Dodaj do ulubionych

czy na Zabłociu jest niebezpiecznie??

IP: 81.21.194.* 18.03.05, 10:44
czy ktoś mieszka na Zabłociu albo tam bywa? Napiszcie jak tam jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: Y_Sam Re: czy na Zabłociu jest niebezpiecznie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:01
      Jest bardzo niebezpiecznie, ja czesto parkuje na Traugutta, czasem stroz budynku
      mi przypomina, zebym wyjal radio i wzial ze soba wazniejsze dokumenty, ponoc co
      chwila sie gnojki do aut wlamuja. A pare lat temu pibili smiertelnie dwoch
      starszych panow na peronie PKP.
    • zielonki Re: czy na Zabłociu jest niebezpiecznie?? 18.03.05, 11:52
      Sama nazwa nic Ci nie mówi?
      • Gość: Pole Zablocki? mydlo? IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.03.05, 12:15
        cos w tym musi byc
    • pakeha Re: czy na Zabłociu jest niebezpiecznie?? 19.03.05, 00:23
      tak jest bardzo niebezpiecznie odkad niejaki pan Kuzaj urzadza sobie rajdy swym
      wyscigowym autkiem
      • Gość: kinia Re: czy na Zabłociu jest niebezpiecznie?? IP: 81.21.194.* 20.03.05, 09:17
        bardziej mi chodziło o rozruby, napady... wiem że na spacery nie ma tam po co
        iść, ale żeby dojść do pracy bez szwanku!
        • Gość: szanel Re: czy na Zabłociu jest niebezpiecznie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:14
          widze ze jestes jakas nadzwyczaj drogocenna osóbką. Skoro tak popros Sabbine
          moze bedzie cie podwozic swoim pancernym merolem z obstawa bo na Zablociu to
          rabuja babciom torebki z renta a psy bez kagancow biegaja luzem. Tak ze lepiej
          nie narazaj sie na "szwank" i najlepiej zmien prace.
          • Gość: bart Prosto z Zabłocia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:34
            To specyficzne miejsce, mianowicie:
            - idąc od Limanowskiego, w okolicach Lwowskiej ekipy stoją przy co drugiej
            bramie, jak do tej pory (1,5 roku) nie zwracali na mnie (male,24) uwagi
            - idąc od mostu Kotlarskiego, czy w okolicach Lipowej jest raczej bezpiecznie -
            nie ma żadnych ludzi
            - włamania do samochodów to plaga, ale chyba na całym Starym Podgórzu, choć na
            Dekerta często szkła nowe leża na ulicach
            - Mój brat jednak zostawił tuż przy Dekerta otwarty samochód (renault Laguna) 3
            dni i nic!!! Pozdrawiam i zapraszam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka