Gość: Magda IP: *.stacje.agora.pl 06.05.05, 12:48 Czy ktos uprzejmy moglby mnie poinformowac gdzie jest w Krakowie ul. Oleandy 3, czyli gdzie jest biblioteka UJ i czy jest tam obok jakis hotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: mapa krakowa 06.05.05, 12:49 A mnie proszę powiedzieć gdzie jest Wawel. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: mapa krakowa 06.05.05, 12:53 Wzgórze na Wisłą to Wawel, a nadmierna dociekliwość jest wadą. Oleandy nie ma wcale i nie będzie. Bibliotek jest sporo, a tej się zachciewa UJ... W kiosku sobie kup cos do poczytania i też dobre moze być... trudny Przy okazji mozesz kupić to co Goździkowa i po bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: mapa krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:17 budynek jest łatwy do zauważenia, może po pporstu nie wie że to jest biblioteka UJ wysiądż na przystanku "AGH", i idź s stronę przeciwną do tegoż agh( budynek z górnikiem i hutnikiem ;) ), na pewno trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamerka Re: mapa krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:27 Bardzoście wszyscy mądrzy i uprzejmi. Ul. Oleandry jest za Muzeum Narodowym (al. 3 Maja 1, tu gdzie zaczynają się Błonia). Idziesz prawą stroną wzdłuż Błoń (i linii tramwajowej) i pierwsza w prawo to będzie właśnie Oleandry. Mijasz budynek DS "Żaczek" i Klubu Studenckiego "Rotunda", prawie naprzeciwko będziesz miała budynek Schroniska Młodzieżowego, a za Rotundą wielki budynek Biblioteki Jagiellońskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: mapa krakowa 06.05.05, 13:31 Ale mozna też dotrzeć od Krupniczej albo od parku Jordana... Tylko dziś jakas pogoda niepewna...i nie jestem przekonany o słuszności jednoznaczności ze biblioteka UJ to jagiellonka....sa wszak i inne biblioteki... ale pogoda dziś wyjątkowo chłodna... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobTM Re: mapa krakowa IP: *.ftj.agh.edu.pl 06.05.05, 18:31 Tutaj jest Biblioteka Jagielońska: www.dobaku.pl/gdzie_jestem_600.php?a=7h0ip ul. Oleandry zaraz obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: mapa krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:15 "trudny" "dr.verte" dajcie sobie spokoj i jedzcie do pacanowa!!tam........ Odpowiedz Link Zgłoś