Dodaj do ulubionych

Rutkowski i Piotr P.

IP: *.home.net.pl / *.home.net.pl 12.04.05, 23:56
Witam, czy ktoś z Was wie kto kryje się pod tym tajemniczym nazwiskiem -P.?
Arti
Obserwuj wątek
    • Gość: norek Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:05
      wiem, ale nie powiem, bo nie gadam z fanami rutkowskiego
      innym też to sugeruję
      • Gość: A. Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.home.net.pl / *.home.net.pl 13.04.05, 00:12
        Widzisz ich gdzieś tutaj?
        Czy pleciesz tylko po to by zaistniec smiesznym zdaniem w sieci?
        A.
        • Gość: norek Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:15
          czy widzę? ostatnio wyłącznie!
    • Gość: tuturutu Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:44
      to sprawa sprzed paru miesiecy
      Kabaret R.Kmity
    • marta_gniezdzienska Re: Rutkowski i Piotr P. 13.04.05, 01:22
      www.piotrplewa.art.pl/ piotr plewa
      • Gość: PM Cool Lee Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.chello.pl 13.04.05, 05:25
        A prawda zawsze leży pośrodku. Dla osob niewtajemniczonych w niespłacone
        pożyczki biednych młodych aktorów względem strasznego bandyty Piotra P.
        proponuję pomyśleć logicznie po co zaprzęga się do takiej sprawy Rutkowskiego i
        TVN, może komuś na tym zależało?
        • Gość: cyberghost Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:30
          Taa...napewno Kabaret Ani Mru Mru chciał zdobyć wieksze wpływy w Krakowie i posunąl się do prowokacji.
          A tak poważnie to komumogłoby niby zależec na tym Twoim zdaniem?
          • piter_vel_pior Re: Rutkowski i Piotr P. 13.04.05, 10:24
            no twarz ma malo przyjemną...
          • Gość: PM Cool Lee Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:28
            Czytaj dokładnie i ze zrozumieniem, ja nie pisałem 'moim zdaniem". Takimi
            sprawami zajmuje się policja, ale oni prowadzą śledztwo i może wtedy wyszłoby na
            jaw, że goście pożyczyli od Piotra P. sporo kasy i nie bardzo chcieli ją oddać.
            No to wzięli posła Rutkowskiego, który nie zajmuje się badaniem sprawy, tylko
            przygotowuje piękny medialny spektakl, filmowany i emitowany przez TVN. Efekt -
            poseł ma reklamę, goście nie muszą przynajmniej na razie oddawać pieniędzy,
            odgrywają się na gościu, który już na zawsze zostanie spalony w swoim środowisku
            a wśród widzów TVN w całej Polsce ukształtuje się zamierzony przez nich
            wizerunek Piotra P.
            A teraz małe wyjaśnienie dla tyck, którzy zaraz okrzykną mnie obrońcą Piotra P.
            - nie znam osobiście ani jego, ani tych dupków z teatru na Zamoyskiego, wali
            mnie też burak Rutkowski. Ale nie podoba mi się jak jeden nieuczciwy przy pomocy
            drugiego pazernego załatwia swoje porachunki. Gdyby byli czyści poszliby na policję.
            Amen
            • Gość: verte Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:35
              Gość portalu: PM Cool Lee napisał(a):

>Czytaj dokładnie i ze zrozumieniem, ja nie pisałem 'moim zdaniem". Takimi
              >sprawami zajmuje się policja,ale oni prowadzą śledztwo i może wtedy wyszłoby na
              >jaw, że goście pożyczyli od Piotra P. sporo kasy i nie bardzo chcieli ją oddać.
              >No to wzięli posła Rutkowskiego, który nie zajmuje się badaniem sprawy, tylko
              >przygotowuje piękny medialny spektakl, filmowany i emitowany przez TVN.Efekt-
              >poseł ma reklamę, goście nie muszą przynajmniej na razie oddawać pieniędzy,
              >odgrywają się na gościu,który już na zawsze zostanie spalony w swoim środowisku
              >a wśród widzów TVN w całej Polsce ukształtuje się zamierzony przez nich
              >wizerunek Piotra P.
              >A teraz małe wyjaśnienie dla tyck, którzy zaraz okrzykną mnie obrońcą Piotra P.
              >- nie znam osobiście ani jego, ani tych dupków z teatru na Zamoyskiego, wali
              >mnie też burak Rutkowski.Ale nie podoba mi się jak jeden nieuczciwy przy pomocy
              >drugiego pazernego załatwia swoje porachunki. Gdyby byli czyści poszliby na pol
              >icję.
              >Amen

Nic dodać nic ująć.
              • Gość: D. Re: Rutkowski i Piotr P. IP: *.ols.vectranet.pl 13.04.05, 12:41
                A moze metoda interacyjna dojdziemy do prawdy zadajac sobie rowniez pytanie
                dlaczego P. nie zwrocil sie ze swoim problemem (z nieuczciwymi aktorami) i
                prosba o pomoc do policji?
                Zadawajmy wiecej pytan....
                D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka