Gość: krakowianka IP: *.crowley.pl 04.04.05, 22:33 właśnie wróciłam z marszu...jestem zachwycona Waszą postawą!dziękuję...razem łatwiej poradzić sobie ze smutkiem...! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakowianek Re: niesamowity Kraków IP: *.kompania.net 05.04.05, 01:37 A co to była za postawa?. Połaziliście grupowo po mieście, tamując i utrudniając ruch a teraz jesteście zmęczeni. To taki sam bezsens jak przesypywanie piasku z kupki na kupkę. Może byście w końcu coś potrzebnego i pożytecznego zrobili na cześć Ojca Sw. zamiast bezsensownie i bezmyślnie deptać po ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaloguj sie Re: niesamowity Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 11:56 jestem z Krakowa dumna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianek Re: niesamowity Kraków IP: *.kompania.net 05.04.05, 12:53 Ja też, ale z przygłupów nawiedzonych i działających bezrozumnie i bez sensu - NIE!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: niesamowity Kraków IP: *.crowley.pl 05.04.05, 13:19 krakowianiek,to ze ty nie rozumiesz Sensu to twoja sprawa i nie obrazaj nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: niesamowity Kraków IP: *.kompania.net 05.04.05, 14:15 Wy sami się obrażacie wyczyniając rzeczy śmieszne i nierozumne. Czcić pamięć to należy przez dokonanie czynów, lub prac służących ludziom i sławiących swoim przeznaczeniem i użytecznością wielkość wspominanej osoby. Świeczka się wypali, nogi po marszu przestaną boleć jak odpoczną i wszystko pójdzie w niepamięć. Oprócz wiary i "miłości" potrzebny jest też mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymek Re: niesamowity Kraków IP: *.bazapartner.pl 05.04.05, 13:22 coz ...taki nasz kraj, ze na pokaz to luhbimy i potrafimy...... i tylko tyle..... smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: niesamowity Kraków IP: *.chello.pl 05.04.05, 15:27 widze ze wiele zrozumiales z nauk papieża, chcemy byc duchem z nim, czujemy ta niewidzialna więź, szkoda ze Ty nie czujesz bo wtedy bys nas zrozumial. Widzialem juz kilka komentarzy ze nie mozna bylo jezdzic po miescie, o ile mi wiadomo malo kto ma mozliwosc jezdzic po rynku glownym a ze aleje przez chwile byly nie przejezdne to wybacz ale aleje to nie caly Krakow! Mogles spokojnie wybrac alternatywna trase, wystarczylo zawrocic na jednej z wielu przelaczek na alejach i po klopocie.... peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Krakow Re: niesamowity Kraków IP: *.kompania.net 05.04.05, 17:11 A może Wy wybralibyście inną trasę?. Czy wszystko co robicie musi być takie na pokaz, głośne i nahalne?. Czy przeżywanie musi być gromadne?, czy to musi być w gromadzie?. A może w myśl przysłowia: w kupie zawsze rażniej?. Alleluja i do przodu-młody. Odpowiedz Link Zgłoś
qwint Re: niesamowity Kraków 06.04.05, 07:39 to do kosciola tez przestanmy chodzic!! przeciez msze tez sa "gromadne"!! i wtakim razie sa na pokaz!! gratuluje takiiego podejscia!! kto idzie tylko do przodu to krytyka!! do przodu za kasa wyscig szczurow trwa!! jutro kolejny marsz!! niech nas bedzie jeszcze wiecej!!!!!!!!!!!! niech krytyka zamilknie na nasz widok!! pozniej msza na bloniach i apel Jasno Gorski oraz modlitwa o 21.37!! wezmy swiece. do zobaczenia jutro na marszu!! Kocham Kraków i jestem dumny z nas mieszkancow oraz studentow mieszkajacych w krakowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: niesamowity Kraków IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 05.04.05, 13:07 Dolaczam sie. Tez jestem bardzo dumna z Krakowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londoner Re: niesamowity Kraków IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.04.05, 13:37 Pozdrawiam, jestem z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ita Re: niesamowity Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 14:47 ja nie tylko jestem dumna z Krakowa ale jestem bardzo dumna z Krakowa i jestem szczęśliwa , ze w nim mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakówna Re: niesamowity Kraków IP: *.crowley.pl 06.04.05, 02:22 i ja też! a co! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: niesamowity Kraków 06.04.05, 06:37 masz racje. a ci obrzydliwi krytykanci niech sobie mowia, co chca. tacy madrzy- to niech moze oni cos zrobia? bo dla mnie np marsze, czy palenie swieczek (nawet przez osoby niewierzace) to moze byc wstep do tzw czynow- wcielania w zycie nauk Jana Pawla II. a zobaczenie, ze jest nas duzo, moze to tylko ulatwic. tacy madrzy- ciekawe, czy denerwuja sie, ze np kina sa zamkniete? przeciez moglyby zrobic cos pozytecznego i puszczac filmy za darmo! poraz pierwszy czuje sie zjednoczona z moim pokoleniem- szkoda, ze w tak smutnej sytuacji- ale to dobrze jednak wiedziec, ze cierpi nas wielu wielu...i wszedzie mozna znalezc wsparcie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
o90 nie ma mnie tam ....choc jestem... 06.04.05, 09:15 nie ma mnie teraz w moim miescie. jestem na wykopkach...i przykro mi z tego powodu niesamowicie. ale co zrobic... live is live moge powiedziec, ze po raz kolejny jestem DUMNY ze jestem z Krakowa. angole wokolo mnie caly czas pytaja co sie dzieje w Krakowie , a trzeba wiedziec ze slabo u towarzyszy z wysp z geografia i z religijnoscia wogole. jedno slowo KOPIEC Odpowiedz Link Zgłoś