IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:03
cześć
czy ktoś wie czy są na rynku jakieś materiały przygotowawcze na ten kierunek?
Słyszałam, że wtym roku zmienia sie forma egzaminu i nie wiem gdzie takich
szukać Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: rass Re: Prawo-UJ IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:53
      hey
      Zapoznaj sie z informatorem na ten rok a testy to chyba musisz poszukac w
      internecie, chyba ze korki..
    • Gość: Andre Re: Prawo-UJ IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:43
      Slyszalem, ze na Allegro cos maja-podobno cos czego nie ma nigdzie indziej
      Ja sie chyba rozejrze za korepetycjami, wie ktos cos o takich?
    • Gość: ruteksen Re: Prawo-UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:03
      Na allegro sa do kupienia materiały + informator , niedawno jeszcze były dni
      otwarte to tez mozna było zajrzec .. chociaz tam akurat duzo ciekawych rzeczy
      sie człowiek nie dowie ; ] a co do korków to juz trzeba znac kogos kto zna kgos
      itp , powodzenia 30.VI - ja tam dziekuje niebiosiom ze zdawałem rok temu hehe
      pzdr
      • Gość: Aqua Re: Prawo-UJ IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:49
        Ja też mam egzamin jurz za sobą przy czym brałam korepetycje u poleconego
        studenta prawa UJ no i oplaciło się! Dobrze mnie przygotował,szczególnie z
        logicznego myslenia i analizyprzepisów bo historię i wos mniej więcej umiałam.
        Teraz podobno wosu i historii nie będzie więc jeśli ktoś chce namiar na tego
        korepetytora to chetnie pomogę.Piszcie na mail aquilifer1@gazeta.pl Zyczę
        wszystkim kandydatom zdania egzaminu!
        • Gość: Marzeana Re: Prawo-UJ IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:41
          A ja słyszałam, że bez tzw. "pleców" dostać się tam nie sposob. Co ty nato?
          • Gość: BZDURA Re: Prawo-UJ IP: *.ists.pl / *.ists.pl 28.03.05, 14:18
            tak mówią ci, którzy się nie dostali
            • Gość: Vere Re: Prawo-UJ IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 28.03.05, 18:00
              heh, 450 kupionych miejsc, paranoja:)
          • Gość: ruteksen Re: Prawo-UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:33
            no w sumie masz racje , hmmm bez pleców to wogóle ciężko cokolwiek zrobić , bo
            to ani głowa nie ma wtedy na czym sie 3mać ani rąk nie po-używasz ;) a tak
            poważnie to bardzo źle słyszałas , można sie dostac trzeba tylko chcieć i
            wierzyć , pozdrawiam !
            • Gość: prawnik Re: Prawo-UJ IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 20:46
              Korepetycji udzieli student prawa UJ III roku zamieszkujący w centrum Krakowa.
              W ramach korepetycji przewidziane są m.in.:
              -analiza przykładowych zestawów egzaminacyjnych
              -nauka umiejętności prawidłowego wyciągania wniosków z określonych przesłanek
              -analiza przepisów prawnych, któe mogą pojawic sie na tegorocznym egzaminie
              -analiza tekstów źródłowych
              W tym roku nie ma już pytań z historii i wosu!
              Zainteresowanych proszę o kontakt: supplier@interia.pl lub 603475079
          • mn7 Re: Prawo-UJ 30.03.05, 18:13
            Gość portalu: Marzeana napisał(a):

> A ja słyszałam, że bez tzw. "pleców" dostać się tam nie sposob. Co ty nato?

Że jesteś bardzo głupia.

• Gość: Piotr S Re: Prawo-UJ IP: *.telnet.krakow.pl 04.04.05, 18:03
          "Jurz" masz za sobą???

To ja się cieszę, że "jusz" kończę...
          • Gość: Fredo Re: Prawo-UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 10:17
            A ja polecam przykladowe testy egzaminacyjne, ktore mozna dostac na Allegro.
            Kosztuja co prawda 40 zl ale mysle, ze naprawde warto. Jest tam mnostwo pytan
            dotyczacych logicznego myslenia i analizy przepisow prawnych
            Fredo
            • Gość: Lochness Re: Prawo-UJ IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 18:58
              Kupiłem testy o których wspomniałeś i zgodzę się, że są bardzo pomocne. Dobrze,
              że ktoś w końcu pomyślał o biednych tegorocznych kandydatach, którzy nie
              cierpią na nadmiar wiedzy o formule nowego egzaminu na prawo. Pozdrawiam!
              • Gość: Rep Re: Prawo-UJ IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 21:15
                Zgadzam się z przedmówcą-tego rodzaju materiały to chyba jedyna pomoc na jaka
                mogą liczyć tegoroczni kandydaci na ten kierunek.
                • Gość: jess Re: Prawo-UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:33
                  fredo,lochness,rep - hmm schizofrenia?
                  Kiedy wreszcie przestaniesz reklamowac te swoje tesciki, o ktorych i tak juz
                  wszyscy wiedza? lapy Cię swierzbia?
            • Gość: Gosia Re: Prawo-UJ IP: *.tvkdiana.pl 31.05.05, 12:09
              mógłbyśmi przesłać te pytania meggiesoft@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka