Gość: Arti IP: *.home.net.pl / *.home.net.pl 12.04.05, 23:56 Witam, czy ktoś z Was wie kto kryje się pod tym tajemniczym nazwiskiem -P.? Arti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norek Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:05 wiem, ale nie powiem, bo nie gadam z fanami rutkowskiego innym też to sugeruję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.home.net.pl / *.home.net.pl 13.04.05, 00:12 Widzisz ich gdzieś tutaj? Czy pleciesz tylko po to by zaistniec smiesznym zdaniem w sieci? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:15 czy widzę? ostatnio wyłącznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuturutu Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:44 to sprawa sprzed paru miesiecy Kabaret R.Kmity Odpowiedz Link Zgłoś
marta_gniezdzienska Re: Rutkowski i Piotr P. 13.04.05, 01:22 www.piotrplewa.art.pl/ piotr plewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Cool Lee Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.chello.pl 13.04.05, 05:25 A prawda zawsze leży pośrodku. Dla osob niewtajemniczonych w niespłacone pożyczki biednych młodych aktorów względem strasznego bandyty Piotra P. proponuję pomyśleć logicznie po co zaprzęga się do takiej sprawy Rutkowskiego i TVN, może komuś na tym zależało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberghost Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:30 Taa...napewno Kabaret Ani Mru Mru chciał zdobyć wieksze wpływy w Krakowie i posunąl się do prowokacji. A tak poważnie to komumogłoby niby zależec na tym Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
piter_vel_pior Re: Rutkowski i Piotr P. 13.04.05, 10:24 no twarz ma malo przyjemną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Cool Lee Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:28 Czytaj dokładnie i ze zrozumieniem, ja nie pisałem 'moim zdaniem". Takimi sprawami zajmuje się policja, ale oni prowadzą śledztwo i może wtedy wyszłoby na jaw, że goście pożyczyli od Piotra P. sporo kasy i nie bardzo chcieli ją oddać. No to wzięli posła Rutkowskiego, który nie zajmuje się badaniem sprawy, tylko przygotowuje piękny medialny spektakl, filmowany i emitowany przez TVN. Efekt - poseł ma reklamę, goście nie muszą przynajmniej na razie oddawać pieniędzy, odgrywają się na gościu, który już na zawsze zostanie spalony w swoim środowisku a wśród widzów TVN w całej Polsce ukształtuje się zamierzony przez nich wizerunek Piotra P. A teraz małe wyjaśnienie dla tyck, którzy zaraz okrzykną mnie obrońcą Piotra P. - nie znam osobiście ani jego, ani tych dupków z teatru na Zamoyskiego, wali mnie też burak Rutkowski. Ale nie podoba mi się jak jeden nieuczciwy przy pomocy drugiego pazernego załatwia swoje porachunki. Gdyby byli czyści poszliby na policję. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:35 Gość portalu: PM Cool Lee napisał(a): >Czytaj dokładnie i ze zrozumieniem, ja nie pisałem 'moim zdaniem". Takimi >sprawami zajmuje się policja,ale oni prowadzą śledztwo i może wtedy wyszłoby na >jaw, że goście pożyczyli od Piotra P. sporo kasy i nie bardzo chcieli ją oddać. >No to wzięli posła Rutkowskiego, który nie zajmuje się badaniem sprawy, tylko >przygotowuje piękny medialny spektakl, filmowany i emitowany przez TVN.Efekt- >poseł ma reklamę, goście nie muszą przynajmniej na razie oddawać pieniędzy, >odgrywają się na gościu,który już na zawsze zostanie spalony w swoim środowisku >a wśród widzów TVN w całej Polsce ukształtuje się zamierzony przez nich >wizerunek Piotra P. >A teraz małe wyjaśnienie dla tyck, którzy zaraz okrzykną mnie obrońcą Piotra P. >- nie znam osobiście ani jego, ani tych dupków z teatru na Zamoyskiego, wali >mnie też burak Rutkowski.Ale nie podoba mi się jak jeden nieuczciwy przy pomocy >drugiego pazernego załatwia swoje porachunki. Gdyby byli czyści poszliby na pol >icję. >Amen Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.ols.vectranet.pl 13.04.05, 12:41 A moze metoda interacyjna dojdziemy do prawdy zadajac sobie rowniez pytanie dlaczego P. nie zwrocil sie ze swoim problemem (z nieuczciwymi aktorami) i prosba o pomoc do policji? Zadawajmy wiecej pytan.... D. Odpowiedz Link Zgłoś