Gość: jacek IP: *.chello.pl 03.04.05, 10:05 Odszedł Wielki Człowiek .Cześć jego pamieci ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ---- Re: Ojciec Swiety IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 04.04.05, 15:31 Byłem na mszy w Łagiewnikach... i zapamietam jedno: treadycyjne, perelowskie chamstwo sokistów. Droga dpo sanktuarium wiedzie przez tory. Nie zrobili tego wysiłku,m zeby zrobic dodatkowy, czasowy przejazd czy przejscie przez tory, co bylo mozliwe w paru miejscach. Kiedy zapytałem oficera (?) (bez pałki, ale z bronia boczna, czyli P-68), dlaczego nie puszczaja ludzi, wrzasnał: a to nie widzi pan, że pociag stoi? rzeczywiście, pociag stał, ale pasażerowie doń wsiadali, i nie było zapowiedzi - a oni blokowali wejscie na przejazd, mimo podniesionych barier, zachowujac sie w sposob typowy dla kolei z lat 70. Nawet w taki dzień nie potrafili wykazac odrobiny poszanowania człowieka i zwykłej kindersztuby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek cytat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:01 "Byłem na mszy w Łagiewnikach... i zapamietam jedno: treadycyjne, perelowskie chamstwo sokistów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: cytat IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 04.04.05, 20:26 Ano własnie. Może po prostu każdy to zapamiętuje, na co go stać? Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś