Gość: Slązak23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 08:50 Chce sie zapisac do tej szkoły i z chęcia zapoznam si ez waszymi opiniami a szczególnie na temat kierunku administracja mgr. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justka079 Re: Co sądzicie o Wyższej Szkole Humanitas 16.07.07, 10:06 Ja także złożyłam dokumenty do tej szkoły. Zadałam podobne pytanie w którymś tam wątku. Ja również idę na administrację ale zaoczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slązak23 Re: Co sądzicie o Wyższej Szkole Humanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:53 super bo ja tez na administracje zaoczną :] Odpowiedz Link Zgłoś
justka079 Re: Co sądzicie o Wyższej Szkole Humanitas 17.07.07, 08:13 A jaką specjalność wybrałeś, ja adm. publiczną. Jeśli się czegoś dowiesz daj cynk. Mam nadzieję, że nie będzie to kasa wyrzucona w błoto jak ktoś napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
sisi-ola Re: Co sądzicie o Wyższej Szkole Humanitas 18.09.07, 20:47 szykujcie umysł i do roboty bo nauka nie łatwa, ale jak wszedzie. jEK ASAM NIE DOPILnujesz to nie zdasz. I juz czytajcie ustawy ustawy ustawy kodeksy.Pozdrawiam. studentka drugiego roku magisterskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Co sądzicie o Wyższej Szkole Humanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:57 Bardzo porządna szkoła, jedna z lepszych niepublicznych w regionie. Fajna atmosfera studiowania, ciekawi ludzie. Polecam! Uważam, że jest naprawdę OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steda dobra uczelnia! IP: 62.29.175.* 19.09.07, 09:37 studiuję tam już dwa lata i sobie chwalę. Naprawdę OK szkoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Co sądzicie o Wyższej Szkole Humanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:31 Jaka piekna reklama, czy już wszyscy pracownicy tej szkoły się tu wpisali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aztr Co sądzicie o Wyższej Szkole Humanitas IP: 62.29.175.* 19.09.07, 17:28 Polecam dziennikarstwo. Uczyć się trzeba, ale mają normalne i zdrowe podejście do studenta. Odpowiedz Link Zgłoś