Gość: usialala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:27 Witam, w którym Opactwie w Krakowie można wziąć ślub bez wymaganych nauk przedmałżeńskich i wszystkich tych przedmałżeńskich formalności,podobno jest takie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunny_day Re: ślub w Opactwie 18.03.05, 14:49 Czy tak calkiem bez nauk itp to nie wiem. Ale polecam Bazylikę o.o. Jezuitów na ul. Kopernika w Krakowie. Formalności zredukowane do minimum, bardzo ludzkie i pomocne podejscie ojca prefekta, no i bazylika prześliczna !!! A nauki zawsze mozna zrobić weekendowo - 1 weekend i z głowy :)) Tylko musisz poszukać gdzie i kiedy są organizowane (na pewno w kosciele na ul. Kurczaba i chyba na Widoku?) Jak znajde stronke na ten temat to wkleję :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ślub w Opactwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:51 Na nauki przedmalzenskie bedzie trzeba uczeszczac przez caly rok (odbywac sie to bedzie chyba co 2 tydzien). Ja juz to mam za soba, ale bylo fajnie, bo mamy super ksiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam bushard Re: ślub w Opactwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:55 bez żadnych formalności ślub weźmiesz w Las Vegas Odpowiedz Link Zgłoś