piękną bibliotekarką Antoniną M. lata 70 u.w. w miasteczku na zachodniej granicy gdzie mieszkała wraz z siostrą Małgosią u swojej ciotki. Za młody byłem na tę miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kazio Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? 01.03.05, 13:06 Gość portalu: student_kr napisał(a): > Chciałbym poznać waszą opinię o tym miście w którym grupa młodych ludzi chce > aktywnie promować i dbać o wizerunek tego renesansowego miasta. wybacz........... ale z "zadupiem totalnym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Zamość - Grechuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:42 Podobnie jak komuś powyżej, Zamość kojarzy mi się z Markiem Grechutą (w końcu to jego rodzinne miasto). Ponadto z renesansem i hetmanem Zamoyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? IP: 81.210.32.* 01.03.05, 15:54 Kojarzy mi sie z grupa debili,ktorzy byli na Pucharze Swiata w Zakopanem i szukali tylko zadymy!!!!Noclegowali w Bialym Dunajcu w ktorym to doprowadzili pewien pensjonat do stanu rozkladu!!!!Co za imbecyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? 01.03.05, 16:02 A to pyta student czy Rzecznik Prezydenta Miasta? Miasta Zamościa rzecz jasna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jnowakowski Re: Z czym wam kojarzy się miasto Zamość??? IP: *.crowley.pl 01.03.05, 17:54 Z dziecinstwem i mlodoscia tam spedzona. Odpowiedz Link Zgłoś