Gość: dos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:00 proszę o pilne doradzenie plus ewent. koszty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.comnet.krakow.pl 23.03.05, 21:49 mój sąsiad bardzo chwalił firme która mieści się na ul. Ślaskiej tuż przy alejach.Tanio i solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:38 Najtańsze są tam na Zawiłej.Producent.Kupowałem dwa lata temu,nie było lepszej oferty.Profil chyba Veka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadacz okien Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.devs.futuro.pl 24.03.05, 07:02 odradzam fronton! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: okna PCV gdzie zamówić 24.03.05, 22:35 ja z TRAS-a jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotek Re: okna PCV gdzie zamówić 25.03.05, 01:04 Ja też kupowałem okna na Śląskiej-dobre okna ,dobra cena.Facet siedzi w oknach lata.Montaż.. bajka:czysto,szybko z wykończeniem,wprost "palce lizać". A czy wiecie ,że TRAS zbankrutował,kto wam bedzie teraz serwisował okna w ramach gwarancji!!!;c((. Wesołych Świąt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia091 Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.compower.pl 25.03.05, 22:43 Mistrzejowice oś.Tysiąclecia 42 jest tam sklep z oknami i panelami,tanio i solidnie,ja byłam bardzo zadowolona ,moi rodzice i ich sąsiedzi też.Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: okna PCV gdzie zamówić 27.03.05, 21:32 co ty za głupoty opowiadasz? Kto ci tak powiedział? Tras jest spółka giełdową i wcale nie zbankrutowała zawistny człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: okna PCV gdzie zamówić 28.03.05, 07:31 Wtrącę się w temat!!!.Polecam odnośnie Trasu www.oknonet!!.Radzę Ci jeżeli masz akcje w/w firmy -szybko się ich pozbyj!.Za chwile ,już będzie za póżno!!!;c(((. Aluplast jeszcze daje nowym właścicielom profil,ale to już końcówka!!. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: okna PCV gdzie zamówić 26.03.05, 07:22 dos!!Oczekujesz rzeczy niemożliwej,koszty??Czy Masz dom więkości Wawelu i sto okien??czy dwa i to wszystko??.Ceny są podobne,różnice w oknach typowych są minimalne.Jazda dopiero zaczyna się przy oknach nietypowych,ceny u niektórych są wyższe o nawet o 30-40 procent.JEDNA RADA -NIE ZAMAWIAJ OKIEN TELEFONICZNIE!! PRZEJDŻ DO BIURA,OGLĄDNIJ OKNA; POROZMAWIAJ ZE SPRZEDAWCĄ;NIECH FIRMA DZIAŁA CONAJMNIEJ TRZY LATA NA RYNKU/TO PODSTAWA!!!!/.BO BADZIEWIE PO JEDNYM,GÓRA DWÓCH SEZONACH ZNIKA Z RYNKU!!.ŚREDNIO 40-50%!!!.POZOSTAJĄ SOLIDNI BO DOBRYMI OKNAMI I ROBOTĄ POZYSKALI SOBIE STAŁYCH KLIENTÓW-Z POLECENIA!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB-Włoszczowa Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:25 Najlepiej w StolBud-Włoszczowa. W Krakowie jest punkt sprzedarzy. Najlepsze okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:27 taaa, nie ma to jak kryptoreklama, nieprawdaż leszku? ale ta ortografia - fuuuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB-Włoszczowa Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:33 Jak PCV- to coś z tej listy: www.bud-media.com.pl/okno/katalog.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB-Włoszczowa Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:36 mimo to odradzam PCV i polecam drewno. Dlatego podałem STOLBUD Włoszczowa z myślą, że Pan z tego skorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
piter_vel_pior tylko nie AR BUD !! 28.03.05, 12:54 na ul Anieli Krzywoń!!!nie można sie doprosić żeby przyszli w ramach gwarancji. Wstawili krzywo okna, przez które ciągnie. Wykończenia odpadają, spod parapetów wieje jak cholera...generealnie tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: okna PCV gdzie zamówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:46 Polecam z cala odpowiedzialnoscia firme EKO-PLAST przy ul Bronowickiej filia przy Beliny Prażmowskiego. Okna zamontowane solidnie ceny tez bardzo przystepne Odpowiedz Link Zgłoś