Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE

IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 12:53
jw.
Obserwuj wątek
    • hauabaua Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 12:55
      Jest coś takiego jak admin społeczny, nie?
      Wypchnijmy np. Trudnego przed szereg i niech sprząta. ;-)
      .
      • Gość: bojkotujaca....... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 12:59
        jestem za......bo ja mam wrazenie, ze FK jest mocno niezaopiekowane a wylatuja te posty, ktore ten stan rzeczy krytykuja np. poprzez cynizm:) i humor:)
    • mrug No nie, goesho! 08.05.05, 13:00
      I znowu SZUKAM...;)
    • seven Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:07
      czego oczekujesz od admina? tylko powaznie
      • mrug Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:08
        Reflektujesz?
        • seven Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:11
          powoduje mną zdrożna ciekawość
          • mrug Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:12
            A to wszystko w porządku.
          • Gość: bojkotujaca....... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 13:16
            ja osobiscie od admina oczekuje.........:):)
            ale teraz powaznie! oczekuje:
            1.zeby usuwal watki- ogloszenia, tam gdzie ich miejsce czyli do specjalnego podforum, lub chociaz sugerowal to ich autorom
            2. watki - szukam ginekologa, psychologa, fryzjera, dermatologa, bibliotekarza, nauczyciela j. angielskiego i wielu, wielu innych specjalistow rowniez przenosil w bardziej odpowiednie miejsca tj. na fora specjalistyczne

i tyle moich skromnych oczekiwan:):)

ps. wyszlo na to, ze ten watek powinien byc przeniesiony np. na forum o moderacji:):)
            • seven Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:28
              Gość portalu: bojkotujaca....... napisał(a):

> ja osobiscie od admina oczekuje.........:):)
              > ale teraz powaznie! oczekuje:
              > 1.zeby usuwal watki- ogloszenia, tam gdzie ich miejsce czyli do specjalnego pod
              > forum, lub chociaz sugerowal to ich autorom
              > 2. watki - szukam ginekologa, psychologa, fryzjera, dermatologa, bibliotekarza,
              > nauczyciela j. angielskiego i wielu, wielu innych specjalistow rowniez przenos
              > il w bardziej odpowiednie miejsca tj. na fora specjalistyczne
              >
              > i tyle moich skromnych oczekiwan:):)

a wiec powaznie odpowiadam, osoba zajmujaca sie tym forum nie ma mozliwosci dzialania poza
              forami krakowskimi, dlatego watki poszukujace fryzjerow, ginekologow i innych nie beda
              przenoszone, bo nie ma gdzie (nie ma odpowiedniego podforum i z tego co mi wiadomo nie
              bedzie). poza tym kazde przeniesienie wiaze sie z pytaniem autora watku - "dokad moj watek
              wylecial??" - co wtedy robic z takimi watkami? tez przenosic?:) watki poszukujace nie beda tez
              usuwane, bo de facto wiekszosc z nich nie lamie w zadnym miejscu regulaminu.
              co do watkow ogloszen to zgadzam sie, ze powinny ladowac na podforum, ale nie laduja z
              powodu problemow technicznych, ktore w tej chwili sa usuwane.. w jakim tempie, tego niestety
              nie wiem.

> ps. wyszlo na to, ze ten watek powinien byc przeniesiony np. na forum o moderac
              > ji:):)

nikt by go tam nie znalazl, a poza tym fora miejskie nie maja stricte zdefiniowanej tematyki. nie
              jestesmy na forach phpbb, gdzie kazdy temat mozna wcisnac do osobnej kategorii, fora miejskie
              lacza w sobie wszystko i taki ich urok i przeznaczenie.
              • Gość: bojkotujaca..... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 13:37
                no a czy watki: szukam......to nie jest rodzaj ogloszenia????? ja nie mowie, zeby wywalac wszystko co przydatne krakusom i na prawde ciezko zdobyc o tym info ale to juz lekka przesada z tymi lekarzami i fryzjerami.....to chociaz admin powinien sugerowac forum specjalistyczne na Forum Gazeta, zreszta tam znacznie lepiej znalezc dobra rade i na temat:):) a o powodzie usuniecia watku to autor zdaje sie powinien byc informowany mailem, jesli nie ma - trudno:( pewnie , ze takie posty regulaminu nie lamia ale jakby sie wczytac w netykiete to jednak....
                • mrug Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:49
                  "to chociaz admin powinien sugerowac forum specjalistyczne na Forum Gazeta,
                  zreszta tam znacznie lepiej znalezc dobra rade i na temat:)"

Wiesz co? Jak patrzę na poziom forum Zdrowie, to może lepiej że tam nie piszą.
                  • Gość: bojkotujaca...... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 13:55
                    heheh czy ja wiem?????:) np. jeden z aktualnych tam watkow o brazowej wydzielinie z pochwy rozwija sie bardzo ladnie i w dodatku calkiem sensownie:)
                    szkoda, ze nie trafil na FK;(
                    • mrug Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 14:00
                      Masa różnych pseudoznawców, bardziej szkodzących niz pomagających.
                      Pominni zamknąć to forum na cztery spusty i to nie są żarty!
                      • Gość: bojkotujaca..... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 14:04
                        dla mnie w ogole udzielanie np. sasiedzkich porad zdrowotnych i pozyczanie sobie lekow to jest totalny idiotyzm to ja juz wole szukanie specjalisty ........tylko plizzzz nie na forum krakow:)
      • hauabaua Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:17
        > czego oczekujesz od admina?

Pozwolę sobie odpowiedzieć.
        Wywalania wątków typu "to też wywalisz?".
        Przerzucania na "Ogłoszenia" wątków typu "kupię/wynajmę/szukam".
        Panowania sprawiedliwego i miłościwego. ;)
        .
        • seven Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:32
          hauabaua napisał:

> > czego oczekujesz od admina?
          >
          > Pozwolę sobie odpowiedzieć.
          > Wywalania wątków typu "to też wywalisz?".

nie widze takich w tej chwili na forum, wiec chyba wylatuja?:))

> Przerzucania na "Ogłoszenia" wątków typu "kupię/wynajmę/szukam".

noo, pewnie ze by sie przydalo, ale napisalem wyzej, ze chwilowo z tego co wiem, jest z tym
          problem

> Panowania sprawiedliwego i miłościwego. ;)

ha, wszystkim nigdy sie nie dogodzi :P
          • hauabaua Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE 08.05.05, 13:41
            Aha, jeszcze jedno.
            Powinien wytłumaczyć "pokrzywdzoonemu", że 99% odwiedzających forum zna już jego
            post na pamięć i powinien zainteresować sprawą jakąś redakcję lub inne FBI
            (jeśli naprawdę jest tego warta), a nie strzępić tu klawiatury na próżno. ;-)
            .
            • Gość: bojkotujaca....... Re: SZUKAM DOBREGO ADMINA W KRAKOWIE IP: *.alan.krakow.pl 08.05.05, 13:46
              heheheh
              a propos pokrzywdzonego - ja ten post mam juz wpisany w specyficzny urok tego forum:):):)i on mnie tak nie mierzi jak opinie o ginekologach i miesniakach macicy chociaz jestem kobitka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka