jottka 07.07.02, 12:00 zapomniałam zapytać konkretnie - będziesz na tej imprezie? to znaczy - przynieść Ci tego Dicka? no i skuter kazał mi solidnie uścisnąć Ci prawicę, żebyś wiedział, że Ci współczuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 jottkaaa, 07.07.02, 12:13 jottka napisał(a): > zapomniałam zapytać konkretnie - będziesz na tej imprezie? to znaczy - > przynieść Ci tego Dicka? bede na pewno - w koncu mam byc jedna z atrakcji :-))) ale nie mam nic na wymiane za dicka :-) > > no i skuter kazał mi solidnie uścisnąć Ci prawicę, żebyś wiedział, że Ci > współczuje :))) solidnie? nieee!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottkaaa, 07.07.02, 12:19 no ale ja postanowiłam szlachetność okazać z uwagi na Twe zawinione cierpienia :) a skuter mnie rozliczy ze zobowiązania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jottkaaa, 07.07.02, 12:20 jottka napisał(a): > no ale ja postanowiłam szlachetność okazać z uwagi na Twe zawinione > cierpienia :) dzieki !!! :-)))) > > a skuter mnie rozliczy ze zobowiązania :)) chwala skuterowi :D Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottkaaa, 07.07.02, 12:24 zaznaczam, że w razie czego ja mam setki świadków, że to ode mnie pożyczyłeś! :) a jak przeczytasz i grzecznie oddasz, to mogę co jeszcze poszukać.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jottkaaa, 07.07.02, 13:27 jottka napisał(a): > zaznaczam, że w razie czego ja mam setki świadków, że to ode mnie > pożyczyłeś! :) a jak przeczytasz i grzecznie oddasz, to mogę co jeszcze > poszukać.. ja zawsze (haha ;-) grzecznie oddaje :-) serio - dbam o ksiazki, jesli o to chodzi, ale i tak zwykle sa to moje. sam nie pozyczam innym, odkad dostalem jedna z powrotem z plama i komentarzem 'sorry, herbata mi sie wylala' - potem delikwent odszedl bez niczego... jeszcze sie rzucal, ze mu nie chce wiecej pozyczyc :-/ od innych tez nie pozyczam, bo nie oddaje czasem - rekord to juz ponad dwa lata !! :-) wlasciciel zapomnial :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottkaaa, 08.07.02, 01:05 wiedzialem kto zalozyl watek no wiedzialem mikus napisz jak jottkowata wyglada :)) tzn czy wypada ja zapraszac na grilla wiesz do mnie przychodzi samo elegankie towarzycho czy mlaska czy nie:)) bo kultur ma byc Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottkaaa, 08.07.02, 09:38 franekkk, ja nie wiem, czy mogę się z Tobą spotkać, ja pamiętam, cos Ty pisał, ze ten makaron to tak strasznie chlapie.. :) ja lubię chłopców w czystych koszulkach Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: mikołaaaj, 08.07.02, 10:19 drodzy malopolanie chodzi o rabek tajemnicy i jottkowaty wyglad kto widzial i po pierwszym rzucie okiem patrzec chcial jeszcze na waszej imprezce opis prosze opis:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: mikołaaaj, 08.07.02, 10:22 ja sie minąłem o pół metra i moge tylko potwierdzic, że raczej jest kobietą :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: mikołaaaj, 08.07.02, 14:25 ha ! za jakies pol godziny bede w szczecinie ;-))) nic mi nie zepsuje tej przyjemnosci..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: mikołaaaj, IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 18:20 jottka ma słaby wzrok, więc kiepsko ją było widać... Odpowiedz Link Zgłoś