Gość: zdrowy IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 13.03.05, 16:21 Hoffman - a czy to polskie nazwisko?? Kompetentny się znalazł - jak jesteś taki obeznany w prawie to wiesz, że za naruszenie dobrego imienia MW grozi ci do dwóch lat więzienia chłopcze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hanyska A zdrowy to polskie nazwisko? IP: 193.82.240.* 14.03.05, 09:41 Na pewno nie sadzac po twoim komentarzu! Brawo Panie Janie! Podziwiam za odwage gloszenia prawdy w tym zapyzialym ciemnogrodzie! Jestem z Panem! Jeszcze Polska nie zginela poki my zyjemy! Odpowiedz Link Zgłoś
twprezydent Re: A zdrowy to polskie nazwisko? 14.03.05, 12:05 Gość portalu: hanyska napisał: > Jeszcze Polska nie zginela poki my zyjemy! Nie wycieraj sobie gęby hymnem narodowym, szmatławy lewaku. Pluj sobie ile chcesz ale nie mieszaj w to rzeczy świętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanyska Nie tobie o tym decydowac! IP: 193.82.240.* 14.03.05, 15:52 Splunac to mi sie chce na ciebie, ale szkoda mi nawet sliny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA czyli nikt Re: Jan Hoffman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 16:32 Josiek kurde pomietasz mnie przeca chodzilismy do licleum linoleum. EEEee jak zostaniesz prezydentem to zalat mi posade w rzadzie. Odpowiedz Link Zgłoś