Gość: Chevre IP: *.aine.pl 06.03.05, 19:09 Witam , prosze o opinię o deweloperze i inwestycji "Osiedle Szlacheckie" na Górce Narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chevre Re: BUD REM - opinie IP: *.aine.pl 06.03.05, 19:58 Dokładnie na ul.Felińskiego na przeciwko "Puchatków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: BUD REM - opinie IP: 195.205.24.* 07.03.05, 15:35 Kupiłem u nich mieszkanie, wyczekałem się masę czasu, są nieterminowi, ale w końcu zrobili, przy oddawaniu nie było większych problemów (z rozliczeniem), tylko blok, otoczenie niewykończone cały rok jeszcze coś tam jeszcze robili, i tak jest dużo niedoróbek, bardzo trudno poprawki wyegzekfować. Podsumowując bardzo nieterminowi, straszne paproki jakby nie mieli nadzoru na budowie, ale nie słyszałem o jakichś oszustwach. Nazwa Budrem (razem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chevre Re: BUD REM - opinie IP: 62.148.86.* 11.03.05, 17:51 Witam ,jeżeli ktoś ma informacje związane z inwestycją reklamowaną jako "OSIEDLE SZLACHECKIE" przy ulicy Felińskiego to prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: BUD REM - opinie IP: 80.48.253.* 22.03.05, 13:18 witam:0 ja tez szukam inf na temat dewelop. Bud-Rem. Sa jacys zadowoleni lub nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: BUD REM - opinie IP: *.net.pl / 62.233.214.* 23.03.05, 00:10 Mieszkam w TBSie wybudowanym przez Budrem. Główna ich zasługa jest taka, że budynki stoją...Cokolwiek u nich wyegzekwować jest bardzo trudno-tak jest przynajmniej dla TBSowców-kupujących własnościówki może traktują inaczej.Oby! Poza tym-architektonicznie budynki fajne, mieszkania ustawne. W przypadku TBS duże zastrzeżenia co do wykończeniówki, ale kupujących mieszkania własnościowe raczej to nie dotyczy-sami sobie wykańczają-i lepiej tego nie zlecać paprokom z Budremu. Miejsce do mieszkania całkiem fajne. Rozwalającą się ul. ks. Meiera podobno ZGK ma w tym roku wybudować od nowa, a na skrzyżowaniu z 29 Av. mają być światła. Pociągi też nie przeszkadzają-już bardziej samoloty, ale też bez przesady- przecież to miasto-w końcu tylko 5 km od Rynku! Dojazd komunikacją miejską...W niektórych godzinach go w ogóle nie ma!Zresztą na forum "Komunikacja" jest kilka wątków na ten temat. Dojazd autkiem super-po zamknięciu lewoskrętu w Prandoty zniknęły korki na 29 alei! Generalnie budują. Ja mimo wszelkich niedogodności jestem zadowolony! Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BUD REM - opinie IP: *.zax.pl / *.zax.pl 23.03.05, 00:22 a jak z netem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: BUD REM - opinie IP: *.net.pl / 62.233.214.* 23.03.05, 22:42 ..a net od ręki. Działa tu firma Altar, która dostarcza internet-może nie super szybki, ale w miarę stabilny. Koszt-założenie 50 zet, abonament 30-70 zet/m-c + VAT (sic!) Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BUD REM - opinie IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.03.05, 11:59 dzieki za info, mysle ze w takim razie nie bedzie problemu z netem w tych trzech bloczkach (os. Szlacheckie) Odpowiedz Link Zgłoś