kathy38 22.06.02, 17:18 Niezły ten ich trener... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudny Re: Senegal, Senegal!!! IP: *.sp / 192.168.5.* 22.06.02, 18:21 kathy38 napisał(a): > Niezły ten ich trener... Owszem. Tyle że dość biały. A oni jak na złość nie bardzo...;)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Senegal, Senegal!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 20:17 "Bardziej przypomina gwiazdę rockową..." D. Szpakowski Gościu jest super, odobnie jak jego drużyna oby doszli do finału!!! W 1998 bylem za Kamerunem, teraz SENEGAAAALL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Senegal, Senegal!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 20:21 mtq, chyba jestes z innej bajiki, albo musisz zmienić dilera... o 20:17 pozostało już tylko wspomnienie po senegalu... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazyn Re: Senegal, Senegal!!! IP: *.proxy.aol.com 22.06.02, 20:35 Faktycznie po Senegalu. 9O% faworyt padl bez gry ze swojej strony.Wygladalo na to,ze maja Oni juz dosc tej zabawy, zrobili duzo i nie mieli sil na wiecej.To bylo widac! Turcy kontrolowali gre i to co wdogrywce zrobil ten Turek rezerwowy w regulaminowym czasie powinien byl zrobic Hakan Sukur! Podqrwiony jego indolencja strzalowa trener zdjal go i wlozyl tego ktory strzelil "zlotego gola" Mial wiec zawodowego nosa Turek w przeciwienstwie do trenera Senegalu ktory mial tylko wlosy. Ps.Facet rzeczywiscie wyglada "seksy!" Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Senegal, Senegal!!! 22.06.02, 21:06 Gość portalu: peteen napisał(a): > mtq, chyba jestes z innej bajiki, albo musisz zmienić dilera... o 20:17 > pozostało już tylko wspomnienie po senegalu... > :c) mtq chyba nie znal wyniku, ja w kazdym razie ie znalem i caly dzien czytalem jakis thriller, zeby sie nie dowiedziec. jak widac rzeczywistosc moze byc gorsza od thrillera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Senegal, Senegal!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 18:09 Wiesz nie interesuję się wynikami, jak ktoś mi powie, że Senegal przegrał to uwierzę, ale mnie to kompletnie wali Odpowiedz Link Zgłoś