Dodaj do ulubionych

BUD REM - opinie

IP: *.aine.pl 06.03.05, 19:09
Witam , prosze o opinię o deweloperze i inwestycji "Osiedle Szlacheckie" na
Górce Narodowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: chevre Re: BUD REM - opinie IP: *.aine.pl 06.03.05, 19:58
      Dokładnie na ul.Felińskiego na przeciwko "Puchatków"
      • Gość: jarek Re: BUD REM - opinie IP: 195.205.24.* 07.03.05, 15:35
        Kupiłem u nich mieszkanie, wyczekałem się masę czasu, są nieterminowi, ale w
        końcu zrobili, przy oddawaniu nie było większych problemów (z rozliczeniem),
        tylko blok, otoczenie niewykończone cały rok jeszcze coś tam jeszcze robili, i
        tak jest dużo niedoróbek, bardzo trudno poprawki wyegzekfować. Podsumowując
        bardzo nieterminowi, straszne paproki jakby nie mieli nadzoru na budowie, ale
        nie słyszałem o jakichś oszustwach. Nazwa Budrem (razem).
        • Gość: chevre Re: BUD REM - opinie IP: 62.148.86.* 11.03.05, 17:51
          Witam ,jeżeli ktoś ma informacje związane z inwestycją reklamowaną
          jako "OSIEDLE SZLACHECKIE" przy ulicy Felińskiego to prosze o opinie.
          • Gość: Ania Re: BUD REM - opinie IP: 80.48.253.* 22.03.05, 13:18
            witam:0 ja tez szukam inf na temat dewelop. Bud-Rem.
            Sa jacys zadowoleni lub nie?
            • Gość: mc Re: BUD REM - opinie IP: *.net.pl / 62.233.214.* 23.03.05, 00:10
              Mieszkam w TBSie wybudowanym przez Budrem. Główna ich zasługa jest taka, że
              budynki stoją...Cokolwiek u nich wyegzekwować jest bardzo trudno-tak jest
              przynajmniej dla TBSowców-kupujących własnościówki może traktują inaczej.Oby!
              Poza tym-architektonicznie budynki fajne, mieszkania ustawne. W przypadku TBS
              duże zastrzeżenia co do wykończeniówki, ale kupujących mieszkania własnościowe
              raczej to nie dotyczy-sami sobie wykańczają-i lepiej tego nie zlecać paprokom z
              Budremu.
              Miejsce do mieszkania całkiem fajne. Rozwalającą się ul. ks. Meiera podobno ZGK
              ma w tym roku wybudować od nowa, a na skrzyżowaniu z 29 Av. mają być światła.
              Pociągi też nie przeszkadzają-już bardziej samoloty, ale też bez przesady-
              przecież to miasto-w końcu tylko 5 km od Rynku!
              Dojazd komunikacją miejską...W niektórych godzinach go w ogóle nie ma!Zresztą
              na forum "Komunikacja" jest kilka wątków na ten temat. Dojazd autkiem super-po
              zamknięciu lewoskrętu w Prandoty zniknęły korki na 29 alei!
              Generalnie budują. Ja mimo wszelkich niedogodności jestem zadowolony!
              Pzdr!
              • Gość: gosc Re: BUD REM - opinie IP: *.zax.pl / *.zax.pl 23.03.05, 00:22
                a jak z netem ?
                • Gość: mc Re: BUD REM - opinie IP: *.net.pl / 62.233.214.* 23.03.05, 22:42
                  ..a net od ręki. Działa tu firma Altar, która dostarcza internet-może nie super
                  szybki, ale w miarę stabilny. Koszt-założenie 50 zet, abonament 30-70 zet/m-c +
                  VAT (sic!)
                  Pzdr!
                  • Gość: gosc Re: BUD REM - opinie IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.03.05, 11:59
                    dzieki za info, mysle ze w takim razie nie bedzie problemu z netem w tych trzech bloczkach (os. Szlacheckie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka