phoebe.k Re: rekord postów 04.07.02, 17:46 ależ się rozpędziłam, pytanie brzmi : czy ktoś wie jaki jest rekord postów w jednym wątku?? :)))oczywiście na f.GW Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: rekord postów 04.07.02, 17:48 wszystkich forach? najwiecej ma na pewno wroclaw w podforum krasnala, ale ze to glupi spam zostaja dwa watki: - 'hi-hi wita nocne marki' - forum towarzyskie, ok. 1100 postow - 'dlaczego z radiowej trojki eliminuje sie kulture' - forum kultura, chyba 1364 posty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: rekord postów IP: *.sp / 192.168.5.* 04.07.02, 17:50 Na Krakowie to chyba skks'owy Kazimierz mój ulubiony i te... To sympatyczny i ciekawy watek chociaż miejscami się rozwątkowił...;-)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe.k Re: rekord postów 04.07.02, 17:58 Gość portalu: trudny napisał(a): > Na Krakowie to chyba skks'owy Kazimierz mój ulubiony i te... > To sympatyczny i ciekawy watek chociaż miejscami się rozwątkowił...;-)) :))))))))))[Phoebe] > trudny a ile miały postów?? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: rekord postów 04.07.02, 18:17 phoebe.k napisał(a): > Gość portalu: trudny napisał(a): > > > Na Krakowie to chyba skks'owy Kazimierz mój ulubiony > i te... > > To sympatyczny i ciekawy watek chociaż miejscami się > rozwątkowił...;-)) :))))))))))[Phoebe] > > trudny > > a ile miały postów?? > jest na pierwszej stronie jeszcze. wpis chyba z dzisiaj. postow 540 chyba Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe.k Re: rekord postów 04.07.02, 17:54 mikolaj7 napisał(a): > wszystkich forach? > > najwiecej ma na pewno wroclaw w podforum krasnala, ale > ze to glupi spam zostaja dwa watki: > > - 'hi-hi wita nocne marki' - forum towarzyskie, ok. 1100 > postow > - 'dlaczego z radiowej trojki eliminuje sie kulture' - forum > kultura, chyba 1364 posty... no , no - taki temat i tyle postów ...? zazwyczaj naliczniejsze są te w stylu naj albo rankingi... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: rekord postów 04.07.02, 17:55 phoebe.k napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > wszystkich forach? > > > > najwiecej ma na pewno wroclaw w podforum krasnala, > ale > > ze to glupi spam zostaja dwa watki: > > > > - 'hi-hi wita nocne marki' - forum towarzyskie, ok. > 1100 > > postow > > - 'dlaczego z radiowej trojki eliminuje sie kulture' > - forum > > kultura, chyba 1364 posty... > no , no - taki temat i tyle postów ...? > zazwyczaj naliczniejsze są te w stylu naj albo > rankingi... > przy 500 sie wypalaja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: rekord postów 04.07.02, 17:53 jest jeszcze jeden watek... ale nie pamietam gdzie. chyba mial 1000, ale moze mi sie tylko wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: rekord postów 04.07.02, 22:17 Ten wątek raczej nie osiągnie rekordowego wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe.k Re: rekord postów 05.07.02, 16:49 " ależ ja wcale nie chcę być rekordowym wątkiem , jestem bardzo skromnym wątkiem moja droga Kathy;)" SKROMNY WĄTEK:) Odpowiedz Link Zgłoś