Dodaj do ulubionych

Szkoła Wyższa?????

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 12:27
Nie wiem, na którą uczelnię się zdecydować: Krakowska Szkoła Wyższa im.
Andrzeja Frycza Modrzewskiego czy Szkoła Wyższa im. Bogdana Jańskiego - w obu
kierunek Marketing i Zarządzanie. Może wiecie coś na temat tych dwóch uczelni.
Napiszcie, doradźcie. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: H65 Re: Szkoła Wyższa????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:29
      a może na UJ >?
      koszta mniej więcej takie same, ale są dwa plusy :
      1. zajęcia w centrum Krakowa (po zajęciach jest gdzie wyskoczyć na pyfko
      2. fajny dyplom = UJ
      • traszor Re: Szkoła Wyższa????? 12.04.05, 12:39
        mo.że i fajny dyplom tylko nic z niego nie wynika. powiem tak- jezeli lubisz
        pierdzielnik, brak mocy decyzyjnych i chas- idż na ch..ot. z drugiej stroiny
        KSW przechwytuje najlepszych wykładowców. niemniej jednak, jeżeli pracownice
        marketingu KSW konczyły ten kierunek na tejze uczelni to goraco odradzam studia
        tamże- drugiego takiego obrazu niekompetencji i bezmyślności ze świecą szukać.
        no i jeszcze jeden minus- perwnie drą ze studentów straszne pieniadze, skoro
        stac ich na szybka budowe wielu nowoxczesnych obiektów. ch..ot mimo dotacji z
        budżetu od lat nawet jednego skonczyć nie moze...
    • Gość: jacky Re: Szkoła Wyższa Jańskiego IP: *.zax.pl / *.zax.pl 12.04.05, 12:40
      Ja szczerze polecam Jańskiego. Bez porównania.

krakow.janski.edu.pl/
      • karolaz1 Re: Szkoła Wyższa Jańskiego 12.04.05, 12:55
        Jesli zarzadzanie i marketing to lepiej chyba AE? No a jesli juz koniecznie
        prywatna szkola to raczej KSW. Odradzam Janskiego...mało kto wie o tej szkole,
        przekrety byly, wyciagaja od studentow kase za byle co, zajecia w salach szkoly
        podstawowej na Kurdwanowie. Przemysl to dobrze;) Jednak kase trzeba dac i
        lepiej dobrze wybrac:)
        • Gość: jacky Re: Szkoła Wyższa Jańskiego IP: *.zax.pl / *.zax.pl 12.04.05, 12:57
          Jakie przekręty, co ty bredzisz. Wstyd, ludzie zupełnie nie znający szkoły
          wypisuja takie głupoty.
          • karolaz1 Re: Szkoła Wyższa Jańskiego 12.04.05, 13:20
            jasne...poczytaj troche archimum tego forumm bo mi sie nie chce cytowac..
          • Gość: Anka. Re: Szkoła Wyższa Jańskiego IP: *.telnet / *.telnet.krakow.pl 13.04.05, 16:02
            Ja chodze do tej szkoly(tj.Janskiego) wiec sie wypowiem:nie polecam tej
            szkoly.Zajecia istotnie sa co drugie zajecia(studia zaoczne) w starej
            podstawowce na Bujaka oraz na Pawlickiego-w jakis budynkach przykoscielnych
            (hahaha).Gdybym mogla to przenioslabym sie gdzie indziej ale juz jestem na
            czwartym semestrze wiec jakos jeszcze rok przeboleje.Uczelnia rowniez "leci" na
            kase(wiadomo-katolicka).Spoznienie powyzej 3 dni z oplata za czesne-
            50zl.Rekordzisci mieli samych odsetek okolo 800zl(wiem to na 100% bo lista jest
            tych nieszczesnikow jest wywieszona.Nie polecam!!!
    • Gość: Ania AE n/t IP: *.aine.pl 13.04.05, 23:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka