Gość: krakowianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:10 a może Wy wiecie jak zostać statystą? gdzie sie mam zgłosić? np. do W11. tyle słysze o tym,ale nie wiem gdzie mam się udać. Dziękuje za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M.C Re: statyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:16 No to ja Ci pomogę. Sam jestem statystą w serialu W11.A żeby nim zostać(bądź też aktorem) należy się udać,do agencji reklamowej "Media Show Studio", która znajduje się w Pałacu Pugetów Business Center, który mieści się na Starowiślnej 13. Możesz też tam zadzwonić:012 426 15 15 W sumie powiem Ci,że to fajna sprawa.Zawsze jakiś grosz wpadnie do kieszeni.A jak się sprawdzisz na castingu,podczas którego będziesz musiała się zaprezentować,to nawet masz szanse zagrać jakąś główniejszą rolę.A wtedy wiadomo,że i kasa jest większa.Co najważniejsze,to pewnosć,że zawsze te pieniądze dostaniesz.Także polecam serdecznie!! Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hola Re: statyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:22 A na czym polegają te castingi? I co znaczy "zaprezentowac sie" :) Tez nad tym myslalam i zastanawialam sie. A pieniazki..ile moze na tym zarobic?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.C Re: statyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:37 Jak przyjdziesz tam na miejsce,to otrzymasz od nich ankiete,którą naturalnie trzeba wypełnić.Później zapraszają Cię do takiego pokoju,gdzie włączają kamere i musisz się wówczas przedstawić.Potem dostajesz zestaw pytań,na które również odpowiadasz przed włączoną kamerą.A na koniec prawdziwy "deser". Otóż wymyślają dla Ciebie jakąś rolkę,którą musisz odegrać.Z tego co wiem,to najczęściej musisz coś wykrzyczeć,ale niekoniecznie... Od tego zależy,jaką dostaniesz notę,i jaka będzie Twoja przyszłość(oczywiste jest to,że jak Ciebie nisko ocenią,to może zaproponują Ci statystowanie,ale również się może zdarzyć,że dostaniesz jakąś tam rolke) A co do kwesti finansowych: To za statystownie otrzymuje się 50zł(z tym,że nie wiem,czy ta kasa nie jest ruchoma,w zależności co tam się będzie robiło,ja bawiłem się w to dwa razy, i dwa razy dostałem właśnie po 50zeta.Kase przelewają na konto,albo przysyłają do domu.Wygodne,no nie?? Za role "trupa" otrzymuje się zdaje mi się,że 70zł. A za rolki,gdzie coś tam mówisz,czy odgrywasz coś ambitniejszego to się już jakoś indywidualnie dostaje kase.A nie jest to kasa mała(150-300zł,a może i więcej??) No tak się sprawa ma z finansami. Od siebie mogę dodać,że atmosfera panująca na planie jest bardzo miła i przyjazna.Zawsze to ciekawe przeżycie.Najfajniej sie współpracuje z komisarzami Fridek i Potaczek.Całkiem spoko ludzie.Naprawde można z nimi pogadać,pożartować.Fridek cały czas sobie jakieś jaja robi. Z tą drugą parą już nie jest tak wesoło!!!! No to tyle,jak coś,to piszcie jeszcze,chętnie coś jeszcze opowiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Idźcie sobie gdzie indziej... 17.05.05, 22:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=23487663&a=23487663 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka dziękuje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:06 Dziękuje Ci M.C za informacje:) i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho Re: statyści IP: 193.120.70.* 18.05.05, 14:47 a czemu to za role trupa wiecej sie dostaje niz za role na stojaco, czy raczej statystujaco. przeciez trup to tylko trup. a moze chodzi o problemy i niedogodnosci jakie taki grajacy trupa moze miec poza ekranem. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: statyści 18.05.05, 23:09 a czy po 50-ce też są jakieś szanse na statystowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
halinka.jola Re: statyści 19.05.05, 00:30 zapisz się do agencji Outside Models na ul.Stromej róg z Zamojskiego,tam możesz wziąć udział w Rozmowach w toku.Płacą 20 zł. za nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: statyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:01 A co ta druga para robi,ze juz nie jest tak wesolo? Na ekranie calkiem sympatycznie sie prezentuja;)Juz nie mowiac o wzrastajacej popularnosci komisarza Wątroby;p Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: statyści 02.06.05, 21:09 Przecież to serial since fiction. Że też ludziska w to wierzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerrrra Re: statyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:52 Fiction,nie fiction-Watroba zywy i to jak;D HeHehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daissy Re: statyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:54 Jesli juz poprawiamy - to Science Fiction:) Pozdrowienia dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: statyści IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.06.05, 16:42 a mnie sie wydaje że nie koniecznie bo kręcone na faktach autentycznych :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: statyści IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 16.06.05, 09:39 a czy tam sa jakies limity wieku?? czy w kazdym wieku mozna przyjsc?:> Odpowiedz Link Zgłoś
pygmalion Komisariat 16.06.05, 11:04 Dotychczas sądziłem, że ten serial jest kręcony we Wrocławiu. Tam jest całkiem podobna Komenda Policji (z zewnątrz:) Czyżby komendy policji w niektórych miastach wojewódzkich były budowane wg podobnych projektów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerrrra Re: Komisariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:20 Tylko u nas to co zazwyczaj pokazuja jako wejscie,to salon bingo;p Komisariat jest po drugiej stronie ulicy;) Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: Komisariat 16.06.05, 12:03 Widzialem taki odcinek, co to sie akcja w HJucie dziala pomiedzy jakimis hip-hopowcami. Skoro akcja w Hucie, to ciekawe czemu na Krolewska, a nie na Zgody pojechali z zatrzymanymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Komisariat IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.06.05, 16:44 czepiasz sie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Komisariat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:50 U mnie pod blokiem kiedyś coś kręcili, że wyjechać cholerka z parkingu nie mogłem - robili jakieś duble bo stary ford mondeo odpalić nie mógł, czy coś tam, aż się w końcu wkurzyłem i otrąbiłem towarzycho na planie :-D Odpowiedz Link Zgłoś