florek10 16.05.05, 21:46 Witam, proszę o wskazówkę na kogo mam zagłosować w wyborach na Prezydenta RP. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: Kto na Prezydenta RP IP: *.aster.pl 16.05.05, 22:25 A która pracownia to zleciła? Chcecie mieć badania za frico, bo na każdym f.miejskim jest taki post. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:30 Chłopak błądzi, a błądzić rzeczą ludzką... Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:26 Głosuj na MRUGA! florek10 napisał: > Witam, proszę o wskazówkę na kogo mam zagłosować w wyborach na Prezydenta RP. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:29 Ja się nie nadaję. Nie ma boskiej aparycji co poniektórych kandydatów... Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:32 to moze choc masz diabelska??? mysle ze tez ujdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:34 Jak tak się dokładniej przyjrzeć, to sporo kandydatów też ma taką. Nawet całkiem sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:35 yhhhhhh - racja:(ale moze masz chociaz ponad 1.70m??? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:37 Mam... Ale zważ, że jak staną jeden na drugim to będą jednak górować nad społeczeństwem! Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:40 :):)ale to frozi upadkiem......nie tylko moralnym i mocnym potluczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:43 UWAGA! To ja Kapturak! NIE WIEM CZY SIĘ NIE ZDECYDUJĘ WYSTARTOWAĆ. FLORKU! GŁOSUJ NA MNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:47 jak już wskazałem mam czarno biały. ale jak się jeszcze radio na końcu ukf nastawi to drugi program ma też i głos. czyli mam dwa programy. mam jeszcze program w pralce do prania wełny. no i tak jakos przez życie idę... a wogóle to po co program? co to ja jakiś wołoszański jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:51 A Luxemburg odbierasz? Bo to w dzisiejszych czasach trzeba być otwartym zarówno na wschód, jak i na zachód. Bo jak przez jednego generała odbiorą, to dzięki drugiemu mogą awansować! Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:48 Frozi to był agentem - więc się nie liczy w wyborach. mrug napisał: > Frozi to chyba też...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:55 widziałem dziś w sklepie papierniczym teczkę. jestem zdruzgotany. Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:34 Djabelnie cięty wątek. A Kolega Florek nadal w kłopocie... Mówię więc: głosuj Florku na Mruga i kłopot z głowy. Na pewno jako prezio odpisze na każdego mejla... goesha napisała: > to moze choc masz diabelska??? mysle ze tez ujdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kto na Prezydenta RP 16.05.05, 22:39 Staram się jak mogę. Niemniej po szczęśliwym wyborze mogę się stać ciut...leniwy... Odpowiedz Link Zgłoś