Dodaj do ulubionych

okna PCV gdzie zamówić

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:00
proszę o pilne doradzenie plus ewent. koszty
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.comnet.krakow.pl 23.03.05, 21:49
      mój sąsiad bardzo chwalił firme która mieści się na ul. Ślaskiej tuż przy
      alejach.Tanio i solidnie.
      • Gość: verte Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:38
        Najtańsze są tam na Zawiłej.Producent.Kupowałem dwa lata temu,nie było lepszej
        oferty.Profil chyba Veka.
    • Gość: posiadacz okien Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.devs.futuro.pl 24.03.05, 07:02
      odradzam fronton!
      • bartoo Re: okna PCV gdzie zamówić 24.03.05, 08:56
        DAKO. Dobre w dobrej cenie.
        • miska_malcova Re: okna PCV gdzie zamówić 24.03.05, 22:35
          ja z TRAS-a jestem zadowolona
    • grzmotek Re: okna PCV gdzie zamówić 25.03.05, 01:04
      Ja też kupowałem okna na Śląskiej-dobre okna ,dobra cena.Facet siedzi w oknach
      lata.Montaż.. bajka:czysto,szybko z wykończeniem,wprost "palce lizać".
      A czy wiecie ,że TRAS zbankrutował,kto wam bedzie teraz serwisował okna w
      ramach gwarancji!!!;c((.
      Wesołych Świąt!!!
      • Gość: kasia091 Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.compower.pl 25.03.05, 22:43
        Mistrzejowice oś.Tysiąclecia 42 jest tam sklep z oknami i panelami,tanio i
        solidnie,ja byłam bardzo zadowolona ,moi rodzice i ich sąsiedzi też.Pozdrawiam
        i życzę Wesołych Świąt.
      • miska_malcova Re: okna PCV gdzie zamówić 27.03.05, 21:32
        co ty za głupoty opowiadasz? Kto ci tak powiedział? Tras jest spółka giełdową i
        wcale nie zbankrutowała zawistny człowieku
        • longwehicle Re: okna PCV gdzie zamówić 28.03.05, 07:31
          Wtrącę się w temat!!!.Polecam odnośnie Trasu www.oknonet!!.Radzę Ci jeżeli masz
          akcje w/w firmy -szybko się ich pozbyj!.Za chwile ,już będzie za póżno!!!;c(((.
          Aluplast jeszcze daje nowym właścicielom profil,ale to już końcówka!!.
    • longwehicle Re: okna PCV gdzie zamówić 26.03.05, 07:22
      dos!!Oczekujesz rzeczy niemożliwej,koszty??Czy Masz dom więkości Wawelu i sto
      okien??czy dwa i to wszystko??.Ceny są podobne,różnice w oknach typowych
      są minimalne.Jazda dopiero zaczyna się przy oknach nietypowych,ceny u niektórych
      są wyższe o nawet o 30-40 procent.JEDNA RADA -NIE ZAMAWIAJ OKIEN TELEFONICZNIE!!
      PRZEJDŻ DO BIURA,OGLĄDNIJ OKNA; POROZMAWIAJ ZE SPRZEDAWCĄ;NIECH FIRMA DZIAŁA
      CONAJMNIEJ TRZY LATA NA RYNKU/TO PODSTAWA!!!!/.BO BADZIEWIE PO JEDNYM,GÓRA
      DWÓCH SEZONACH ZNIKA Z RYNKU!!.ŚREDNIO 40-50%!!!.POZOSTAJĄ SOLIDNI BO DOBRYMI
      OKNAMI I ROBOTĄ POZYSKALI SOBIE STAŁYCH KLIENTÓW-Z POLECENIA!!!.
    • Gość: SB-Włoszczowa Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:25
      Najlepiej w StolBud-Włoszczowa. W Krakowie jest punkt sprzedarzy. Najlepsze
      okna.
      • Gość: hehe Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:27
        taaa, nie ma to jak kryptoreklama, nieprawdaż leszku?
        ale ta ortografia - fuuuj!!!
    • Gość: SB-Włoszczowa Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:33
      Jak PCV- to coś z tej listy:
      www.bud-media.com.pl/okno/katalog.htm
      • Gość: SB-Włoszczowa Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:36
        mimo to odradzam PCV i polecam drewno. Dlatego podałem STOLBUD Włoszczowa z
        myślą, że Pan z tego skorzysta
        • piter_vel_pior tylko nie AR BUD !! 28.03.05, 12:54
          na ul Anieli Krzywoń!!!nie można sie doprosić żeby przyszli w ramach gwarancji.
          Wstawili krzywo okna, przez które ciągnie. Wykończenia odpadają, spod parapetów
          wieje jak cholera...generealnie tragedia!
    • Gość: ANKA Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:46
      Polecam z cala odpowiedzialnoscia firme EKO-PLAST przy ul Bronowickiej filia
      przy Beliny Prażmowskiego. Okna zamontowane solidnie ceny tez bardzo przystepne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka