Gość: ciekawska zołza IP: 83.17.27.* 21.04.05, 16:49 Dlaczego na siennej nie ma alpinusa tylko jest bergson a na zyblikiewicza jest jakis himountaine??czyzby alpinusa ktos wykupił??a moze splajtowali?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Co sie stało z Alpinusem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:05 Hi-mountain to jest wlasnie byly Alpinus Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Co sie stało z Alpinusem?? 21.04.05, 19:39 Z tego co ja wiem (ale to głównie wymyślone na poczekaniu, więc mogę się mylić), to Alpinus po prostu był splajtował. HiMountain raczej nie jest "byłym Alpinusem", bo to tylko sieć sklepów, podczas gdy A. był oprócz tego projektantem i producentem sprzętu. Niemniej ;) faktem jest, że w wielu miejscach sklepy Alpinusa zastąpiły HiMountainy. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelino Re: Co sie stało z Alpinusem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:38 Padł, już z rok temu. P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Co sie stało z Alpinusem?? IP: *.autocom.pl 21.04.05, 21:24 szkoda............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Co sie stało z Alpinusem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:30 w zimie kupowałam kurtke w alpinusie juz pod logiem Hi mountain. sprzedawca mi powiedział o zmianie nazwy, ale o splajtowaniu nic nie wspomniał (w sumie nie dziwne) Odpowiedz Link Zgłoś