mama_olka 01.02.06, 13:00 Bo, choc trudno w to uwierzyc, i ona stala sie Maluchem Sciskamy urodzinowo Marysie i jej Mame, rodzina_olka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kangur4 Re: Sto lat dla Pancerpanny! 01.02.06, 13:05 Ojej, zupełnie mi umknęło, ze dzisiaj są urodziny Marysi! Marysiu, wszystkiego najwspanialszego życzy Ci Ciocia Kangur! Sto lat! PS. Szepnij Mamie do uszka, żeby nas częsciej odwiedzała. Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Sto lat dla Pancerpanny! 01.02.06, 13:10 MArysiu życzymy Ci z Kubusiem samych słonecznych dni, i samych prostych dróg. no i pociechy z rodziców..... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Sto lat dla Pancerpanny! 01.02.06, 13:12 Marysiu! Duuuuzo zdrówka i mnóstwo uśmiechów Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Sto lat dla Pancerpanny! 01.02.06, 13:14 W naszym imieniu zaśpiewają pingwinki www.100lat.pl/kartki/urodziny/pingwinki_na_urodzinki/ Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Sto lat dla Pancerpanny! 01.02.06, 13:16 wszystkiego najlepszego dla pieknej Jubilatki)duzo zabawek, duzo radosci z odkrywania swiata, pociechy z rodzicow!sto lat sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Kochane jesteście... 01.02.06, 13:25 Dziękujemy! Uroczyste obchody zaczęły się o 6.20 Obchodziła oczywiście Marysia, bo ja próbowałam jeszcze się zdrzemnąć. Bezskutecznie. Drugi urodzinowy akcent polegał na próbie nadmuchania przeze mnie balonu w kształcie serca. "Próbie" - bo jak Marysia zobaczyła że coś dziwnego wyrasta mamie z ust zaczęła płakać, a jak się wyniosłam do drugiego pokoju to balon pękł mi na twarzy o mało nie wybijając mi oka i zostawiając czerwony ślad na brodzie . Uznałam to za ewidentny znak z góry - że to słaby pomysł te balony )) potem pognałam galopem do pracy - dalszy ciąg obchodów wieczorem. niniejszym anansuję też mrożący krew w żyłach wątek "rok temu o tej porze".... Chciałabym też obiecać częstszą moją tu bytność, ale ręki sobie uciąć za to nie dam (tęsknię za macierzyńsko-wychowawczym, który skończył sie był 1 października... wtedy to się na forumie sie-działo Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Kochane jesteście... 01.02.06, 13:29 Pancerniczku drogi, nie chce Cie martwis ale watek "rok temu o tej porze" to sie pisze PRZED narodzinami dziecka a nie jak dziecko juz jest na swiecie.Zaczyna sie od "rok temu o tej porze spokojnie ogladalam film/malowalam paznkocie/bralam kapiel/jechalam tramwajem...gdy nagle..." i plynnie sie przechodzi do TEJ godziny No ale wybaczymy Tobie z wiadomych wzgledow jeszcze raz wszystkiego NAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: Kochane jesteście... 01.02.06, 13:43 Mmala, nie ma mi czego wybaczać do narodzin Marysi zostało jeszcze 10 godzin wyrobię się; Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Kochane jesteście... 01.02.06, 13:45 ah tak!? zrozumialam, ze Marysia urodzila sie o 6,20!!no w takim razie, to ok Czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Marysia to się o 6.20 obudziła.... 01.02.06, 13:46 ....ma szczęście, że ma dziś urodziny )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Sto lat dla Pancerpanny! 01.02.06, 13:42 tysiace buziakow dla Marysi od kurczaka )) mama-kura tez sie dolacza Odpowiedz Link Zgłoś
kata123 Re: Sto lat dla Pancerpanny! 01.02.06, 14:18 no to my też calujemy mocno Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Sto lat dla Pancerpanny! 01.02.06, 14:35 sto lat! no to wkracza w "dorosłe" życie, no no! wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, dużo zdrowia... całuski! Amelka z mamą Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Sto lat dla Pancerpanny! 01.02.06, 15:56 Sto lat, sto lat, niech zyje zyje nam!!! I znowu bedą zdjecia i znowu bedzi eimpreza, ale fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Otwieram soczek dla Marysi i szampana 01.02.06, 16:03 dla jej mamy! Sto lat! Sto lat! I witaj, kochana Pancerpanno, w coraz większym gronie maluchów! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Sto lat dla Pancerpanny! 01.02.06, 16:18 100 latek, buziaki i smacznego tortu życzą Kaśka z mamą swoją drogą forum trzeba przemianować na "Maluchy i ewentualnie niemowlaki", bo z tymi ostatnimi coraz słabiej, lata moment a towarzystwo powyrasta! Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek dziękujemy! 01.02.06, 20:45 ...szczerze wzruszona jestem życzeniami dla mojego prawie MOWLAKA (jeszcze tylko 2,5 godziny niemowlęctwa). podziękowania od całej rodziny pancerniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Wow!!! 01.02.06, 21:41 To już?!!! Przecież Marysia nie tak dawno była sztandarową Niemowliną!!! I nagle staje się MALUCHEM??? Oj, zbyt szybko ten czas leci, nie nadążam, nie nadążam... Marysiu, rośnij zdrowo, mądrze i... pieknie, bo w naszym kruchym żywocie piękna nigdy dość. Ciesz się urokami świata, miłością i troską rodziców, celebruj każdą chwilkę, czy to z piłeczką czy z misiem w ręku)) NAJLEPSZEGO, duża dziewczynko! Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: Wow!!! 01.02.06, 22:02 Oj jejjku i ja sie dolaczam do zyczen dla malego pancerniaczka.Wprawdzie ledwo na oczy patrze i kazda literke bardzo waze ale jeszcze zdolam duzoooo buziakow i szczescia dla pancerpanny wyslac.A teraz prosze mi wybaczyc ale moje dziecie przejelo sie rola polroczniaka i spac poszlo wlasnie teraz.A ja nie mam sily i idem tez do koja. POzdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Kochana Pancerpanno! 01.02.06, 22:34 Rosnij duza i usmiechnieta! A tutaj Mysz dolacza sie z zyczeniami dla Marysi: www.wien.gv.at/wua/images/blumenstrauss.jpg Odpowiedz Link Zgłoś