Gość: kinia IP: 81.21.194.* 18.03.05, 10:44 czy ktoś mieszka na Zabłociu albo tam bywa? Napiszcie jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Y_Sam Re: czy na Zabłociu jest niebezpiecznie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:01 Jest bardzo niebezpiecznie, ja czesto parkuje na Traugutta, czasem stroz budynku mi przypomina, zebym wyjal radio i wzial ze soba wazniejsze dokumenty, ponoc co chwila sie gnojki do aut wlamuja. A pare lat temu pibili smiertelnie dwoch starszych panow na peronie PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: czy na Zabłociu jest niebezpiecznie?? 18.03.05, 11:52 Sama nazwa nic Ci nie mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pole Zablocki? mydlo? IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.03.05, 12:15 cos w tym musi byc Odpowiedz Link Zgłoś
pakeha Re: czy na Zabłociu jest niebezpiecznie?? 19.03.05, 00:23 tak jest bardzo niebezpiecznie odkad niejaki pan Kuzaj urzadza sobie rajdy swym wyscigowym autkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: czy na Zabłociu jest niebezpiecznie?? IP: 81.21.194.* 20.03.05, 09:17 bardziej mi chodziło o rozruby, napady... wiem że na spacery nie ma tam po co iść, ale żeby dojść do pracy bez szwanku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szanel Re: czy na Zabłociu jest niebezpiecznie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:14 widze ze jestes jakas nadzwyczaj drogocenna osóbką. Skoro tak popros Sabbine moze bedzie cie podwozic swoim pancernym merolem z obstawa bo na Zablociu to rabuja babciom torebki z renta a psy bez kagancow biegaja luzem. Tak ze lepiej nie narazaj sie na "szwank" i najlepiej zmien prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Prosto z Zabłocia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:34 To specyficzne miejsce, mianowicie: - idąc od Limanowskiego, w okolicach Lwowskiej ekipy stoją przy co drugiej bramie, jak do tej pory (1,5 roku) nie zwracali na mnie (male,24) uwagi - idąc od mostu Kotlarskiego, czy w okolicach Lipowej jest raczej bezpiecznie - nie ma żadnych ludzi - włamania do samochodów to plaga, ale chyba na całym Starym Podgórzu, choć na Dekerta często szkła nowe leża na ulicach - Mój brat jednak zostawił tuż przy Dekerta otwarty samochód (renault Laguna) 3 dni i nic!!! Pozdrawiam i zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś