Dodaj do ulubionych

Bandyci w pasy zatrzymani przez policję

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:29
Nago, do góry nogami na rynku na tydzień powiesić!!! I może dobrze by było
żeby tak każdego kto jest podejrzany też na rynku i też nago!! Wtedt nikt nie
miałby w interesie być nawet zamieszany w takie zdarzenia. Gównarzeria
francowata...
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:35
      Szkoda ze 50% tesktu to bzdury, no nic pismaki ruszaja do dzialania.
      • Gość: m Czemu to jest w dziale "Sport"? Zgłupieliście? IP: *.crowley.pl 15.03.05, 01:36
        • Gość: devonisch Re: Czemu to jest w dziale "Sport"? Zgłupieliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:42
          A gdzie ma byc?? w dziale "rozrywka dla debili"??????? moze w sklepie z
          bielizna??
      • Gość: peka Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.devs.futuro.pl 15.03.05, 10:15
        Szalikowcu, do,kamieniołomu. Wybić was jak wszy!
    • Gość: Wiślak Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.chello.pl 15.03.05, 06:58
      Rywalizacja między kibicami powinna ograniczyć się do rywalizacji w kibicowanu.
      Po kiego chu.. robić takie akcje? Czy na prawdę ludzkie życie przestało być
      najwyższą wartością i na porządku dziennym jest zabić kogoś - lub przynajmniej
      mocno poturbować - za fakt, że ten ktoś kibicuje konkurencyjnej drużynie? Kraje
      arabskie mają swoich fanatyków religijnych, a kraje europejskie piłkarskich.
      Różnią się kolorem skóry i celami. Środki te same. Zabić.
      • Gość: Wiślak Z Koszyc Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.faith.pl / 80.51.255.* 15.03.05, 13:07
        Dokładnie zgadzam sie z ednym przedmówców. A gdyby nie bylo klubów piłkarskich
        to by sie bili za to ze jedni w butach Nike chodza a drudzy Pumy.Nonsens.
    • Gość: MarX Co na to redaktor "RoMan" IP: *.su.krakow.pl 15.03.05, 07:39
      Co na to redaktor "RoMan", któy z taką gorliwością wytropił vlepki w sklepiku
      Wisły, pośrednio osskarżając władze i kibiców Wisły o propagowanie
      chuligańskich i rasistowskich zachowań
      • teapot Re: Co na to redaktor "RoMan" 15.03.05, 18:33
        A co ma jedno wspólnego z drugim?
      • Gość: jaro Re: Co na to redaktor "RoMan" IP: *.chello.pl 15.03.05, 18:46
        Może RoMan sam latałz nożami za panienkami
    • Gość: elwu Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:20
      Zostawić chłopców w spokoju. Niech dokonają sami selekcji i wyrżną się w pień. Pozostałą resztę, wysłać w 'misji na marsa' ;)
    • Gość: Pasiak Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:34
      TO NIE SĄ KIBICE CRACOVII TO ZWYKLI DEBILE PODSZYWAJĄCY SIĘ POD PEWNĄ GRUPĘ
      SPOLECZNĄ (W TYM WYPADKU KIBICÓW) ABY MÓC LATWIEJ USPRAWIEDLIWIĆ SOBIE WLASNE
      CZYNY
      • Gość: Cyfra Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.g.pppool.de 15.03.05, 09:37
        Zgadzam sie calkowicie z moim poprzednikiem.To sa zwykli bandyci i powinni byc
        surowo ukarani!
        Bandyci zawsze sa bandytami niezaleznie jakie barwy do swoich celow
        wykorzystuja.
        • Gość: marcin Są wpuszczani na mecze Cracovii więc są jej kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:07
    • Gość: obserwator kibice cracovii IP: *.joint.eu.org 15.03.05, 09:34
      kibice cracovii morduja... ale kibice wisly sa gorsi bo... maja obrazliwe
      transparenty i nalepki... tak przedstawia prawde... obiektywna gazeta...
      • Gość: Cyfra Re: kibice cracovii IP: *.g.pppool.de 15.03.05, 09:42
        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> kibice cracovii morduja... ale kibice wisly sa gorsi bo... maja obrazliwe
        > transparenty i nalepki... tak przedstawia prawde... obiektywna gazeta...

Po pierwsze nie kibice tylko kibole.A ci z Wisly czy innego klubu sa tacy sami.
        Kibol ma w dupie klub.Jego interesuje tylko zadyma.I do tego dorabia ideologie.
        Wiec prosze nie nazywaj ich kibicami bo w ten sposob ublizasz wielu porzadnym
        ludziom ktorzy sa kibicami z jednej czy drugiej strony!

--------------------------------------------------------------------------------
        • Gość: Komar Re: kibice cracovii IP: *.net.autocom.pl 15.03.05, 18:19
          Też poczułem się urażony wczorajszym artykułem w G.W. gdzie już w tytule można
          było przeczytać o "Popisach kibiców Wisły". Jestem kibicem i nie miałem z tą
          zgrają co wywiesiła te szmaty nic wspólnego ale byłem na Gieksie i mi też się
          dostało. Sory - odpowiedzialność zbiorowa.
        • Gość: drewniak Re: kibice cracovii IP: *.veranet.pl 15.03.05, 19:28
          Tylko że jedni mają przychylność mediów-gazety,a drudzy nie!
    • Gość: r6 MACIE NASRANE W TYM KRAKOWIE? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 15.03.05, 10:02
      W 3miescie sa 3 nienawidzace sie kluby pilkarskie( chodzi o kiboli oczywiscie),
      ale nie pamietam zeby walczono na noze !!!!! pociac twarz dziewczynie i wsadzic
      kose w glowe dziecku???? CO Z WAMI NIE TAK?????
    • marp100 Re: Jacy bandyci? To bohaterowie, Polacy! 15.03.05, 11:05
      Każdego takiego bohatera, niezależnie czy z Cracovii czy Wisły, Pan Prezydent
      Majchrowski i Czcigodni Radni Królewskiego Miasta Krakowa powinni na uroczystym
      bankiecie medalem obdarować. Za męstwo

Obciąć wydatki na drogi, szkoły, i budować stadiony! Może dałoby się Rynek
      Główny zamienić na stadion?

A poważnie - jestem za zbudowaniem jednego, wielkiego stadionu. Optymalną
      lokalizacją byłaby za Nowa Huta, za kombinatem w jego strefie ochronnej. Każdy
      klub odpłatnie wynajmowałby go na mecze i treningi. Mieszkańcy Krakowa nie
      musieliby sie kryć przed hordami kibiców idących na źle zlokalizowane stadiony
      Wisły i Cracovii. Mieszkańcom Huty to przypuszczalnie nie robiłoby większej
      różnicy, to i tak dzielnica kibiców. Mieliby wygodnie, bo blisko.

Szkoda okolic Błoń dla mętów społecznych.
      • seven Re: Jacy bandyci? To bohaterowie, Polacy! 15.03.05, 12:10
        chyba nie bardzo wiesz o czym piszesz, burdy przed/podczas/po meczu bardzo rzadko
        zdarzaja sie w bezposrednim sasiedztwie stadionu . jesli cos sie dzieje to zwykle na drugim
        koncu miasta - teraz mecz byl na wisle, a bandyci w biezanowie, kiedys mecz byl na cracovii a
        widzialem burdy na pradniku . okolice stadionow sa tak obstawione przez policje, ze wszyscy
        siedza spokojnie .
    • Gość: ppp Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.crowley.pl 15.03.05, 12:45
      Czekamy na komentarz pana redaktora Rafała od wlepek.
      • trudny2002 Sądziłem, ze 15.03.05, 13:14
        wreszcie jakaś krucjata przeciw gromadce okołomulatowej...a tu klops...
        trudny
    • Gość: RybcoQ Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 16:31
      Od razu widać jakich "kibiców" ma Sracovia
    • Gość: BIEZANOW WIELICZKA Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:11
      ten kto to napisał jest pier***** debilem!!!I nie wiem skad wzioł te informacje
      chyba z krawenznika osiedlowego!!ja tez byłem tam na Biezanowie wtedy w grupce
      ktora uciekała i jedna laska sie wywrucił i sama sobie rozwaliła reke a druga
      dostała butelka w plecy ale nic jej sie nie stało!! BARTEK ma sie juz
      dobrze.........DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY MODLILI SIE ZA NIEGO!!! ANTY PASY!!!
      • Gość: Komar Przyznaj się - naprawdę nosisz ksywę RoMan ... IP: *.net.autocom.pl 15.03.05, 18:24
        i pracujesz przy Szewskiej 5....
      • Gość: r. - wisla ale z ciebie luzak IP: *.motorola.com 15.03.05, 18:46
        Laska sie sama przewrocila... A co, biegla do tramwaju? A druga zaledwie
        dostala butelka po plecach. Lecz sie kolego bo ci juz woda i koks wypalily
        dziury w mozgu.
        Apeluje do kiboli o nie eskalowanie przemocy (naiwniak) a do zagorzalych
        kibicow ale nie walnietych o nie podsycanie tej chorej nienawisci.

Gazeta tez moglaby sie wziasc za jakas mediacje a nie podgrzewanie nastrojow.
        Nie mowiac juz o wladzach klubow.
      • Gość: Koleżanka Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.net.autocom.pl 15.03.05, 20:44
        Zgadzam się a typem który to napisał.Wszyscy szukają tematu żeby cokolwiek
        napisać nie mając pewności jak było naprawde :/ te informacje co podali zdeka
        są przekręcone :/Cieszę się że Bartkowi się polepszyło i mam nadzieję że
        wyjdzie z tego całkiem :)aha i chciałabym podziękować naszym wyrąbistym
        nauczycielą którzy wogóle raczyli przyjść na msze :/ a było ich bardzo dużo bo
        cała jedna nauczycielka :/no ale cóż ważne że jego koledzy i koleżanki byli i
        cały czas o nim pamiętają :* 3maj się Bartek :*
        • Gość: Piotr Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.ghnet.pl 15.03.05, 21:34
          Może zamiast siedzieć na mszy mieli jakieś lekcje. Nie wiem czy wiesz, ale to
          takie coś gdzie dzieci uczą się pisać i czytać po polsku.
          Zajrzyj tam czasem razem z kolegą "znającym" temat, bo to już nawet nie są
          literówki, ani pomyłki. Wy nie wiecie jak się pisze poprawnie w języku waszych
          rodziców - patrioci i bohaterowie od siedmiu boleści.
          • Gość: Koleżanka Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.net.autocom.pl 19.03.05, 20:29
            ty cały zje..y Piotrze wpyte masz :/ jeśli jesteś taki mądry to byś wymyślił
            że o godzinie 16 lekcji w szkole już nie ma i nie wieże że na jakiś 30
            nauczycieli każdy nie miał godziny wolnej żeby przyjść na msze za ucznia no
            sory :/ to ty czasami pomyśl a nie będziesz mi pisał bo ja napisałam to co
            myślę i nie będę jakiegoś frajera słuchać który przyszedł się tutaj wychwalać
            jaki to on nie jest mądry weź lepiej sie ucisz :[
            • Gość: kick Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: 62.111.139.* 21.03.05, 09:16
              co sie dzieje teraz z waszym kolega czy wszystko juz w porzadku ? to straszne :(
        • Gość: KIBICKA CRACOVI Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:33
          RÓZNE PLOTY CHODZA ALE TO CO TU JEST NAPISANE NAPERAWDE MNIE ROZBAWIŁO!! LUDZIE
          ZASTANOWCIE SIE CO WY PISZECIE!!NIKT NIE JEST GŁUPI ZEBY CIAC LASKE
          ŁOMY!! "Ps NO MOZE BIEGŁA DO TRANWAJU SKAD TO MOZESZ WIEDZIEC;/ TEN TYP MIAŁ
          RACJE CO PISAŁ ZE PANIENKA DOSTAŁA BUTELKA I NIC JEJ NIE JEST I ZE JEDNA SOBIE
          REKE ROZWALIŁA JAK SIEM WYJEBAŁA TO CHYAB NICZYJA WINA ZE LASKA BIEGAC
          NIEUMIE<LOL2>PS ZYCZE KIBICOWI PIE..NEJ ZWISŁY POWROTU DO ZDROWIA!!
    • Gość: WISŁA TR'04 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:42
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: m To jest ta tradycja GTS, o której Jurczyński mówił IP: *.crowley.pl 15.03.05, 20:10
        Brawo - takie teksty nawołujące do mordowania kibiców Cracovii to pewnie też
        element tej "wielopokoleniowej tradycji" o której pisał Jurczyński, rzecznik
        Wisły. Tradycją jest nazywanie żydami, tradycją jest pewnie też mordowanie.
    • Gość: Tomek Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:45
      Was juz powalilo do konca ? przeciez to byl tylko nasz bartuś nie wydzieral
      sie "Wisła" albo cos w tym stylu .. ona jest normalnym kibicem jak
      niektorzy:///pozdro Bartek
    • Gość: ktos [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:55
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: groser Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 15.03.05, 22:13
        Był już taki jeden, który też chciał zlikwidować niewygodne mu nacje i grupy
        ludzi. Adolf miał na imię, ale tragicznie skończył. Czy Ty jesteś w jakiś
        sposób z nim spokrewniony? Już czuję się zagrożony, bo choć nie mieszkam w
        Krakowie to kibicuję Pasom (a nie bandytom).
    • Gość: KTOS!! Re:OJ WY P.......NI KŁAMCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:37
      MEDIA TO PI......ENI KŁAMCY!! CO WY TU PISZECIE???;/ WAM SIEM W GŁOWACH
      POPRZESTAWIAŁO!ROZUMIEM TE BUJKI SA ZŁE I BEZSENSOWNE JESLI KTOS MA BEZ POWODU
      TRACIC ZYCIE!!ALE PISANIEM TAKICH GŁUPOT TEGO NIEZWALCZYCIE!!!!!!
      WY WIECIE CO PISZECIE??PISZECIE TAKIE BZDURY ZE TO SIE W GŁOWIE NIEMIESCI!!
      CO USŁYSZYCIE TO PISZECIE JESZCZE DODAJECIE SWOJE 5 GROSZY!!TAK NAPRAWDE
      NIEWIECIE CO SIE DZIEJE NA KRAKOWSKICH OSIEDLACH!! A ODRAZU ZE JEDNIO ZROBILI
      TO ZE JUZ SA BANDYTAMI A TAMCI GRZECZNA MŁODZIŻ?? ZASTANÓWCIE SIE WOGOLE CO
      PISZECIE!!!!!!!!!!
    • Gość: jerzy Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.crowley.pl 16.03.05, 18:49
      Czy policja tylko potrawi zatrzymywać tych co piją piwo pod sklepem bo innych
      sie boją
    • Gość: ktoś Re: Bandyci w pasy zatrzymani przez policję IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 16.03.05, 20:57
      kurde jak można tak kłamać w każdej gazecie piszą co innego :/ dramat z wami
      farmazony takie walicie w tych gazetach że szok byle by sensacja była i tak
      CRACOVIA jest wielka
    • Gość: marcin Szkoda że klub z taka tradycją ma takich kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:02
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka