Dodaj do ulubionych

Nostalgia, ul. Karmelicka 10

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:30
Moim zdaniem to jedna z najlepszych restauracji w miescie. Trzyma uczciwy
poziom od poczatku. Bylam tam kilkanascie razy i zawsze bylo milo i smacznie.
polecam zupe borowikowa, poledwiczki w sosie z kurek (miesa w szczegolnosci).
niezle sa tez desery. W ogole pycha.
Obserwuj wątek
    • Gość: Antoni Re: Nostalgia, ul. Karmelicka 10 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 25.03.05, 15:33
      Nie tylko jedzonko tam pyszne ( ja polecam pierś z kaczki w sosie koniakowo-
      śliwkowym i przepyszny szpinak ), ale atmosfera iście domowa. Po prostu nie
      chce się wychodzić ! Dołączam się do opinii, że to najlepsza restauracja w
      Krakowie.
      • Gość: m Re: Nostalgia, ul. Karmelicka 10 IP: *.crowley.pl 28.03.05, 23:29
        Jadłem tam bardzo dobrą zupę-krem (nie pamiętam już z czego - skleroza),
        rewelacyjne malutkie kopytka z sosem z kurek a drugim razem placki
        ziemniaczane, też dobre (choć wolałbym trochę grubiej starte ziemniaki).
        Ceny rozsądne, obsługa dobra, nie ma problemów z miejscami.
        Polecam.
        • niuniek38 Re: Nostalgia, ul. Karmelicka 10 01.08.06, 18:06
          Dzisiaj byliśmy z żoną w Nostalgii na obiedzie, jedliśmy genialny żurek,
          znakomity barszcz czerwony z pierożkami, pyszne pierogi smażone na patelni,
          bardzo dobrą cielęcinę w sosie czosnkowym i świetny deser "płatek róży" czy
          jakoś tak. Bardzo miła obsługa ceny jak na śródmiescie umiarkowane, polecam
          każdemu kto lubi dobrą kuchnię i nienachalną miłą obsługę
      • vigvam Re: Nostalgia, ul. Karmelicka 10 02.08.05, 13:17
        Dwie rzeczy: pierwsza to opinie, a druga to ich atmosfera. Będę w Nostalgii ze
        wspaniałą dziewczyną w sobotę. Nie byłem wcześniej, ale teraz wiem, że to
        będzie to.
    • Gość: fanka Re: Nostalgia, ul. Karmelicka 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:09
      a piliście tam czekoladę? to ich popisowy numer. pyszna, aromatyczna, gęsta -
      cudowna!
      • Gość: barman Re: Nostalgia, ul. Karmelicka 10 IP: *.zax.pl / *.zax.pl 25.04.05, 01:41
        Dziękuję i zapraszam ponownie.
    • waniliowa.sowa Re: Nostalgia, ul. Karmelicka 10 17.04.05, 21:34
      uwielbiam nostalgie!!!
      te malutkie kopytka z kurkami! rewelacja... pyszne pierogi ze szpinakiem!
      kelnerzy tacy grzeczni... w takim przedwojennym stylu:)
    • Gość: arkadiusartist Re: Nostalgia, ul. Karmelicka 10 IP: *.net / 213.199.205.* 22.06.05, 12:01
      pracowalem tam 10 msc na stanowisku zmywajacego...bardzo dobra atmosfera wsrud
      pracowników.powiem szcerze rodzinna..sam praca cierzka powiem szcerze
      wymagajaca sprytu i wprawy..a wlasciciele wymagajacy..ale cos za cos w zamian
      dobre wynagrodzenia..i premie..polecam wszystkim NOSTALGIE
      • chp1955 Re: Nostalgia, ul. Karmelicka 10 09.12.05, 10:12
        Gość portalu: arkadiusartist napisał(a):

> pracowalem tam 10 msc na stanowisku zmywajacego...bardzo dobra atmosfera
        wsrud
        > pracowników.powiem szcerze rodzinna..sam praca cierzka powiem szcerze
        > wymagajaca sprytu i wprawy..a wlasciciele wymagajacy..ale cos za cos w zamian
        > dobre wynagrodzenia..i premie..polecam wszystkim NOSTALGIE

A dlaczego już nie pracujesz?

Miejsce naprawdę godne polecenia!!!
        • margaretka2002 Re: Nostalgia, ul. Karmelicka 10 30.01.06, 23:29
          A powiedzcie mi, czy tam sie placi osobno za dodatki (ziemniaki, salatki)?
          Z menu w internecie widze, ze tak, czyli wyglada na to, ze jak sie to podliczy
          to jedno danie kolo 40 zl...
          Pewnie warto, ale wolalabym wiedziec, zanim tam pojde i zaciagne znajomych.
          M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka