Gość: Jacek IP: 83.175.177.* 23.04.05, 10:50 I dobrze. Dość tych supermarketów. Niech sprzeda tą działkę, albo wybuduje coś ciekawszego i już. Wszyscy będziemy szczęśliwi (prócz narkomanów:) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hertw Re: Śmietnisko na działce koncernu Leclerc w Krak IP: *.igloonet.bochnia.pl / *.igloonet.bochnia.pl 23.04.05, 11:31 Jasne!Nie budujmy nic,niech wszedzie syf panuje.Wole hipermarety niż hodowle chwastów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Śmietnisko na działce koncernu Leclerc w Krak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:59 No to jest remis, bo ja odwrotnie. I kto teraz nas rozsądzi, może jakiś trzeci mądry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur cerfur i geant w nowej hucie IP: *.autocom.pl 23.04.05, 15:27 obok tych dwuch wielkich bogatych hipermaketow tez jest belno smieci! jak to wyglada czy nie stac ich na posprzatanie terenu wokól, przeciez wiadomo ze to smici ludzi ktorzy przychodza na zakupy. Nie mowiac juz o ludziach ktorzy sa leniwi to zarzad tez powinien zadbac o kilka koszy, zwyklych koszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CARREFOUR Re: Śmietnisko na działce koncernu Leclerc w Krak IP: *.blast.pl / *.devs.futuro.pl 23.04.05, 19:18 PODOBNE SMIETNISKO JEST PRZY CARREFOUR OD STRONY TOMEXU A TAKZE PRZY HUCIEIM.SENDZIMIRA JAK SIE JEDZIE DO URZEDU PRACY.PYTAM GDZIE SA RADNI DZIELNICY XVIII,STRAZ MIEJSKA ALBO INNE SŁUZBY PORZADKOWE.KIEDY WRESZCIE TEREN PRZY CARREFOUR OD STRONYTOMEXU ZOSTANIE UPORZADKOWANY MOZE KTOS RUSZY CZTERY LITERY I ZOBACZY JAK TAM WYGLADA Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 syf koło Carrefoura w Czyżynach 23.04.05, 19:49 Uprzejmie Cię informuję, że syf jest nie na terenie Carrefoura, lecz na prywatnych działkach należących do kilku prywatnych właścicieli. Straż Miejska usiłowała ich zmusić do posprzątania, ale nic z tego sobie nie robili. Sprawa skończyła się w sądzie grodzkim, gdzie z niepojętych powodów zostali uniewinnieni, chociaż ustawa o utrzymaniu czystości i porządku w gminiach nie pozostawia wątpliwości - za porządek odpowiada właściciel terenu. Jeden z nich jest radnym, ale to z pewnością nie miało nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sqwind Re: Śmietnisko na działce koncernu Leclerc w Krak 23.04.05, 20:11 Moim zdaniem komuś bardzo zależy,by tam panował bajzel.Ktoś na górze ma z tego kasę.Kilka dni temu napisałem i podesłałem fotki totalnie zdewastowanego i zamienionego na śmierdzący śmietnik "budyneczku" w parku na Skałkach koło Zakrzówka,podesłałem ten pasztecik Straży Miejskiej i wiceprezydentowi miasta-i co-i nic.Zero reakcji.Podobno jest w tym kraju bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Artykuł "pachnie " sponsoringem Galerii Kazimierz IP: *.interserv.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:20 ...lub innej konkurencji .ROZUMOWANIE TYPU "BYLE NIE POWSTAŁ KONKURENCYJNY MARKET "!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Artykuł "pachnie " sponsoringem Galerii Kazim IP: *.geo.uj.edu.pl 25.04.05, 17:07 A mnie raczej akcja "lepszy blaszak w centrum miasta-co prawda paskudny-niz smietnisko". Ostatnio dosc popularna strategia "przepychania" roznych watpliwej jakosci inwestycji w Krakowie. Zreszta Leclerc bylby taka konkurencja dla Galerii jak Biedronka dla Harrodsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbaal Park IP: *.miechow.com / *.miechow.com 25.04.05, 14:37 Może jakiś fajny park Odpowiedz Link Zgłoś