Gość: NITKA IP: 217.153.15.* 19.06.02, 15:08 Czy ktos może powiedzieć mi coś więcej o tej imprezie? Chciałabym wybrać się do Krakowa w ten weekend. Pozdrowienia z Radomia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonzaj Re: Wianki IP: *.krakow.pl 19.06.02, 15:12 Fajna impreza nad wisłą pod Wawelem...Zwiążana bodajże z nocą świętojaniską ot taki pogański zwyczaj w naszym chrześcijańskim kraju...Dziewice :P symbolicznie wrzucają do wody wianki ,są sztuczne ognie ,koncerty,i takie tam imprezki...Dwa lata temu był świetny pokaz na wodnych ekranach a w tym roku to nie wiem co będzie ...polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Puściła po stole swawolący wianek 19.06.02, 15:37 Puściła po stole swawolący wianek. "Kto go chwyci pierwszy - ten mój ukochanek!" (to Leśmian) Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Puściła po stole swawolący wianek 19.06.02, 17:01 kilroy_was_here napisał(a): > Puściła po stole swawolący wianek. > "Kto go chwyci pierwszy - ten mój ukochanek!" > > (to Leśmian) O ile ktoś chwyci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaTi Re: Wianki IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.06.02, 23:29 Fajnie było :o))) Przemyk się nie popisała, wydawało jej się, że publika chce ją słuchać, ale wystarczyło posłuchać ludzi stojących i czekających na Myslovitza- "a poszłaby już w cholerę" "jeszcze się produkuje?" A to, co działo się na wodzie, podobało mi się. Wianki, ogniska (niektórzy żartowali że to płynące płonące opony :o) ) ... Fajnie było ^-^ Nawet bez bydła ;oP Odpowiedz Link Zgłoś