Gość: bojkotujaca..... IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 12:53 jw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hauabaua Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 12:55 Jest coś takiego jak admin społeczny, nie? Wypchnijmy np. Trudnego przed szereg i niech sprząta. ;-) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojkotujaca....... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 12:59 jestem za......bo ja mam wrazenie, ze FK jest mocno niezaopiekowane a wylatuja te posty, ktore ten stan rzeczy krytykuja np. poprzez cynizm:) i humor:) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:07 czego oczekujesz od admina? tylko powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:11 powoduje mną zdrożna ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:12 A to wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojkotujaca....... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 13:16 ja osobiscie od admina oczekuje.........:):) ale teraz powaznie! oczekuje: 1.zeby usuwal watki- ogloszenia, tam gdzie ich miejsce czyli do specjalnego podforum, lub chociaz sugerowal to ich autorom 2. watki - szukam ginekologa, psychologa, fryzjera, dermatologa, bibliotekarza, nauczyciela j. angielskiego i wielu, wielu innych specjalistow rowniez przenosil w bardziej odpowiednie miejsca tj. na fora specjalistyczne i tyle moich skromnych oczekiwan:):) ps. wyszlo na to, ze ten watek powinien byc przeniesiony np. na forum o moderacji:):) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:28 Gość portalu: bojkotujaca....... napisał(a): > ja osobiscie od admina oczekuje.........:):) > ale teraz powaznie! oczekuje: > 1.zeby usuwal watki- ogloszenia, tam gdzie ich miejsce czyli do specjalnego pod > forum, lub chociaz sugerowal to ich autorom > 2. watki - szukam ginekologa, psychologa, fryzjera, dermatologa, bibliotekarza, > nauczyciela j. angielskiego i wielu, wielu innych specjalistow rowniez przenos > il w bardziej odpowiednie miejsca tj. na fora specjalistyczne > > i tyle moich skromnych oczekiwan:):) a wiec powaznie odpowiadam, osoba zajmujaca sie tym forum nie ma mozliwosci dzialania poza forami krakowskimi, dlatego watki poszukujace fryzjerow, ginekologow i innych nie beda przenoszone, bo nie ma gdzie (nie ma odpowiedniego podforum i z tego co mi wiadomo nie bedzie). poza tym kazde przeniesienie wiaze sie z pytaniem autora watku - "dokad moj watek wylecial??" - co wtedy robic z takimi watkami? tez przenosic?:) watki poszukujace nie beda tez usuwane, bo de facto wiekszosc z nich nie lamie w zadnym miejscu regulaminu. co do watkow ogloszen to zgadzam sie, ze powinny ladowac na podforum, ale nie laduja z powodu problemow technicznych, ktore w tej chwili sa usuwane.. w jakim tempie, tego niestety nie wiem. > ps. wyszlo na to, ze ten watek powinien byc przeniesiony np. na forum o moderac > ji:):) nikt by go tam nie znalazl, a poza tym fora miejskie nie maja stricte zdefiniowanej tematyki. nie jestesmy na forach phpbb, gdzie kazdy temat mozna wcisnac do osobnej kategorii, fora miejskie lacza w sobie wszystko i taki ich urok i przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojkotujaca..... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 13:37 no a czy watki: szukam......to nie jest rodzaj ogloszenia????? ja nie mowie, zeby wywalac wszystko co przydatne krakusom i na prawde ciezko zdobyc o tym info ale to juz lekka przesada z tymi lekarzami i fryzjerami.....to chociaz admin powinien sugerowac forum specjalistyczne na Forum Gazeta, zreszta tam znacznie lepiej znalezc dobra rade i na temat:):) a o powodzie usuniecia watku to autor zdaje sie powinien byc informowany mailem, jesli nie ma - trudno:( pewnie , ze takie posty regulaminu nie lamia ale jakby sie wczytac w netykiete to jednak.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:49 "to chociaz admin powinien sugerowac forum specjalistyczne na Forum Gazeta, zreszta tam znacznie lepiej znalezc dobra rade i na temat:)" Wiesz co? Jak patrzę na poziom forum Zdrowie, to może lepiej że tam nie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojkotujaca...... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 13:55 heheh czy ja wiem?????:) np. jeden z aktualnych tam watkow o brazowej wydzielinie z pochwy rozwija sie bardzo ladnie i w dodatku calkiem sensownie:) szkoda, ze nie trafil na FK;( Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 14:00 Masa różnych pseudoznawców, bardziej szkodzących niz pomagających. Pominni zamknąć to forum na cztery spusty i to nie są żarty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojkotujaca..... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 14:04 dla mnie w ogole udzielanie np. sasiedzkich porad zdrowotnych i pozyczanie sobie lekow to jest totalny idiotyzm to ja juz wole szukanie specjalisty ........tylko plizzzz nie na forum krakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:17 > czego oczekujesz od admina? Pozwolę sobie odpowiedzieć. Wywalania wątków typu "to też wywalisz?". Przerzucania na "Ogłoszenia" wątków typu "kupię/wynajmę/szukam". Panowania sprawiedliwego i miłościwego. ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:32 hauabaua napisał: > > czego oczekujesz od admina? > > Pozwolę sobie odpowiedzieć. > Wywalania wątków typu "to też wywalisz?". nie widze takich w tej chwili na forum, wiec chyba wylatuja?:)) > Przerzucania na "Ogłoszenia" wątków typu "kupię/wynajmę/szukam". noo, pewnie ze by sie przydalo, ale napisalem wyzej, ze chwilowo z tego co wiem, jest z tym problem > Panowania sprawiedliwego i miłościwego. ;) ha, wszystkim nigdy sie nie dogodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:41 Aha, jeszcze jedno. Powinien wytłumaczyć "pokrzywdzoonemu", że 99% odwiedzających forum zna już jego post na pamięć i powinien zainteresować sprawą jakąś redakcję lub inne FBI (jeśli naprawdę jest tego warta), a nie strzępić tu klawiatury na próżno. ;-) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojkotujaca....... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 13:46 heheheh a propos pokrzywdzonego - ja ten post mam juz wpisany w specyficzny urok tego forum:):):)i on mnie tak nie mierzi jak opinie o ginekologach i miesniakach macicy chociaz jestem kobitka:) Odpowiedz Link Zgłoś