Dodaj do ulubionych

medycyna na KSW

IP: *.compower.pl 12.04.05, 15:31
Czy dotarła do Was wiadomosc,że na KSW bedzie mozna studiowac medycynę? Ja
dziękuję nie chcę sie leczyć u takich lekarzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: medycyna na KSW IP: *.compower.pl 12.04.05, 16:12
      Droga kolerzanko a co to lekarz po KSW jest inny niz po UJ? Przestancie czepiac
      sie tej szkoły to naprawde dobra uczelnia! Ludzią sie wydaje ze jak jest
      prywatna i płatna to od razu dla matołuw. Ja tam osobiscie jestem na czecim
      roku prawa i nie uwarzam zeby bylo łatwiej niż gdzie indziej. Mam koleguw na UJ
      i mamy ten sam materiał a morze nawet i wiekszy!!!!!!!
      • mn7 masz racjem! 12.04.05, 16:52
        Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Droga kolerzanko a co to lekarz po KSW jest inny niz po UJ? Przestancie
        czepiac
        >
        > sie tej szkoły to naprawde dobra uczelnia! Ludzią sie wydaje ze jak jest
        > prywatna i płatna to od razu dla matołuw.

... albo dla takih, co pisać poprafnie nie umią...

Ja tam osobiscie jestem na czecim
        > roku prawa i nie uwarzam zeby bylo łatwiej niż gdzie indziej. Mam koleguw na
        UJ
        >
        > i mamy ten sam materiał a morze nawet i wiekszy!!!!!!!

Dóżo wienkszy! Ci na ujocie to cieniasy som.
        • Gość: Karlik Ja ja hopie mosh reht IP: *.ksw.edu.pl 12.04.05, 18:11
          U noos na KSW jes git!
          Cauo Polska w ciyniu Sloonska!!!
          Roh Hozuff miszcze!
          --
          Pyrsk Gorola!
          • Gość: l Jooo... KSW czy HKS? Niy rozumia. IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 12.04.05, 19:58
      • Gość: kl Re: medycyna na KSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 23:44
        Naucz ty się ortografii obrońco z Bozej łaski
      • Gość: Abek Re: medycyna na KSW IP: *.aine.pl 13.04.05, 23:33
        Ja tam osobiscie jestem na czecim
        > roku prawa i nie uwarzam zeby bylo łatwiej niż gdzie indziej

A jak żeś Ty synek mature zdał?
    • Gość: niunia Re: medycyna na KSW IP: *.net.autocom.pl 12.04.05, 22:20
      Spóźnione Prima Aprilis? Mam nadzieję...
      • tycia.tycia Re: medycyna na KSW 12.04.05, 22:38
        o ludzie... tylko nie to... KSW za chwile wprowadzi jeszcze kierunek dla
        przyszłych strażaków i policjantów. Tak, żeby potem służby te były pełne
        absolwentów uczelni o poziomie porównywalnym z poziomem UJ (w opinii samych
        absolwentów).
        • Gość: asia Re: medycyna na KSW IP: *.compower.pl 13.04.05, 08:43
          Niestety to jest prawda. Podobno maja budowac klinikę, żeby ich studenci mieli
          gdzie praktykować. Strach sie bać:))))))))))))
          • Gość: gostek Re: medycyna na KSW IP: *.autocom.pl 13.04.05, 10:18
            ciekafe czy do tej klyniki pujdzie ktos dobrowolnie,bo cisik mi sie zdaje rze
            wołami czeba tam bedzie pacjętuw ciongnoc albo studęci bedom sami sie leczyc i
            zostanom specami od horub głowy
    • Gość: QWE KOMENTARZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:37
      Dowartościowaliście sie już państwo z UJ?
      • tycia.tycia Re: KOMENTARZE 13.04.05, 21:39
        QWE możesz mówić co chcesz, ale nie wmówisz mi, że KSW jest fajną szkołą. Ani
        że jest szkołą dobrą. Może jeszcze - z tradycjami? (wybacz jawną ironię).
        Studiowalam w KSW i zdążyłam ich poznać. Nie będę się na ten temat rozpisywać,
        bo już o tym wspominałam w innych wątkach. Nie potrzebuję się dowartościowywać.
        UJ to UJ. I o tym, że KSW do niego daleko (ba!) świadczy opisany kiedyś przeze
        mnie przypadek z praktykami, jakie próbowali sobie załatwić studenci KSW.

A medycyna w KSW to - darujcie - poroniony pomysł. źle im nie życzę, ale leczyć
        się nie będę u nich. Za kilka lat pierwsze co bede robić jak pójde do lekarza,
        to zapytam jakie studia kończyl, na jakiej uczelni...
        • kamila205 Re: KOMENTARZE 14.04.05, 10:53
          Boże!to co piszecie jest żenujące,a Wy- studenci UJ uważacie sie za wyższa
          klase społeczna,co osobiście mnie śmieszy, a uczelnia ta sunie ponoc tylko na
          renomie.studiuje na ksw i nie uwazam aby ta uczelnia była jakaś zła- jestem z
          niej zadowolona i nie uwazam zebym uczyła sie mniej od innych,BO UCZYĆ TRZEBA
          SIĘ WSZĘDZIE!!!!!!!!!!
        • Gość: qwe Re: KOMENTARZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:54
          a może jesteś niezadowolona bo ci nie włożyli do głowy...? bo widzisz, jak się
          chcesz nauczyć to zrobisz to nawet sama w domu! powiedz mi też moja droga, jaki
          zarzuty stawiasz np. dr Rokickiemu (wykłada w KSW i na UJ)? Jakim prawem
          twierdzisz, że ten człowiek w KSW robi to gorzej niz na UJ??? Uważam, że to
          wspaniały człowiek, który w żadnym wypadku nie zlewa swojej pracy a nawet robi
          dużo więcej niż jest od niego wymagane. I widzisz, nie jest on odosobnionym
          przypadkiem (np. Bryk, Paleczny). Więc zachowaj swoje żale dla siebie i
          przemilcz niektóre rzeczy. Można odnieść wrażenie, że w ten sposób wyrażasz
          swoje niespełnienie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka