Dodaj do ulubionych

prezent dla Taty???

22.05.05, 09:18
witam szanowne towarzystwo:)widze, ze wczoraj stuknelo nam okragle 250...:)gratuluje - niestety ominelo mnie:(
mam powazne pytanie - jutro moj Tata ma urodziny 60te i prosze o porade co Mu z tejze okazji sprawic....i moze tak zebym nie musiala dzis do molla:(taka ladna pogoda na piknik:)
dzieki z gory i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mrug Re: prezent dla Taty??? 22.05.05, 09:53
      To może tak krzynkę piwa...,albo i dwie?
      • Gość: goesha Re: prezent dla Taty??? IP: *.alan.krakow.pl 22.05.05, 12:08
        to nie calkiem taki glupi pomysl :) ale no nie wiem, moze cos co mu zostanie tez na jakis dluzszy czas:)
        • mrug Re: prezent dla Taty??? 22.05.05, 12:10
          Butelki to sobie rzeczywiście wymieni, ale krzynka zostanie.;)
          • Gość: goesha Re: prezent dla Taty??? IP: *.alan.krakow.pl 22.05.05, 12:16
            hehehehh:):) kochany Mrug - moglbys chociaz raz ciut powazniej:):)dalej nie wiem co z tym fantem zrobic a krzynki nie dotaszcze mu do domu:(chociaz dzis grilla robi to by sie rozeszlo szybko:)
            • mrug Re: prezent dla Taty??? 22.05.05, 12:21
              Ja tam bym się z krzynki ucieszył...;)
              To może coś do ogrodu? Może królika?;)
              • Gość: goesha Re: prezent dla Taty??? IP: *.alan.krakow.pl 22.05.05, 12:25
                a moze cygara???????krolik odpada bo po ogrodzie hasa pies z kotem:)
                • mrug Re: prezent dla Taty??? 22.05.05, 12:28
                  Królik wcale nie jest taki bezbronny na jakiego wygląda! Kot nie ma z nim szans!

Cygara też by mogły być, ale co będziesz Tatę podtruwała... Pamiętaj, że alkohol
                  NIE SZKODZI!;)

Ale może rzeczywiście dobre cygarko...
                  • Gość: goesha Re: prezent dla Taty??? IP: *.alan.krakow.pl 22.05.05, 12:34
                    chyba wymyslilismy wlasnie - moze taki set jakis dobry trunek i cygara........mysle ze to bedzie w sam raz zestaw dla ojczulka mego:)
                    i nie planuj zadnych zamachow z krolikiem na moja kicie!!:)
                    • mrug Re: prezent dla Taty??? 22.05.05, 12:38
                      Królika trzymam w ukryciu. Na specjalne okazje...;)

A tak w ogóle to pozdrowienia dla Taty!
                      • Gość: goesha Re: prezent dla Taty??? IP: *.alan.krakow.pl 22.05.05, 12:41
                        dzieki Mrug za rade i pozdrowienia:)
                        a z krolikiem uwazaj............;)
                        ide po prezenty:)
      • Gość: yuy Re: prezent dla Taty??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:45
        flaszkę i cos na ząb, wystarczy
        • Gość: ed Re: prezent dla Taty??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:52
          sikaczem tez nie pogardzi
    • Gość: goesha prezent kupiony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 15:52
      dzieki wszystkim za rade:)
      kupilam tequile (niestety nie bylo mescalu:( i plyte dvd z kabaretem starszych
      panow....oszczedzilam tych cygar....mama strajkowala:)
      pozdrawiam......ale sie u mnie dzis zgrilluja;)
      • mrug Re: prezent kupiony:) 22.05.05, 16:53
        Taaak...Z tym grillowaniem to trzeba uważać...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka