Dodaj do ulubionych

Gdzie jest dobra pralnia?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:34
Prosze o porade gdzie w Krakowie jest godna polecenia pralnia ekologiczna,
która nie niszczy odzieży. Jak ostatnio oddałem garniyur do Carrefoura to
marynarka miała zaprasowane sztywniki, a spodnie ze trzy kanty, tragedia. Z
góry serdeczne dzięki
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Re: Gdzie jest dobra pralnia? 08.03.05, 11:44
      Dobra spodnie mogą mieć i cztery i wiecej.
      Inicjatywa prasowaczy godna nasladownictwa.
      Sa takie pralnie chyba systemu Clean przy Zwierzynieckiej, na Brogach i pewnie
      jeszcze gdzieś, ale czy warte polecania? Nie wiem, choć sporo korzystających
      wskazuje na ...choć czy ja wiem czy wskazuje?
      trudny
    • aburida Re: Gdzie jest dobra pralnia? 08.03.05, 12:40
      A ja szukam magla gdzies w okolicach Pl. Inwalidów albo Nowego Kleparza. Tak
      zeby posciel np. mozna było oddać i odebrać taką sztywniutką i pachnącą...
    • fiuuu Re: Gdzie jest dobra pralnia? 08.03.05, 18:26
      ja polecam na Kalwaryjskiej
      niedaleko Matecznego
      jest pralnia Foka - dobra
      a po drugiej strionie ulicy Wodnik - super
      spodnie tylko z jedna kantka;)
    • 001jakub Re: Gdzie jest dobra pralnia? 05.02.17, 14:08
      Ciocia Renia - odbierają piorą i odwożą :)
    • gogajoga1234 Re: Gdzie jest dobra pralnia? 05.03.17, 13:54
      Polecam pralnię i prasowalnię dla ciebie odbierają i przywożą są profesjonalistami ceny mają bardzo przystępne.
    • steffano1973 Re: Gdzie jest dobra pralnia? 18.05.17, 05:40
      Z tymi automatami to jest tak różnie, dlatego że one rzeczywiście piorą, ale często nie piorą tak dokładnie i dobrze, jak byśmy chcieli. Ja zdecydowanie bardziej lubię takie zwykłe pralnie, prowadzone przez żywych ludzie, którzy mogą dopilnować, żeby moje ciuchy były dobrze wyprane.
      Ostatnio znalazżłeminfo o pralni na dowóz w Krakowie i się zachwyciłem. Myślałem, że ceny będą kosmiczne, a nie dość, że było wyjątkowo tanio jak na tę branżę, to jeszcze pranie dostałem prosto pod same drzwi.
      Zdziwiłem się, że jest aż tak tanio, a jednocześnie jakość jest taka duża. Jak prać to chyba najlepiej tam.
    • w.bednarczyk Re: Gdzie jest dobra pralnia? 05.12.17, 11:03
      Pranie na dowóz to jest najlepsza pralnia w Krakowie. Swoją pracę wykonują uczciwie konkretnie i solidnie. Serdecznie polecam
      • marcelina321 Re: Gdzie jest dobra pralnia? 05.12.17, 11:50
        A w Galerii Kazimierz przypadkiem takowej nie ma? Wydaje mi się, że jest.
    • mck1234 Re: Gdzie jest dobra pralnia? 27.02.18, 03:29
      Skorzystaj z Prasologii. Nie tylko odbiorą od Ciebie pranie, ale gdy będzie czyste, odwiozą je Tobie. Super sprawa! Nie trzeba się nawet z domu ruszać :P.
    • Gość: populis Re: Gdzie jest dobra pralnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.18, 22:09
      Strefa prania, solidnie i profesjonalnie wykonana usługa
    • tommy.lin Re: Gdzie jest dobra pralnia? 04.01.19, 11:43
      Ja korzystałam ze Strefy Prania i naprawdę fajnie wszystko wyglądało. Pranie było zrobione dokładnie i nie było żadnych reakcji alergicznych co jest dla mnie bardzo ważne :D Garnitur mojego męża po weselu kuzyna wyglądał źle ale jednak oni go uratowali! Do tego cenowo jest spoko i obsługa miła. Więc szczerze polecam, nie wiem czy jest lepsza w Krakowie :D
    • olekole6545 Re: Gdzie jest dobra pralnia? 06.01.19, 18:42
      Dla mnie pranie na dowóz jest świetną opcją. Najle[iej piorą i prasują.
    • margotka_44 Re: Gdzie jest dobra pralnia? 31.01.19, 15:50
      Jak Kraków to Strefa Prania! Nie spotkałam dotąd lepszej pralni
    • Gość: Kika Re: Gdzie jest dobra pralnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.19, 18:23
      Zgadzam sie! Strefa prania super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka